Utanıyorum (antu.com)

Stinko

Kayıtlı Üye
utanıyorum...

Çok değil iki haftadır takip ettiğim Fenerbahçe-Panathinaikos ve Galatasaray- CSKA maçlarından sonra ekran başında utandım.Aslında buraya açmamın bir mantığıda yok.Çünkü klasikleşen savunma sistemleri gelecek.Dün maçı Galatasarayın pota arkası ve ön taraftaki münferit olan taraftarı aldırdı.Mükkemmel desteklediler.Hepsi ayakta hepsi oyunun ‚içinde.Top rakipte iken ıslık‚ top kendilerinde iken kısa bestelerle mükkemmel destek verdiler.Ya biz ? Taraftar gruplarına suç bulmuyorum.Hemen hemen aynı besteler girildi ilk periyot.İki tribün aynı melodiyi girdi.Bir tarafta herkesten destek varken‚ bir taraftan bırakın desteği top rakipte iken ıslık bile çalınamadı.Bir taraf 10 sayı geride iken oyuncuların arkasında iken diğer taraf yani bizler sus-pustuk.Çok şey daha yazarım ama içim acıyor açıkcası.Ve en kötüsü taraftarımızın halen doğruları görememesi.Rakibimin o cuzi bütçenin yanında taraftarlık sıfatını yerine getiren taraftarı ile aldığı mücıze galibİyetinin yanı sıra bizim o umursamaz maçın içinde olmayan‚ ıslık çalmaktan aciz‚ oyuncuyu motive etmekten aciz olma durumundan utanıyorum.
Ayrıca taraftarın gücünün maça etkisini bilerek tribünleri ona göre dizayn eden G.S yönetimine tebriklerimi sunuyorum.

43045710150664457220269.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri