Üye Foto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nAdyA

Banned
Öncelikle SeLam..

Fotograflarimizi yükledikten sonra düzenle diye bir buton vardi orda , istedigimiz zaman resimlerimizi degiştirebiliorduk.. ama düzenle butonun kaldirmişsiniz..Düşünceniz bi cok üyenin fotograflarını kaldırdıktan sonra almiş oldugunuz bi karar olabilir lakin burda diger üyelerin sucu ne? örnegin; benim tek fotom var ve ben istedigim fotoyu degiştiremiyorum yeni foto yüklüyemiyorum.. görüşünüze saygım var bu hiç hoş degil.. hersey kurALL Madem üye fotosunu kaldiranları zaten banLiyorsunuz ceza aliyorlar. ama bu sekilde bence yanLış sizleri biLemem.

şimdiden tşk ederim.

---> Üye Foto

Bendede böyLe oLmuştu DüzeLtiLsin Bu durum Artık Lütfen..

---> Üye Foto

Arkadaşlar alınmaya kalkılsa her türlü alınır tabiki. Bizler tedbirimi alalımda.
Sonra çıkıp siz izin verdiniz veya çalınmaya karşı önlem almadınız gibi suçlamalar gelmesin.Biz yapalım yapacağımız öyle değilmi.

---> Üye Foto

Seninkiler hariç hepsi korumaları :)
Normalde sağ tuş engeli var.

---> Üye Foto

vay..yine sezen yagmurn altinda desene.
eyvallah..oyumu verim ben simdi Hayale xD

---> Üye Foto

yesil83 sagolun tum calmak ısteyen ve art nıyetlı ınsanlara yol gosterdıgınız ıcın

ıstersenız bırde resımlı anlatım yapsaydınız ???

ona engel yok tabıkı dunyada kımse yapamadı onu. onu yapsanız kafaya koyan adam ekranı taratır veya makınayla ekranı ceker yıne calar takılmayın bunlara bız gereklı onlemı yaptık normal duzey kullanıcılar ıcın prof. kullanıcılar zaten gerekenı yapar her turlu alır.

konu duzeltme yetkınız acılmıstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri