Vadi'deki Gariplikler Sorgulanıyor

ďυЧGυ '

Bayan Üye
Vadi'nin Oyuncuları Beyaz Show'a Konuk Oldu.

Kanal D'de Ekrana Gelen Beyazıt Öztürk'ün Sunduğu Beyaz Show'un Konukları Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin Kahramanları Necati Şaşmaz, Musa Uzunlar ve Gürkan Uygun İdi.

Bu Ekibi Programa Çıkarmak İçin Büyük Çaba Sarf Eden Beyazıt Öztürk, İzleyicilerden Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Hakkındaki Eleştirileri Toparladı.

İşte İzleyicilerin Ünlü Dizi ile İlgili Sorguladıkları Durumlar:

- Onlarca İnsan Öldürüldü Ama Polat ve Arkadaşları İşledikleri Tek Bir Cinayetten Bile Yargılanmadı. Ölen İnsanlar Yok mu Oluyor?

- Memati, Çakır Ölmeden Önce Ameliyattayken Yere Kapanıp Ağlamıştı. Ama Polat Ameliyatta İken Tek Damla Gözyaşı Dökmedi. Memati ya Çakır'ı Daha Fazla Seviyordu ya da Polat'ın Ölmeyeceğini Biliyordu. İki Olasılık da Enteresan.

- Barda Tanıştığı Sevgilisi Memati'ye "Sen Benim Günümü Sormayacak Mısın" Dediğinde Memati, "Ben Zaten Senin Bütün Gün Ne Yaptığını Biliyorum. Hatta Telefonda Bile Kimlerle Konuştuğunu Biliyorum" Demişti. Oysa Ki Sevgilisi Telefonda 3-4 Kere Bulut'la Konuştu. Her Şeyi Biliyorsa Bunu Nasıl Bilmiyor...

- Dizide Polat'ın, Memati'nin, Abdülhey'in ve Diğerlerinin Evi Yok. Bu İnsanlar Nerede Kalıyor?

---> Vadi'deki Gariplikler Sorgulanıyor

polat ile mematinin evini gördük ama diğerllerini görmedik yemek yerken bile görmedik. kıyafet alırken para harcarken ....

---> Vadi'deki Gariplikler Sorgulanıyor

Program güzeldi gerçekten.
Yemek ve ev konusu saçma bizene yemeğinden , giysisinden. Dizi gayet güzel gidiyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri