valla civ civ çıkacak sandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> valla civ civ çıkacak sandım

Ay evim oldugunu dusundum bunalima girdim bianda :)

En nefret ettigim sey yere birey dusurmek veya dokmek. Ozaman kendimi yerden yere atasim geliyor acayip si ir oluyorum. Birde yas bir yere basmasinca. Corabim islaninca sinir oluyorum :)

En nefret ettigim sey yere birey dusurmek veya dokmek. Ozaman kendimi yerden yere atasim geliyor acayip si ir oluyorum. Birde yas bir yere basmasinca. Corabim islaninca sinir oluyorum :)

ama haklısın bitanem tüm evi pırıl pırıl sil ve arkanı döndügünde böyle bir manzara ayyyyyyyy:eda::eda::eda:

ama haklısın bitanem tüm evi pırıl pırıl sil ve arkanı döndügünde böyle bir manzara ayyyyyyyy:eda::eda::eda:

:)))

Isiririm ben o bebisi. Dun hamzamda bana kus yatti :) aklim onda kaldi :)

Seker yedi yedi yedi kustu. Bidaha tutmus elimi mutfaga götürüyor bende kizdim. Sen kusmadinmi diye. Hayirrr aba kustu diyo :) sonra otutturdum koltuga canlanma burdan dedim. Asti surati oturdu annesinin kucagina gitti uyuya kalmis kuzum benim. Kusunce hic istibini bozmadan oturuyor oyle :)

Merhaba.

Anlattıklarınıza bakılırsa,
Siz;
Sarmansınız, sarman.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri