Uzun Boyunlu Adam

Efsunkar

Bayan Üye
uzun-boyunlu-adam.jpg

---> Uzun Boyunlu Adam

evet sürekli uzun süre o boynundaki şeyleri takmasından kaynaklanıyor sürekli yenisini ekleyerek zamanla. Vücut ona gör şekil alıyor.

Buda sürekli korse takan bayan.

bel.jpg

---> Uzun Boyunlu Adam

o boynundakiler guzelligi simgeliyor.. afrikalilar her sene bi halka takiorlar boyunlarina o yuzden boyunlari uzun .)

---> Uzun Boyunlu Adam

:))Amor,Hayal
Evet Casper adminim

Amor'un söylediği gibi..Ufak yaşlardan itibaren bu halkalardan takmak boynu uzatıyormuş..Kültürlerinin bir parçası

İstisna:))

images

images

images

images

---> Uzun Boyunlu Adam

Halkaları Çıkarttıkları Anda Kafa Gidiyor,Sakın Denemeyin :) Kafayı Yerde Görürsünüz.

---> Uzun Boyunlu Adam

dunyanin, manyaklari :)

japonlarda (eskiden) kucucuk ayakkabilar giyerlermis (kucuk ayak seksiymis) :)
ayaklari icinde kiriliyor tekrar kayniyor, kuculmus oluyor dogal olarak :) resimlerinde gormustum minicik ayakkabilardi. deli bunlar ya..
kirik dokuk ayakliktan cikmis ayaklarin neresi seksi anlamadim ama onlara gore oyle imis, iskenceye alismislarla zevk aliyorlar herhalde artik.

---> Uzun Boyunlu Adam

dunyanin, manyaklari :)

japonlarda (eskiden) kucucuk ayakkabilar giyerlermis (kucuk ayak seksiymis) :)
ayaklari icinde kiriliyor tekrar kayniyor, kuculmus oluyor dogal olarak :) resimlerinde gormustum minicik ayakkabilardi. deli bunlar ya..
kirik dokuk ayakliktan cikmis ayaklarin neresi seksi anlamadim ama onlara gore oyle imis, iskenceye alismislarla zevk aliyorlar herhalde artik.

Haklısın Yeşil..Japonlarda da ufak ayakkabı sözkonusu..Bakalım ,yoksa konusu açalım kardeşim..
Teşekkürler canım

---> Uzun Boyunlu Adam

Kişilerin toplumlarının inancı kimse değiştiremiyorki :)

Ufak yastan halka takmak onların adeti yanılmıyorsam her sene değilde belli bir kaç sende halkayı takıyorlar onların dilinde halkanın anlamı güzellik güzel görünme
Bizim kızlarımızda taksa keske boyları cok ufak :p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri