Ben üyelikten çıkmak Istiorum Lütfen Yardım Acil:147:
SS ßyAkSİyoη Kayıtlı Üye 21 Mar 2009 #2 ---> üyelikten çıkmak Istiyorum Lütfen Yardım Edin! Çıkış Yukarda Kımseyı Zorla Tuttugumuz Yok Uyelıgınızı Sılme Gıbı Bır Olanagımızda YOK! Çıkış Yukarda Çıkış Yaparsınız İş Biter iyi günler Konuyu Kilitliyorum Yonetımden Mesaj Gelene Kadar...
---> üyelikten çıkmak Istiyorum Lütfen Yardım Edin! Çıkış Yukarda Kımseyı Zorla Tuttugumuz Yok Uyelıgınızı Sılme Gıbı Bır Olanagımızda YOK! Çıkış Yukarda Çıkış Yaparsınız İş Biter iyi günler Konuyu Kilitliyorum Yonetımden Mesaj Gelene Kadar...
sEmih Kayıtlı Üye 21 Mar 2009 #3 ---> üyelikten çıkmak Istiyorum Lütfen Yardım Edin! Kimsenin Üyeligini Silme Gibi Bir Lüxümüz Yok Girmek İstemiyorsaniz Sag Kösede " Cıkış " Button'u Var Oraya Tıklayarak Sitemizden Cıkıs Yapabilirsiniz Kafanızdanda Silmeyi Unutmayınız.
---> üyelikten çıkmak Istiyorum Lütfen Yardım Edin! Kimsenin Üyeligini Silme Gibi Bir Lüxümüz Yok Girmek İstemiyorsaniz Sag Kösede " Cıkış " Button'u Var Oraya Tıklayarak Sitemizden Cıkıs Yapabilirsiniz Kafanızdanda Silmeyi Unutmayınız.