Usbem - Online English,Online İngilizce Eğitim Programı

ScaryTRex

Kayıtlı Üye
USBEM, merkezi Londra'da bulunan Intech Centre firmasının Türkiye şubesi olarak 1999 yılında Ankara’da hizmete başlamıştır. Bu amaçla USBEM; Dünyanın lider eğitim ürünleri ve hizmetleriyle uluslararası düzeyde tanınan, kendi sektörünün lideri olan Pearson Digital Learning ve NTR Global’ in Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerdeki tek distribütörü olarak faaliyet göstermektedir.

USBEM Pearson-Ellis Online Ingilizce Programının Türk Eğitim Sistemine uygunluğu M.E. Bakanlığı, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün B.08.0.ETG.0.21.01.01–020 6405 sayılı kararı ve M.E. Bakanlığı Talim Terbiye Kurulundan alınan 132 sayılı onaylarla kanıtlanmıştır.
Bu program ile

Temel düzeyde olanlar için İngilizce okur-yazarlık, orta derecede bilgi sahibi olanları üst seviyelere hazırlamak, bilgisi ileri düzey katılımcılardan yeterli olanların TOEFL, TOEIC, MEPT, CELT veya benzeri sınavlara hazırlanması,
Her bir katılımcıyı seviye testine tabi tutarak en uygun kur ve kurs düzeyinde başlatmak,
Katılımcılara ilişkin kelime hazinesinin geliştirilmesi, dilbilgisi ve telaffuz kazandırılması, akıcı bir şekilde sohbet edebilme imkânı sunulması, üstün öğrenme yöntemleri kullanılarak katılımcılar için sağlam bir İngilizce kazandırılması amaçlanmıştır.

USBEM Türk eğitim sektörünü uluslararası standartlarla ve yeniliklerle tanıştırmayı hedefler. Bu hedeflere, eğitim sektöründeki son teknoloji ve yenilikleri sektörünün öncüsü olmayı amaçlayan kurum/kuruluşlara sunarak ulaşır.

İngilizce Öğrenmek İsteyenler İçin Birebir Program Online İngilizce Eğitimi Vererek Sizi Sıkmadan Eğitim Öğretiyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri