Ünlülerin merak edilen güzellik sırları...

karagümrük

Kayıtlı Üye
Ünlü kadınlar, yaz aylarında nelere dikkat ettiklerini anlattı...

Göz önünde olan ve her zaman bakımlı görünen ünlü kadınlar, yaz aylarında nelere dikkat ettiklerini ve güzelliklerini neye borçlu olduklarını Cosmopolitan 'a anlattı...

SEMA ŞİMŞEK HAKKI
CİLDİMLE FAZLA UĞRAŞMAM
Cildim çok hassas, bu yüzden güneşten kaçan biriyim. Yaz boyunca güneşin olduğu saatlerde gölgede olmaya çalışıyorum. Yüksek faktörlü güneş kremleri kullanıyorum. Cildiyle çok uğraşan biri değilim. Yüz kesesiyle aralıklı olarak bakım yapıyorum. Bir de çok severek kullandığım ve herkese tavsiye edebileceğim Bioderma'nın Sensibio H2O makyaj temizleme suyu var. Saçlarım için ise Kerastase'ın Elixir Ultime bakım yağını kullanıyorum.

ÇAĞLA ŞIKEL ALTUĞ
KENDİ MASKEMİ KULLANIYORUM
Yalnızca yaz aylarında veya yaza girerken değil her zaman cilt bakımına özen gösteriyorum. İhtiyaç hissettiğim zamanlarda cilt bakımı yaptırıyorum. Bunun yanında evde kendim de bakım yapıyorum. Kendi maskelerimi ve serumlarımı kullanıyorum. Cilt bakımı konusunda Skinceuticals ürünlerini kullanıyorum. Cilt ve vücut bakımında her detaya dikkat ediyorum. Saçlarım için ise her zaman tatlı badem yağı bakımı yaptırıyorum.

DEMET ŞENER KUTLUAY
KOZMETİK ÜRÜN KULLANMAM
Çok hassas bir cildim olduğundan kozmetik ürünleri çok fazla kullanmıyorum. Özellikle yaz aylarında güneşten uzak kalmaya çalışıyorum. El ve ayak bakımım için Kiehl's'in argan yağı özlü ürünlerini tercih ediyorum. Saçlarımı Bioderma'nın dengeleyici şampuanı ile yıkıyorum ve Kerastase Soleil Brume Jour spreyini kullanıyorum.

ROKSEN KUNTER
YÜZ TEMİZLİGİNE ÖNEM VERİRİM
Gündüzleri ve güneşe çıkarken mutlaka yüzüme Daylong Actinica güneş korumasını kullanıyorum. Spa benim vazgeçilmezim. Meyve asitleriyle yapılan peeling'in çok faydasını görüyorum. Çocukluğumdan beri yüz temizliğine özen gösteririm. Bu annemin bana aşıladığı bir özellik. Cilt bakımında tercih ettiğim markalar; LaRochePosay, Doktor Murad ve Guerlain. Saçlarım için özel bir bakım yapmıyorum.

TÜLİN ŞAHİN
CİLDİM KONUSUNDA TAKINTILI DEĞİLİM
Yazın, her şeyden önce güneş koruyucu kullanmaya dikkat ediyorum. Onun dışında cildime çok şey yapmam, zaten güneşin verdiği D vitamini yeter. Güneşin tadını çıkarırım. Cilt bakımına düzenli olarak gitmeye çalışıyorum ama aşırı yoğun programımdan dolayı aksıyor. Selülit, kırışıklık gibi tüm cilt sorunları konusunda takıntılı değilimdir. Saçlarıma özen gösteriyorum. En doğru bakımları yapmaya ve boyayı kullanmaya dikkat ediyorum. Koleston saç boyasından şaşmıyorum. Son çıkan köpük boyası favorim. Yaz için saçlarımı Koleston'un açık kumral 8/0 rengine boyadım. Pantene şampuan ve bakım setini kullanıyorum. (Sabah)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri