UzakLık Aşki Bitirirmi ?

---> UzakLık Aşki Bitirirmi ?

-Aşk mesefayle yada aradaki kilometreler farkıyla olan birşey değildir . Kalplerde hissedilir . Ama sorunlar çıkarır . Yanında olamazsın kıskanırsın . Sakınırsın herkesten . Sen göremiyorsan başkalarıda onu görsün istemezsin. Ne yaptığını bilemezsin . Ama güvenirsin inanırsın :)
Delil istemezsin ondan dışarı cıkıyorum dediğinde ya da evdeyim dediğinde . Onun sözü senettir . Mesafeler sadece bazı sorunlara neden olabilir . Ama sevgine sahip çıkabiliyorsan , sevdiğine gerçekten değer veriyorsan ne uzaklık ne de diğer engeller bitiremez :)

LAL arkadaşımızında dediği gibi sevgi öyle basit birşey değil ki dünyalık şeyler bitirebilsin..güvenmeye çalışırsın sorunlar çok çıkar..bana güvenmiyor musun der..ve sana güveniyorum dışardakilere güvenmiyorum olur cevap..:)kıskançlık had safhada olur...eğer aradaki sevgi kuvvetliyse bu kıskançlığada katlanılır..ve bulunduğun şehirde her çifti gördüğünde yüreğin hep yanar..onu hatırlarsın..onu düşünürsün ve onu çok özlersin..her neyse söylenecek çok şey var...:D asla bitiremez her iki kişide sevgilerine sadakat gösteriyorsa..eğer sadakatli değillerse yanyana olsalarda biter o aşk denilen şey...

Kalır adımızla
Bir sokak duvarında
Bir ağaç kabuğunda
Bir takvim kenarında
Kalır bir çiçekte
Bir defter arasında
Bir tırnak yarasında
Bir dolmuş sırasında
Kalır bir odada
Bir yastık oyasında
Bir mum ışığında
Bir yer yatağında
Aşk hiç biter mi :D

♥ ԼคԼ ♥;3403065' Alıntı:
-Aşk mesefayle yada aradaki kilometreler farkıyla olan birşey değildir . Kalplerde hissedilir . Ama sorunlar çıkarır . Yanında olamazsın kıskanırsın . Sakınırsın herkesten . Sen göremiyorsan başkalarıda onu görsün istemezsin. Ne yaptığını bilemezsin . Ama güvenirsin inanırsın :)
Delil istemezsin ondan dışarı cıkıyorum dediğinde ya da evdeyim dediğinde . Onun sözü senettir . Mesafeler sadece bazı sorunlara neden olabilir . Ama sevgine sahip çıkabiliyorsan , sevdiğine gerçekten değer veriyorsan ne uzaklık ne de diğer engeller bitiremez :)

++++++ :2:

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler.. İnanmayın siz :) MesAfeler engel değildir aşka :) Seviyorsan gerisi hiiç mühim değil :) Özlersin.. Çokca özlersinn sadece..

Mesafeler Aşk'a engeL DeğiLdir, EngeLse eger O Aşk DeğiLdir..

++++++ :2:

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler.. İnanmayın siz :) MesAfeler engel değildir aşka :) Seviyorsan gerisi hiiç mühim değil :) Özlersin.. Çokca özlersinn sadece..

bu da pc gibi belli bir yerden sonra aşırı yükleme yapıp çöküyor :) İnsana karşı aşk diye bir şey olamaz en fazla heves olur o da elde etme hevesidir. Elde ettikten kısa bir süre sonrada biter zaten. Gerçek aşk, ölümsüz aşk istiyorsan ölümsüze aşık olacaksın...

UzakLık ßiter de a$k Hiç ßiter mi..
MesafeLer EnqeL Olamaz.. ßenim İçin özeLLikLe..
Daha Çok Sever , Daha Çok Kıskanır..Daha ÇOk ßaqLanırım..

uzakdan yakindan alakasi yok nurum....

insan yeterki istesin; herseyin ustunden gelir,

Öncelikle şunu söylemek isterim ben 2 yıl boyunca ayrı bir şehirde olan biri ile beraber oldum bunun hakkında şunları söyleyebilirim;

Sonuçta sevdiğiniz kişi uzakta olunca öyle her istediğinizde göremiyorsunuz ya da size ihtiyacı olduğunda yanında olamıyabiliyorsunuz ve bu gerçekten çok kötü bizzat kendim yaşadım ben ama iyi yanlarıda var tabi yok değil uzakta olduğu için daha fazla bağlanıyor insan merak ediyor bir çok şeyi beraber olduğunda ne yapacağı hakkında hayaller kurmaya başlıyor en azından bunlar benim yaptığım şeylerdi :D

Cevap olarak bence bitirmez tamamen kişiye bağlı :)

Kalır adımızla
Bir sokak duvarında
Bir ağaç kabuğunda
Bir takvim kenarında
Kalır bir çiçekte
Bir defter arasında
Bir tırnak yarasında
Bir dolmuş sırasında
Kalır bir odada
Bir yastık oyasında
Bir mum ışığında
Bir yer yatağında
Aşk hiç biter mi :D

ama ben begendim bu sozleri

bitmicek :)

gerçek aşkta bu değlmidir zaten beklediğini bile bile sevmek onu özlemek hasret duymak zaten uzaklığı sorun eden kişi candan kalpten sevmemiş demektir hiç sevmemş demektir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri