Uzaktaki Sevgiliye ..
S sondamla1996 Bayan Üye 5 Şub 2010 #2 ---> Uzaktaki Sevgiliye .. cok güzel olmus tesekkürler paylastığın için
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Şub 2010 #4 ---> Uzaktaki Sevgiliye .. sondamla1996' Alıntı: cok güzel olmus tesekkürler paylastığın için Genişletmek için tıkla ... Ben yapmadım alıntıdır..Rica ederim | MatmazeL |' Alıntı: Evet Cok güzeL SagoL Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
---> Uzaktaki Sevgiliye .. sondamla1996' Alıntı: cok güzel olmus tesekkürler paylastığın için Genişletmek için tıkla ... Ben yapmadım alıntıdır..Rica ederim | MatmazeL |' Alıntı: Evet Cok güzeL SagoL Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
İnci 1907 Prenses 5 Şub 2010 #5 ---> Uzaktaki Sevgiliye .. çok güzel aşkımmmm teşekkurlerr bitanemmmmm
H Hiphop_girL Bayan Üye 5 Şub 2010 #6 ---> Uzaktaki Sevgiliye .. wooowww süper olmus bea tesekkürLer..
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Şub 2010 #7 ---> Uzaktaki Sevgiliye .. Seni Seviyorum İnci'mmmm Rica ederim hayatım
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Şub 2010 #8 ---> Uzaktaki Sevgiliye .. Hiphop_girL' Alıntı: wooowww süper olmus bea tesekkürLer.. Genişletmek için tıkla ... Eyv Rica ettik kuzen
---> Uzaktaki Sevgiliye .. Hiphop_girL' Alıntı: wooowww süper olmus bea tesekkürLer.. Genişletmek için tıkla ... Eyv Rica ettik kuzen