Kurbann_02
Kayıtlı Üye
Banu Alkan: Ay! Hakem pek tipim değil.
Ali Şen: Sevgili dostum Blatter'e söyleyeceğim, artık yabancı hakem göndersinler bize.
Adnan Aybaba: Çok kötü yönetmiştir. Galatasarayın hakkını gasp etmiştir.
Ziya Şengül: Ben bunca yıldır futbolun içindeyim, bu kadar rezil bir yönetim görmedim.
Turgay Şeren: Yok Ali Sami...
Sanlı Sarıalioğlu: Ümit'i sol kanatta oynatırsa eşşoğlusu, hakem etkisini tartışırız böyle.
Gökmen Özdenak: Yine hönk mönk...
Kemalettin Şentürk: Egemen güçler maçı etki altına almıştır.
Azerbaycan Televiziyası: Görüşün hakimi çok münakaşa edilir.
Ahmet Necdet Sezer: Hakem, o formayı giydiği müddetçe kamusal alandadır. Kararları tartışılamaz ve değiştirilemez. Gönençli bir futbolsal toplum için ivedilikle ve koşulsuz saygı göstermek gerekir.
Erman Toroğlu: Penaltı değilse ben de en...
Şansal Büyüka: Aman hocam, RTÜK şeytmesin bizi. Zaten yöneticiler şeyttiler.
Hülya Avşar: Türkiye'nin en zeki kadını olarak Baki'nin pozisyonunu bilemiyorum da Mercimek ile futbolun ne ilgisi var çözemiyorum.
Tanju Çolak: Gol benim işim. Ümit akşamları uğrasın da biraz gol çalıştırayım ona.
Orhan Gencebay: Hatasız kul olmaz, sevgiyle yaklaşmak lazım.
Ercan Saatçi: Dünyanın en iyi orta yapan adamı Mehmet Yozgatlı'yı oynatmazsan olacağı budur işte.
Zekeriya Beyaz: Hakem hatalıdır. Kefaret olarak tavuk kesmesi lazım.
Rıdvan Dilmen: Gol olur... Pardon, o başka bir şeydi değil mi?
Teoman: Eee... Artık içmiyorum. Soru neydi bu arada?
Tarkan: Canlarım benim. Çok şeker bir maçtı; muck!
Bir manken: Çok süper bi soru... Kızıldereli mi demiştiniz?
Serhat Ulueren: Bu konuda çok özel itiraflarda bulunacak bir konuğumuz var stüdyoda.
Ömer Üründül: Dört hakemin de icabında tandeme göre yönetim sergilemeleri lazımdı.
Hıncal Uluç: Yorumlara bakayım da... Ona göre cins bir şey yazarım nasılsa...
Haluk Ulusoy: Ben bu hakemlere güveniyorum, aslanlar gibi yönetmiştir...
İlhan Cavcav: Acaba Afrika'dan ucuza hakem getirsem federasyona satabilir miyim?
Bush: Hakem kararları ulusal güvenliğimizi tehdit ederse bir operasyon düzenleyebiliriz.
Ali Şen: Sevgili dostum Blatter'e söyleyeceğim, artık yabancı hakem göndersinler bize.
Adnan Aybaba: Çok kötü yönetmiştir. Galatasarayın hakkını gasp etmiştir.
Ziya Şengül: Ben bunca yıldır futbolun içindeyim, bu kadar rezil bir yönetim görmedim.
Turgay Şeren: Yok Ali Sami...
Sanlı Sarıalioğlu: Ümit'i sol kanatta oynatırsa eşşoğlusu, hakem etkisini tartışırız böyle.
Gökmen Özdenak: Yine hönk mönk...
Kemalettin Şentürk: Egemen güçler maçı etki altına almıştır.
Azerbaycan Televiziyası: Görüşün hakimi çok münakaşa edilir.
Ahmet Necdet Sezer: Hakem, o formayı giydiği müddetçe kamusal alandadır. Kararları tartışılamaz ve değiştirilemez. Gönençli bir futbolsal toplum için ivedilikle ve koşulsuz saygı göstermek gerekir.
Erman Toroğlu: Penaltı değilse ben de en...
Şansal Büyüka: Aman hocam, RTÜK şeytmesin bizi. Zaten yöneticiler şeyttiler.
Hülya Avşar: Türkiye'nin en zeki kadını olarak Baki'nin pozisyonunu bilemiyorum da Mercimek ile futbolun ne ilgisi var çözemiyorum.
Tanju Çolak: Gol benim işim. Ümit akşamları uğrasın da biraz gol çalıştırayım ona.
Orhan Gencebay: Hatasız kul olmaz, sevgiyle yaklaşmak lazım.
Ercan Saatçi: Dünyanın en iyi orta yapan adamı Mehmet Yozgatlı'yı oynatmazsan olacağı budur işte.
Zekeriya Beyaz: Hakem hatalıdır. Kefaret olarak tavuk kesmesi lazım.
Rıdvan Dilmen: Gol olur... Pardon, o başka bir şeydi değil mi?
Teoman: Eee... Artık içmiyorum. Soru neydi bu arada?
Tarkan: Canlarım benim. Çok şeker bir maçtı; muck!
Bir manken: Çok süper bi soru... Kızıldereli mi demiştiniz?
Serhat Ulueren: Bu konuda çok özel itiraflarda bulunacak bir konuğumuz var stüdyoda.
Ömer Üründül: Dört hakemin de icabında tandeme göre yönetim sergilemeleri lazımdı.
Hıncal Uluç: Yorumlara bakayım da... Ona göre cins bir şey yazarım nasılsa...
Haluk Ulusoy: Ben bu hakemlere güveniyorum, aslanlar gibi yönetmiştir...
İlhan Cavcav: Acaba Afrika'dan ucuza hakem getirsem federasyona satabilir miyim?
Bush: Hakem kararları ulusal güvenliğimizi tehdit ederse bir operasyon düzenleyebiliriz.