Unutamadığınız Öğretmeninizin İsmi

serkan2423

Banned
Arkadaşlar "Unutamadığınız Öğretmeninizin İsmi" ni ve kısaca niçin unutamadığınızı paylaşır mısınız. Belki bizlere örnek olur.

---> Unutamadığınız Öğretmeninizin İsmi

seçkin ilk okul öğretmenim hatta aşıktım ona :D

Haydi herkesten unutamadığı öğretmeni ile ilgili anı yazmasını bekliyorum.

Unutamadığınız öğretmeninizin ismi ve onunla ilgili anınızı paylaşır mısınız.

peter reuß hayrandim :) seneler sonra bir baska okuldan mezun olunca onunla karsilastik herhal bu sene araliktada görücem yaslanmis olsada hala daha karizmatikligi üstünde masallah :)

peter reuß hayrandim :) seneler sonra bir baska okuldan mezun olunca onunla karsilastik herhal bu sene araliktada görücem yaslanmis olsada hala daha karizmatikligi üstünde masallah :)

Teşekkürler paylaşımın için.
Bu konuyu güncel tutalım. Herkes anısını anlatsın lütfen.

Şahin hocam vardı ilkokul öğretmenim
Bizim için canını dişine takardı. Tonla öğretmenle tanıştım ama onun yeri her zaman ayrıdır bende.
Her yıl muhakkak yanına uğrayıp bir hal hatır sormadan geçmemeye çalışırım.
Canımız sıkıldığında lambaları kapatırır bize masal anlatırdı her zaman oyuna açık bir öğretmendi geçen ziyaretimde kendisini okul bahçesinde scooterlar var ya hani şu çocukların tek ayaklarıyla iterek ilerledikleri araç onunla dolaşırken gördüm bir öğrencinin elinden kapmış :) . Özledim çok çok özledim hem de.

müzik hocam milanda fizce ismi bile çok etkileyici bir hocamdı xD

Şahin hocam vardı ilkokul öğretmenim
Bizim için canını dişine takardı. Tonla öğretmenle tanıştım ama onun yeri her zaman ayrıdır bende.
Her yıl muhakkak yanına uğrayıp bir hal hatır sormadan geçmemeye çalışırım.
Canımız sıkıldığında lambaları kapatırır bize masal anlatırdı her zaman oyuna açık bir öğretmendi geçen ziyaretimde kendisini okul bahçesinde scooterlar var ya hani şu çocukların tek ayaklarıyla iterek ilerledikleri araç onunla dolaşırken gördüm bir öğrencinin elinden kapmış :) . Özledim çok çok özledim hem de.

Paylaşımın için teşekkür ederim. Çok güzel yazmışsınız.

Bu konuyu canlı tutalım.

Hemen hemen hepsini hatirliyorum .) 1'i haric digerleri hep iyi izler birakti.Merih Canbolat Almanca ögretmenimdi.Nefret ederdim.

4 dersine birden 6.kez kayıt yaptırdığım ilhan talas

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri