Unutamadığınız Okul Anıları

geceperisi

Bayan Üye
Hepimizin başından okulda komik acı olaylar geçmiştir..Bunları paylaşalım derim...
Ben başlayayalım..

Lise 1 deydim ve Biyoloji hocamız biraz saftı..E doğal olarak bizde sınıfça rahat durmazdık.Bi plan yaptık arkadaşlarla.. Ve itiraf ediyorum bu benim fikrimdi:D Zilin sesini telefona kaydettik..Ve zil çalmadan 10 dakika önce telefonla zili çaldık...Biizm saf hoca da de bunu yedi:D Çıktı dışarı gitti...E tabi biz ölüyoruz gülmekten..Biraz sonra geri döndü..Sınıfça soluğu müdürün odasında aldık:D

Not:Arama yaptım benzer başlık bulamadım=)

bundan 4 yıl önce :D

lise 1 e yeni başlamışız.. bi öğler arası 40 dk. tenefüs wardı bzm oklda .. canımız cok top oynamak istiodu .. baktık ön bahce dolu o zmn lise sonlar oynuo bizde haliyle bişe diemioz :D ( şimdi olsaa .. ) nese bi bktk oklun halı sahası boşş :D daldk sahanın oraya doru tabi aklımızdan kapının kitli olduu gecmio bi bktık kitli :D sora hademeden bi pense bulduk bi kaç teli kestik içeri girdik. bunu gören lise son kızları bizi şikayet ederler idareye :D sora kafayı bi cewiririz bedenci kılıç hoca :D :D hepimizi bi sıraya dizer önce sağ olmak sartıyla iki yanamızı tokatlar :D :D :D bütün oklun önnde rezi olmstk :p

cok güzel bi gündü harbiden ..

burdan cıkarılcak sonuc neymişşş : '' HER KUŞUN ETİ YENMEZ '' :D :D :D :D :D

ßundan 4 sene önce Lıse 1 e yeni başLamışıss (paleyiss yahni:D) çocuğun biri atolye dersinde.. Hep benle japon japon dıe dalqa qeciodu en sonunda dayanamadım elimde'de eğe var eğeyi çocuğun kafasına fırlattım:D:D(gerci daha sora kanka olduk o çocukLa:D:D) neyse bölüm şefi odasına çağırdı beni qüzelce dövdü..:( Lisede yediğim İlk dayağım olmustu o qunu hıc unutamıomm Hoca dızıme baya tekme attmıstı..:D oqundan sora okul sınırLarı ıcınde kavqa etmedim kimsele..:D:D

Cok var yaa..

En kucugunden

ılk derse gec yazıldıkmı guvenlıkcıye 5 tek sıgara verıp cıkıoduk :D

Geçen hafta yaptıgımız olayı anlatayım :D

Bizim okulun futbol maçı vardı. İşte bedencı sporcuları sever bıraz :D Ama fınal maçı fln dııl dıye biz voleybolcularu götürmedı maça ( o kadar yalvarmamıza ragmen ) Biz rahat dururmuyuz:D edebiyat dersıydı aldık telefonları 6 kız çıktık dersten (hocaya bişi solemeden ) :D Sonra arkadaşın ablasını aradık okul numaralarımızı fln verdık mudur yardımcısını arasın izin alsın diye beceremedı saftırık osman :D Bu sefer gıttık hakan hocanın yanına (müsür yardımcısı ) dedık bizim klup maçımız var servisin kalkmasına yarım saat var hocam izin verın çıkalım fln dedık adam yazdı izin kagıdını :D Biz vınnn turizm göztepe gürsel aksel stadı :D Oturduk izledik maçı sonuna kadar :D Bedencı gördü bizi kızcak dıye beklıyoruz :D Bneım kafama vurdu yuruyun be koçlar kim tutar sızı dedı :D:D Sonra herkes evlere :D Anneler sorunca neden erken geldın dıye dersler boştu denır ve gun biter hahaha

Unutamıyacagım bi gun çok eğlendık ya :D

Bir aralar elimi minibüsün kapısı ezdi.Kanlar fışkırdı.O halde okula geldim.Baktım koridora kanlar akıyordu.O halde bile neden okulu batırdım diye soluğu müdürde aldım.Bende tamam bundan sonra kanımı döverim akmaz dedim.İte bak bir de dalga geçiyor dedi yolladı..:D:D Beddua ettim inşallah ölürsün diye daha beter oldu çıkışta arabası çalışmadı.Neden ? Benim işim :D:D

Daha ilkokul 2.sınıftayken ikizimle ders sırasında çekirdek yediğimi hatırlarım..İşin hikmeti ders boyunca yakalanmayan biz: ders sonunda ayağa kalkmamızla yakalanmıştık.Ozaman akıl edemioduk ki çevreyi kirletmenin kötü bişey olduğunu..Yediklerimizi ayak altına cumburlohp..:) İşin sonu iki fiske tahta cetvel tabiki..Asla unutmam yaw..:)

hangisini yazsam karar veremedm :D ilk okula başladığım günler aklıma geliyoda üniye kadar nasıl dayandım diyorm :D

Geçen hafta yaptıgımız olayı anlatayım :D

Bizim okulun futbol maçı vardı. İşte bedencı sporcuları sever bıraz :D Ama fınal maçı fln dııl dıye biz voleybolcularu götürmedı maça ( o kadar yalvarmamıza ragmen ) Biz rahat dururmuyuz:D edebiyat dersıydı aldık telefonları 6 kız çıktık dersten (hocaya bişi solemeden ) :D Sonra arkadaşın ablasını aradık okul numaralarımızı fln verdık mudur yardımcısını arasın izin alsın diye beceremedı saftırık osman :D Bu sefer gıttık hakan hocanın yanına (müsür yardımcısı ) dedık bizim klup maçımız var servisin kalkmasına yarım saat var hocam izin verın çıkalım fln dedık adam yazdı izin kagıdını :D Biz vınnn turizm göztepe gürsel aksel stadı :D Oturduk izledik maçı sonuna kadar :D Bedencı gördü bizi kızcak dıye beklıyoruz :D Bneım kafama vurdu yuruyun be koçlar kim tutar sızı dedı :D:D Sonra herkes evlere :D Anneler sorunca neden erken geldın dıye dersler boştu denır ve gun biter hahaha

Unutamıyacagım bi gun çok eğlendık ya :D

Bızım Okullamı Oynamıstınız Balcova Nevvar ?

5. sınıftayız işte yeni bir hoca gelmişti okula ve bizim sınıf öğretmenimiz olmuştu bütün cocukalrında korkulu ruyasıydı baki öğretmen neyse işte bizim sınıfın en calışkanları sabriye ben erhan mesut eren ve uysal ip atladık sınıfta tabi zil felan calmış biz bilmyoruz hoca bizi izliyo biz ip atlamaya devam neyse oturn yerlerinize dedi tam oturmaya gidiyoduk siz 6 kii haric dedi :D eyvah kesin bittik die düşündük bu arada hocanın huyudur cetvelle vurursa parmak uclarına vuruyo yada tokat atıyo ama 2 elini birden 2 yanagına atıyo 2 acıyı birden hissediyosun ve çok pis vururdu baki hoca neyse şanslıydık çünkü tokat atmaya karar verdi işte ilk sırada bn son sırada erkan var erhandan başladı vurmaya herkeze vurdu bi bnle uysal kaldık bna geldi gözlerimi kapattım işte ALLAHtan hocanın en sevdiği öğrenci bn ve uysalız tabi (bu arada uysal sıra arkadaşımdı :D) bize yavaş vurmuştu ve yerimize oturmuştuk şimdi ucuz atlattınız demiş olabilirsiniz ama hyr ucuz atlatmadık o gün sınıfı biz temişemiştik 6 kişi ve hocadanda okul çıkışı uysalla baya bi azar yemiştik :( ilk kez baki hocadan dayak yemişimdir onun dışında hiç yemedim okul hayatım boyunca umarımda olmaz gerci son sene imkansız ama neyse :p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri