Hestia
Bayan Üye
Uskumru Buğulaması
Malzemeler:
Tepsiye alüminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka doğradıktan sonra buraya yayın. Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra tepsiye yerleştirin. Zeytinyağını, suyu ve limon suyunu üzerine gezdirin, aralarına defneyaprağı koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.

Malzemeler:
- 1 Kilogram Uskumru
- Yarım Su Bardağı Zeytin Yağı
- 1 Adet Limon
- Yarım Demet Maydanoz
- 1 Baş Kuru Soğan
- 1 Demet Defne Yaprağı
- 1 Çay Bardağı Su
- Yeteri kadar Tuz
Tepsiye alüminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka doğradıktan sonra buraya yayın. Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra tepsiye yerleştirin. Zeytinyağını, suyu ve limon suyunu üzerine gezdirin, aralarına defneyaprağı koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.