Uskumru Izgarası

Hestia

Bayan Üye
Malzemeler
1 kg. Uskumru,

1 fincan zeytinyağı,
Karabiber,
tuz,
Limon ve maydanoz





Hazırlanması:
1) Balıkları ayıklayıp yıkayınız.
2) Yemeğe 20 dakika kala tuzlayıp, biberleyip yağlayı­nız.
3) Izgaraya diziniz.
4) Kömür ateşi veya fırında veya elektrik ızgarasında 10-12 dakika her iki yüzünü pişiriniz.
5) Kalan zeytinyağın içersine bir limon suyu koyup beyazlaşıncaya kadar karıştırınız.
6) 8u karışıma, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ilâve ediniz.
7) Balıkları servis tabağına yerleştiriniz
8 ) Üzerlerine bu sosu dökünüz.
9) Soğan piyazı ile softaya almız.
Not: Soğan piyaz. (Soğanlar incecik halkalara kesilip tuzla oğulur, yıkanır, içine incecik kıyılmış maydanoz katılıp hazırlanır).
Afiyet olsun
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst