Üye ResimLeri | Üye ResimLerine Resim ekLeme | İmagesHack Yeni Temaya uygun anLatım

endLesS

Webmaster
Bu bölüm özgüveni ve cesareti olan arkadaşlar için açılmıştır. Sadece resimleri incelemek , bakıp kaçmak amaçlı konuyu ziyaret edenler hemen def'olsunlar hahaha
Arkadaşlar bu bölümde işte isteyenler resmini ekleyip hava atabilir. Aman da ne güzelmişsin,ne yakışıklıymışsın iltifatları almak isteyenler durmasın hiç hemen eklesin resimlerini.

Resim eklemek demişken..

ÖnceLikLe Resim upLoad [YükLeme] Sitemize Gidiyoruz Gitmek İçin TıkLayınız ..

Daha Sonra ;

Resimdede Göründüğü gibi Siteye geLiyoruz :M

59377713.png

Daha Sonrada Browse Yazan Yere TıkLıyoruz ve karşımıza Bu Ekran Çıkıyor ;

93008560.png

Burdan yükLeyeceğimiz Resmi Seçip Aç Diyoruz ..

36833253.png

Burdanda Şimdi YükLe Butonuna TıkLıyoruz ..

daha sonrada yükLemeSini bekLiyoruz ;

11650705.jpg

Karşımıza ;

69410115.jpg

Bu geLecek ..

Burası upLoadın bıttıgı anLamına geLır ..

Daha Sonrada ;

91105171.jpg

Ok İşareti iLe Gosterdıgım " Dogrudan Link " Yazılı Yere TıkLayıp Linki Ctrl+c yada sağ tıkLayıp kopyaLa Seçeneği iLe KopyaLıyoruz..

kopyaLadıktan Sonrada Üye ResimLerine Yenı KOnu AC Dıyoruz ..

Sonrada ..

92720831.jpg

Burdaki Grafik EkLeme butonuna basıp

47838329.jpg

KopyaLadıgımız adresi Yapıştırıp " Ok " Butonuna Basıyoruz Ve Resmimizi yükLüyoruz ...

oLay bu kadar

Hadi bakaLım koLay geLSin

Konu Önceden vardı baktım Yonetım Duyurularda ama imageshack.us Temasını ve Tarzını Değiştiği için acıyım dedım :)

EyvaLLah
endLesS

---> Üye ResimLeri | Üye ResimLerine Resim ekLeme | İmagesHack Yeni Temaya uygun anLatım

Güzel Konu Olmuş Melih Teşekkürler :)

+rep xD

---> Üye ResimLeri | Üye ResimLerine Resim ekLeme | İmagesHack Yeni Temaya uygun anLatım

eyv kardeşim sagoLaSın :)

Sabit Konu

Eyv kardeşim

teşekkürler melih

Rica

güzel konu bilmeyenler için iyi işe yarar ;)

+rep :p

eyvAllah Kardeşim :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri