üye çıkışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökbörü

Kayıtlı Üye
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] Kardesim forum kendiliğinden nadirende olsa çıkış yapıyo.Sorun daha halledilemedi mi???

---> üye çıkışı

Merhaba, Beni Hatırla Kutucuğunu İşaretlerseniz. Sorunu En aza indirirsiniz ve Tarayıcınızda Önemli.

- Mozilla FF kullanıyorum ben sorun yaşamıyorum .. bilginize..
performans web - CloudFlare teknolojisine geçtiğimiz için. girişlerinizi tutamıyor olabilir site. bu yuzden arada atıyor olabilir..

---> üye çıkışı

Beni hep atiyo :) ben cikis yapmiyorum ama surekli giris yapmak zorundayim ama telefonda sorun yok.

---> üye çıkışı

Sitede istenmeyen uyeleri daha cok atiyomus. [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] :Ç

---> üye çıkışı

Sitede istenmeyen uyeleri daha cok atiyomus. @yesil83

Dogrudur. Aman be alp gitsem sanki kim fark edecek kimin umurunda olacak :)
2 hafta sonra tr deyim zaten 4 hafta kadar pek giremem. Tr de internetim yok. Internet le kontor yukluyorum ama cekmiyor dogru durust. ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> üye çıkışı

Dogrudur. Aman be alp gitsem sanki kim fark edecek kimin umurunda olacak :)
2 hafta sonra tr deyim zaten 4 hafta kadar pek giremem. Tr de internetim yok. Internet le kontor yukluyorum ama cekmiyor dogru durust. ..

Ben farkederim :) Operatorun cektigi kadar gir foruma habersiz birakma :)

---> üye çıkışı

ben hıc bole bı sorun yasamadım :) aylarca cıkıs yapmasam hıc sıfre sormuyor hehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri