Until Dawn

mortal00

Kayıtlı Üye
Poster_Game_Until_Dawn_089993_.jpg

Until Dawn, Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment şirketinin yapımcılığını yaptığı PlayStation 4 için çıkarılan interaktif drama hayatta kalma-korku oyunu. İlk başta oyunun PlayStation 3 sürümünün çıkarılması ve PlayStation Move desteğinin olması planlanmıştır. Ama Ağustos 2014'te oyunun PlayStation 4 sürümü tanıtılmıştır. Oyun, Ağustos 2015'te dünya çapında çıkmıştır.

Until Dawn, görselliği üzerine övgüler almıştır. Seçim mekanikleri, korku ögeleri, müzik, ses oyunculuğu ve oynanış tasarımı bakımından olumlu eleştiriler almıştır. Eleştirilerin çoğu oyunun hikayesinin gidişatı, kamera açıları, karakter hareketleri ve kısmen doğrusal konusuna yapılmıştır.

Until-Dawn-PS4.jpg

Ekip
Sam rolüyle Hayden Panettiere:
Sam gayretli, düşünceli ve maceracı bir kızdır. Oyunun girişinde yapılan Hannah'ya bir şakayı durdurmaya çalışırken görülmektedir. Hannah'nın en iyi arkadaşıdır. Aklı başında, arkadaş canlısı, doğaya ve hayvanlara güçlü bir sevgi duyan, bir korumacı olma düşleri olan birisidir.
cb384640-7f33-11e4-b087-0f007528f01d_until-dawn-screenshot2.jpg

Mike rolüyle Brett Dalton:
Mike zeki, kararlı, ikna edici ve kızlar için popüler olan birisidir. Şimdiki kız arkadaşı Jessica olan Mike bir yıl önce Emily ile çıkmıştır. Oyunun girişinde Mike Hannah'ya yapılan şakada istekli olarak görünmüştür. Diğer arkadaşları saklanırken Hannah'yı baştan çıkarmaya çalışmıştır.
Until-Dawn-658x370-72d573264a23388c.jpg

Jessica rolüyle Meaghan Martin:
Mike'ın kız arkadaşı olan Jess kendine güvenen, çabuk inanan ve saygısız birisidir. Bir model olmayı düşlemektedir. Oyunun girişinde, Jess güya Mike'la ayrıldığını yazdığı bir not bırakarak Hannah'ya yapılan şakayı başlatan olmuştur. Mike'ın eski kız arkadaşı Emily ile yatağın altında saklanırken görünür.
1424468786189492655.png

Emily rolüyle Nichole Bloom:
Mike'ın eski kız arkadaşı olan Emily becerikli, zeki, ikna edicidir. Keskin dili ve pratik zekâsıyla bilinmektedir. Bir işle uğraşmayı sevmektedir. Modaya yoğun bir ilgi duymaktadır ve bir dergide stil editörü olmayı düşlemektedir. Oyunun girişinde Hannah'ya şaka yapılırken Mike'ın şimdiki kız arkadaşı Jess ile yatağın altında saklanırken görünür. Şu anda Matt ile çıkmatadır.
until-dawn-20150822022239-1-1.jpg

Matt rolüyle Jordan Fisher:
Emily'nin şimdiki erkek arkadaşı olan motive, hırslı ve atletik birisidir. Okuduğu lisenin yıldızıdır ve Emily'ye çok sadıktır. Oyunun girişinde yapılan şaka esnasında bir dolapta saklanırken görünmektedir.
until_dawn___matt_wallpaper_by_drive637-d9a6ms3.png

Ashley rolüyle Galadriel Stineman:
Ashley akademik, samimi ve araştırmacı biridir. Çok itaatkârdır ama hayalet ve doğaüstü şeylere karşı korkusu vardır. Korku filmlerini sevmez. Yazar olmak istemektedir. Hannah'ya yapılan şakada olmasına rağmen diğerlerine göre daha az görünmüştür. Chris'e aşıktır.
633492.jpg

Chris rolüyle Noah Fleiss:
Sistemli, koruyucu ve esprili biri olan Chris mizahı ve nazik kişiliği ile grubun en komik üyesidir. Çözümleyici, korkunç durumlarda bile sakin kalabilen biridisidir. Oyunun girişinde Hannah'ya yapılan şakada mutfakta yer almıştır.
until_dawn___chris_wallpaper_2_by_drive637-d97qhz8.png

Josh rolüyle Rami Malek:
Josh, Hannah ve Beth Washington'ın kardeşidir. Düşünceli, sevgi dolu ve karışık birisidir. Arkadaşlarını çok önemser. Chris'i kardeşi gibi sevmektedir. Özellikle Sam'i çok sevmektedir. Babasının izinden gidip bir film yapımcısı olmak istemektedir. Chris ile beraber Hannah'ya yapılan şakada mutfakta yer almıştır.
tumblr_nu56ya7rIg1uankono1_1280.jpg

Beth/Hannah Washington rolüyle Ella Lentini:
Beth ve Hannah ikiz kardeşlerdir ve Josh'un küçük kardeşleridir. Hannah, Mike'a çok aşıktır. Mike'ı görmeye sabırsızlanan Hannah şakadan habersiz Mike ile yalnız vakit geçirmek için can atar. Beth kız kardeşini koruyucudur ve grubun ne yaptığını öğrendikten sonra dışarı çıkarlar.
until-dawn-review-main-550x3111.jpg

Dr. Alan Hill rolüyle Peter Stormare:
Bölümlerin arasında çıkan bir psikiyatrist.
maxresdefault.jpg

Yabancı rolüyle Larry Fessenden
flame.png

Geliştirici: Supermassive Games
Yayımcı: Sony Computer Entertainment
Besteci: Jason Graves
Platform: PlayStation 4
Çıkış Tarihleri:
KA 25 Ağustos 2015
AV 26 Ağustos 2015
AU 26 Ağustos 2015
UK 28 Ağustos 2015
Tür: İnteraktif drama, hayatta kalma-korku oyunu
Biçim: Tek oyunculu

Son düzenleme:
---> Until Dawn

Valla ben oyunu oynamadım ama izlediğim yerde ölmüyordu. Bir tane günlük var onu bulursan ölmüyor sadece en sonda yaratıklardan birine dönüşüyor yavaş yavaş.

Benim izlediğimde de bir yayıncı oynuyordu, yanında Sam ya da Jessica ile bağlanmışlardı tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu, kızı seçtikten sonra da şu kereste makinelerinde bulunan testerenin bağlı olduğu bir mekanizla ile Josh ikiye ayrılıyordu bağırsakları dökülüyordu falan xD

---> Until Dawn

Benim izlediğimde de bir yayıncı oynuyordu, yanında Sam ya da Jessica ile bağlanmışlardı tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu, kızı seçtikten sonra da şu kereste makinelerinde bulunan testerenin bağlı olduğu bir mekanizla ile Josh ikiye ayrılıyordu bağırsakları dökülüyordu falan xD

Ooo burası daha oyunun başları neredeyse. Neyse spoiler vermeyeyim izlersin belki sonra :D

---> Until Dawn

Ooo burası daha oyunun başları neredeyse. Neyse spoiler vermeyeyim izlersin belki sonra :D

Aynen, twitch'de Pinti Panda adında bir yayıncı oynuyordu. Yayını açtığımda oyuna da yeni başlamıştı zaten 2-3 saat oynadı sonra yayını kapattı oynamadı fazla xD Bakalım Until Dawn'ı başından sonuna kadar oynayıp seri seri paylaşmış bir yayıncı bulabilirsem izleyeceğim yakın zamanda. Teşekkür ederim paylaşım için :R

+

---> Until Dawn

Aynen, twitch'de Pinti Panda adında bir yayıncı oynuyordu. Yayını açtığımda oyuna da yeni başlamıştı zaten 2-3 saat oynadı sonra yayını kapattı oynamadı fazla xD Bakalım Until Dawn'ı başından sonuna kadar oynayıp seri seri paylaşmış bir yayıncı bulabilirsem izleyeceğim yakın zamanda. Teşekkür ederim paylaşım için :R

+

Tavsiye istersen Evli ve Oyuncu yu öneririm ben oradan izledim. :D

Bu arada ben teşekkür ederim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri