kimse dogum günümü kutlamadı çok üzüldüm
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 17 Ocak 2016 #2 ---> Üzüldüm Uzulme herzaman olmuyor iste.. Gecmis dogum gunun kutlu olsun... :R
M Moreas Bayan Üye 17 Ocak 2016 #3 ---> Üzüldüm Kıyamam canım ya. Bilmiyordum vallahi. İyi ki doğdun iyi ki varsın Kendi konunu kendin açsaydın bi kere öyle yapmıştım ben
---> Üzüldüm Kıyamam canım ya. Bilmiyordum vallahi. İyi ki doğdun iyi ki varsın Kendi konunu kendin açsaydın bi kere öyle yapmıştım ben
Altmis Bir Kayıtlı Üye 17 Ocak 2016 #4 ---> Üzüldüm benim özellikle şu gün doğum günüm var dediklerim bile kutlamıyor boşveeerrrr xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 18 Ocak 2016 #6 ---> Üzüldüm Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın hayırlı ve gönlünce olsun :R
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Ocak 2016 #7 ---> Üzüldüm Aa bilsek kutlamazmıydık Doğum günün kutlu olsun canım benim , nice mutlu yıllara :eda:
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 21 Ocak 2016 #8 ---> Üzüldüm Üzmeyin Kendinizi Tüm Yaş Günleriniz Kutlu Olsun
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ocak 2016 #10 ---> Üzüldüm sevda cok uzuldm yaa kusra bakma wallahı nıce yılllara ınsallah
Earl Freyja Bayan Üye 21 Ocak 2016 #11 ---> Üzüldüm İnsanlarin kafasi o kadar yoğun ki kendi doğum günlerini bile unutuyorlar, gecmis doğum günün kutlu olsun iyiki varsin :R
---> Üzüldüm İnsanlarin kafasi o kadar yoğun ki kendi doğum günlerini bile unutuyorlar, gecmis doğum günün kutlu olsun iyiki varsin :R
zaman93 Kayıtlı Üye 16 Şub 2016 #13 ---> Üzüldüm Böyle küçük şeyler için üzülme Doğum günün kutlu olsun