Üzgünüm..

Gülümse.

Bayan Üye
Nıye hep ben mutsuz olmak zorundayım ? Bu sorunun cevabını çok aradım ama yok sanırım.Ya insanlar benı mutsuz etmek için yaratılmış ya da ben mutsuz olmak için yaratılmışım. Ne zaman herşey yolunda gidiyor desem hep bir şey çıkıyor ve hayatımı alt üst ediyor.Ne olursa olsun kendımı neşeli göstermeye çalışsamda anladım ki herşeyin bir sınırı varmış.Hiç kimse her zaman mutlu olamazmış yada kendını mutlu gösteremezmiş.

Uzgunum.Çunku sevdığım insanlarıda üzüyorum.İnsanların benım yüzümden üzülmesinden nefret edıyorum.Sevdiklerimi kaybetmek istemıyorum.Ama nedense hep kaybediyorum.Hayata hiç bi zaman kötü bakan bir insan değilim.Halende bakmıyorum.Ama hayatımı kötü yapan bişeyler var. Ben nedense o şeylerdende kurtulamıyorum.

Hiç kendımı bu kadar kötü hissetmemiştim.Kim olursa olsun yuzume karşı bile köü bi laf soylese takmazdım.Ama artık yapamıyorum.Ya insanlar gittikçe çirkinleşiyor ya da ben eskı neşeli halımı kaybediyorum.

Mümkünse artık gülmek istiyorum.Eskı halime geri dönmek neşeli cıvıl cıvıl biri olmak istiyorum.

Kimsenin üzüldüğümü görmesini istemezdım.Ama bunu biriyle paylaşmak yada bi yere yazmak zorundaydım rahatlayabılmek için.Nereye yazcagımı bılemediğim için buraya yazdım.Umarım dogru yere yazmışımdır.

---> Üzgünüm..

cansucum mutlu olmakta biraz senin elinde.Üzmemeye çalış üzeceğini anlayınca başka konu aç kendini sakinleştirmeye çalış...

---> Üzgünüm..

ĎÅŖĶÃЙģĘĻ;1332831' Alıntı:
cansucum mutlu olmakta biraz senin elinde.Üzmemeye çalış üzeceğini anlayınca başka konu aç kendini sakinleştirmeye çalış...

Bunu hep denıyorum ama olmuyor işte. Yınede tesekkurler tavsıyen için.

---> Üzgünüm..

hayata dolu tarafından bak mutsuz olabileceğin şeyleri elinin tersiyle it mutlu olacağın şeylere bakmaya çalış;)

---> Üzgünüm..

Takma kardeşim kafana hiç bişi qöründüqü kadar kötü deqiL haLine şükret bence sıcak bi ewin,aiLen warsa qerisi boş.Gençsin sen daha dediqin qibi ne takcan kafana qez toz eqLen bu qünLer bidaa qeLmicek.

---> Üzgünüm..

hayata dolu tarafından boş tarafından bakmayı geç...

ne yapıyordum ben , ne yapıyorum ve ne yapacağm de! bu gidişat neden kötü de! bir düşün... sürekli mutsuzsun.. birşeyler değiştirme vakti gelmedi mi.

neyse hiç tanımamıs biri olarak bunları söylemem yeterlidir umarım.

---> Üzgünüm..

yaş ilerledikçe sorunlarda artıyor,,sorun ettiğin şeylerde değişiyor...bu bir gerçek...

elbette ki hayatımız her zaman dört dörtlük mükemmel olmayacak... mutsuz zamanlarımız olacakki,mutluluğun kıymetini biilelim...ağladığımız günler olacakki,gülmenin kıymetini bilelim...

mutlu olabilmen için,bir sürü şey sıralayabilirim sana,,fakat benim burda yazmam bişeyi ifade etmez...senin kendinin farkına varıp anlaması gerek...

yaşadığım deneyimlerimle şunu söyleyebilirim...

insanoğlu doyumuszdur..hep daha iyisi,hep daha fazlası olsun ister...

insan ne zaman yaratılış amacını unutupta,fani şeylere dalıpta,yaratandan uzaklaşırsa,o zaman kendini hep bir boşlukta hisseder..hep mutsuz hisseder... ne dostlarının çokluğu,ne maddi zenginlik yetmez bu boşluğu doldurmaya... o boşluğu dolduracak tek bir çare vardır mutsuz günlerde ve sorunlu zamanlarda:''YARADANA SIĞINMAK''.....

belki garip ve ilginç gelebilir bu yorumum...

ama şöyle bakmayı dene olaylara birde...

hayata zevk-ü sefa için gelmedik...hepimizin dünyada oluşunun ortak bi amacı var... ''kulluk''....

''BÖYLE ANLARINDA SANA TEK DESTEK OLACAK,,(en içten,,en yalansız,,en dürüst) SENİ HERKESTEN VE SENDEN BİLE İYİ TANIYAN SAHİBİNDİR..''

o seni biliyor..o seni anlıyor... sadece bekliyordur.. onun ne kadar merhametli olduğunu hatırlayasın ve tüm kalbinle ona dönüp,,ona ellerini açasın diye....

;)

---> Üzgünüm..

Direniş çok tesekkur ederim :/ ama mutlu olmam gerekeno kadar neden varken hep bişi çıkıyor ve o mutlu olacagım şeylerin hep üstünde duruyor..

Buqra tavsiyelerin için sanada tesekkur ederim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri