Toplumca uzun yazı okuma fobimiz mi var? Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz?
Valetta Bayan Üye 17 Tem 2012 #1 Toplumca uzun yazı okuma fobimiz mi var? Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Tem 2012 #2 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Diğer ; Yazının türü ve konusuna göre değişir.
nameless Bayan Üye 17 Tem 2012 #5 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? DeriN ~' Alıntı: Diğer ; Yazının türü ve konusuna göre değişir. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. İlgilendiğim bir konuysa çok büyük bir zevkle okurum hatta.
---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? DeriN ~' Alıntı: Diğer ; Yazının türü ve konusuna göre değişir. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. İlgilendiğim bir konuysa çok büyük bir zevkle okurum hatta.
Valetta Bayan Üye 17 Tem 2012 #6 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Genel olarak çabuk sıkılırım konunun ilgimi çekmesi lazım
kayipruh Kayıtlı Üye 19 Tem 2012 #8 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? malesef. bir yerinden sonra kopup gidiyorum
Deniz kızı Bayan Üye 12 Ocak 2013 #9 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Diğer ; Kimin yazdığına bağlı.
yesil83 Bayan Üye 12 Ocak 2013 #10 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? diger: konulardan eve SIKILIYORUM yorumlari genelde okuyorum.
---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? diger: konulardan eve SIKILIYORUM yorumlari genelde okuyorum.
ashli Bayan Üye 12 Ocak 2013 #12 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Hiç sıkılmam zevkle okurum..
LocKe GururLan Bayan Üye 12 Ocak 2013 #13 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Konu Ilgimi Cekerse SIkilmiorum
' Beşiktaşk Bayan Üye 14 Ocak 2013 #16 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? sıkılıyorum .Zaten uzun yazı görünce okumuyorum konu ne olursa olsun
---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? sıkılıyorum .Zaten uzun yazı görünce okumuyorum konu ne olursa olsun
SaMuRai Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #17 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Çok meraklı olduğum bir konu olursa okurum
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #18 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Hayır gaeyt sıkılmadan okurum
M Moreas Bayan Üye 14 Ocak 2013 #19 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Hayır sıkılmıyorum. Sonuna kadar okurum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #20 ---> Uzun yazılardan sıkılıyor musunuz? Evet sıkılıyorum.