Benim en çok unutmak istediğim şey küçükken öğretmenin çantasına kusmuştum aklımdan gitmiyor... :67:
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 4 Ağu 2009 #1 Benim en çok unutmak istediğim şey küçükken öğretmenin çantasına kusmuştum aklımdan gitmiyor... :67:
' нα[к]αп Kayıtlı Üye 4 Ağu 2009 #2 ---> Unutmak İstediğimiz Şeyleri Yazalım Im_Awesome' Alıntı: Benim en çok unutmak istediğim şey küçükken öğretmenin çantasına kusmuştum aklımdan gitmiyor... :67: Genişletmek için tıkla ... Enteresan Ben bişey unutmak istemiyorum.Ne unutsam başıma bişey geliyo
---> Unutmak İstediğimiz Şeyleri Yazalım Im_Awesome' Alıntı: Benim en çok unutmak istediğim şey küçükken öğretmenin çantasına kusmuştum aklımdan gitmiyor... :67: Genişletmek için tıkla ... Enteresan Ben bişey unutmak istemiyorum.Ne unutsam başıma bişey geliyo
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Ağu 2009 #3 ---> Unutmak İstediğimiz Şeyleri Yazalım Im_Awesome' Alıntı: Benim en çok unutmak istediğim şey küçükken öğretmenin çantasına kusmuştum aklımdan gitmiyor... :67: Genişletmek için tıkla ... hahaha.. adam oLamayanLarı.
---> Unutmak İstediğimiz Şeyleri Yazalım Im_Awesome' Alıntı: Benim en çok unutmak istediğim şey küçükken öğretmenin çantasına kusmuştum aklımdan gitmiyor... :67: Genişletmek için tıkla ... hahaha.. adam oLamayanLarı.
R RaPizM^^ Bayan Üye 4 Ağu 2009 #4 ---> Unutmak İstediğimiz Şeyleri Yazalım O*nu hemde en acilinden..