Uzaktakini Sevmek ~

AySe^^

Bayan Üye
UZAKTAKİNİ SEVMEK...

Sevmek ya da sevilmek hiç kolay değildir. Hele sevilen uzakta ise. Her gün onsuz bir güne başlamak
virgul.gif
her an sevdasını yeşertmeye çalışmak yürek işi. Yürekli olanın işi. Vuslat sevdası ile yanmak
virgul.gif
ona olan aşkın ilahileşmesi sağlamak
virgul.gif
her yerde her anınızda uzakta bile olsa
virgul.gif
yüreğiniz en derin noktasında onu hissedebiliyorsanız
virgul.gif
bu yüreğinizin ulaşabileceği en olgun
virgul.gif
en yüksek makamdır. Yürek fırtınalarla doludur bazen. Bazılarını sevdik sanırız. Ta ki gerçek sevgi yüreğimizi yeşertene kadar.

Eğer birini yüzünüzde tebessümle düşünebiliyorsanız
virgul.gif
o uzakta bile olsa o varmış gibi yaşabiliyorsanız ve her daim ümit var; “inanıyorum bir gün kavuşacağız” diyebiliyorsanız o sevdadır. Hele de gaye kalp deki dünya sevgisini birlikte ilahi aşka dönüştürmekse yoktur bu sevdadan ötesi. Bu sevdadan özeli
virgul.gif
güzeli…

Belki en masum sevgi budur. Beklentisiz
virgul.gif
çıkarsız sevmek
virgul.gif
o sevmese bile ben seviyorum ve mahşere kadar severim düşüncesi ile yola çıkmışsanız aşamayacağınız engel yoktur. Yüreği ortaya koymuşsanız onda ne yalan
virgul.gif
ne riya
virgul.gif
ne inkâr olur. Sırf onun için bilmediğiniz bir hayata “bende varım” diyecek cesaretiniz varsa durmayın… Gerçek sevgi ya bir kere ya iki kere çıkar karşınıza eğer sizde çıktığını düşünüyorsanız bende varım diyebilmelisiniz.

BEN VARIM!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri