Unsuz Çikolatalı Kek Tarifi

İnci

1907
Prenses
Unsuz Çikolatalı Kek Tarifi

Malzeme:
75 gram Teremyağ
1 su bardağı Tozşeker
4 adet yumurta

Süslemek için :
Pişmaniye

Çikolatayı küçük parçalara bölün. Bir tavada üzerine tozşekeri ve Tereyağ'ı koyup kısık ateşte sürekli karıştırarak eritin. Yanmaması için kısık ateşte eritmeye dikkat edin. Başka bir kapta yumurtaları iyice çırpın. Çikolatalı karışımı yumurtalara ekleyip karıştırın. Karışımı yağlanmış kek kalıbına yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Keki oda sıcaklığında soğutup dilimleyin. Pişmaniye ile süsleyerek servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst