Uyeler ve Mod Arkdaslar Baksın Herkez

SaBoTaJ_75

MaZideN ßiRi. (=
Kayıtlı Üye
Sİteye Bazi Kendini Bilmezler Girip Kotu Mesaj Kufurlu Mesaj Yazmakta Biz Siliyoruz Ve Banliyoruz Sizlerde Gorduklerini Bize Iletin ..

Her Mesajın Yanında Bu
report.gif
ıcon vardır

reklam veya kufur durumunda
report.gif
basarak bıza ıhbarda bulun ..

EVET ÜYELER BİZE OLUMSUZ GÖRDÜGÜNÜZ BÜTÜN MESAJLARI BİLDİRİSENİZ Forumumuz daha güzell olur ..

Bıldırcek bısele karsılasmadım ama su ana kadar bı konu vardı ( afadersın ama resmen p.rno ) onuda unuttum :( olursa bıldırırım ;)

karsı cepheden konustuk bıze saldıranlardan bızden ozur dılendı bızde kendımıze yakısanı yaptık ozur dıledık olayı kpattık bılgınıze saygılarla...

başarıyı çekemeyenler daima başarısız olanlardır...

eğer daha huzurlu bir forum daha eğlenceli bir forum istiyorsak neden bunları aramızda barındıralım ki ?

sizde bu acizliginden dolayı siteye küfür edenleri yetkililere bildirirseniz... forumumuz gün geçtikce daha huzurlu bir hal alır ve zamanlada durdurulmaz bir mevkide olur....

forumda siz değerli insanlar oldukca bu tarz kendini bilmez insanların forumda barınmıyacagından eminim...

ben gorursem ıhbar ederım :D ama boyle seyler bneı bulmaskı :D ben gıderım mersıne o gıder tersıne gıbı bısı :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri