Utanıyorum

Allons-y

Kayıtlı Üye
Küçükken 6-7 yaşındayken benim bir minik ayıcığım vardı ben bunla yatardım hahaha Buna sırlarımı anlatırdım sallak gibi :D :D Sonra işte bir akşam bu benim sırlarımı diğer ayı arkilerine anlattı diye duvarlara atmıştım

---> Utanıyorum

Ama o sizin ayılardan değil ve abime inat olsun diye o ayıyla yatmıştım ben :D :D O abimindei ben aa ne şeker ayı dedim o benim dokunmucaksın dedi inadına aldım sonra alışkanlık oldu ama bıraktım şimdi yok öyle hayvan haşatrım :D bu arad o ayıyı anneme almış

---> Utanıyorum

diğer ayıların senin sırlarını ögrendigini nasıl anladın peki ? sana bakıp kısık sesle konuşuyolarmıydı yoksa hehe

---> Utanıyorum

Ben bunun bana cevap verdiğini düşünürdüm (sallak kafa işte. hayaL gücüne bak :D) sonra bir gün en sevmediğim ayıyı gördüm o bana bakıyordu bende anladım ki sırlarımı ona anlatmnış (mal mal mal işte ben möalım yaw :D ) ondan sonra bunu boğdum ısırdım yırttım sonra benim ayıya gittim duvarlara çarptım yırttım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri