Unutamadığınız en mutlu anınız

serkan2423

Banned
Arkadaşlar unutamadığınız en mutlu anınızı yazar mısınız.
Ben başlayayım. Öğretmenliğe atandığım gün.

---> Unutamadığınız en mutlu anınız

Öğretmenliğe atandığımı duyduğumda heyecandan ne yapacağımı şaşırdım. Elim ayağıma dolaştı. Hemen hemen bütün sınıf arkadaşlarımı arayıp paylaştım.

dogum günümde annemle sirke gittik ordan cikista hic beklenmedik bir havayla karsilastik yagmurlu camurlu ama biz pes etmedik her yeri gezdik tozduk islandik kedi yavrusuna benzedik :)bir cesme var orayada denk geldik annem cabucak cikti sudan ben hala daha sularla oynamaktaydim..
bu günü hic bir zaman unutmicam o gün cok eglendim :)

dogum günümde annemle sirke gittik ordan cikista hic beklenmedik bir havayla karsilastik yagmurlu camurlu ama biz pes etmedik her yeri gezdik tozduk islandik kedi yavrusuna benzedik :)bir cesme var orayada denk geldik annem cabucak cikti sudan ben hala daha sularla oynamaktaydim..
bu günü hic bir zaman unutmicam o gün cok eglendim :)

Köpisim Bonjour'un dogum yaptigi gün .)Torunlarim vardi bi sürü .))

İki sene önce üniversitede Onurcuğumun hazırlamış olduğu hiç bitmeyen doğum günü süprizini unutamam hiç bir zaman :R :D

ankarada kızılayda beklerken acayip heyecanlıydım elim ayağım titriyordu
bulutlar üzerinde yürüyordum adeta

Çocukluk hayalimi gerçekleştirdiğim gün. Çocukken en sevdiğim ve üyeleriyle tanışmak istediğim grup İstanbul'a konsere gelmişti. Ve ben o konsere bedava bilet kazandım ve grup üyeleriyle tanışan bazı şanslı kişilerden biriydim. çok güzeldi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri