Valensiya Usulü Paella Tarifi (İspanya Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* Az tuz
* 300 gr. zeytinyağı
* 250 gr. kırmızı ve yeşil biber
* 300 gr. havuç
* 300 gr. taze fasulye
* Sos: 50 gr. biber salçası+ kıyılmış sarımsak+maydanoz+ zeytinyağı karışımı
* 500 gr. tavşan
* 5 gr. safran
* 500 gr. tavuk
* 300 gr. Amerikan pirinci
* 300 gr. kalamar

Yapılışı

Bir tavada zeytinyağını kızdırın. Ve sıra ile, tüm etleri kızartın. Sebzeleri ekleyin. 2-3 dakika kavurduktan sonra, salça, safran, tuz ve et suyunu ekleyin. 4 dakika kaynattıktan sonra, pirinci ekleyip aralıklarla karıştırın. Tuz ve et suyunu kontrol edin. Zaman zaman et suyunu ilâve ederek fırında pişirin. Pişmeye yakın, bir şişeye, hazırladığınız sarımsak, zeytinyağı ve kıyılmış maydanoz karışımını ekleyin. Pişmesini kontrol ederek fırından alın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst