Unutmak mı Zor,Yoksa yeniden sevmek mi?
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 Eki 2011 #2 ---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? ikisi de kolay kanimca...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 23 Eki 2011 #4 ---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? Unutmak
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 Eki 2011 #5 ---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? Lahuti' Alıntı: Yeniden sevmek Genişletmek için tıkla ... o da guzel
---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? Lahuti' Alıntı: Yeniden sevmek Genişletmek için tıkla ... o da guzel
Lahuti Bayan Üye 23 Eki 2011 #6 ---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? HaDeS' Alıntı: o da guzel Genişletmek için tıkla ... İnsan sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yer :H
---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? HaDeS' Alıntı: o da guzel Genişletmek için tıkla ... İnsan sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yer :H
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Eki 2011 #7 ---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? muallakta kaldım ama unutmak dedim nedense.. yeniden birini sevmek tanımak ne bilim çok uzun iş..
---> Unutmak mı Zor, Yoksa yeniden sevmek mi? muallakta kaldım ama unutmak dedim nedense.. yeniden birini sevmek tanımak ne bilim çok uzun iş..