ünlülerin maç yorumları!

Kurbann_02

Kayıtlı Üye
Banu Alkan: Ay! Hakem pek tipim değil.

Ali Şen: Sevgili dostum Blatter'e söyleyeceğim, artık yabancı hakem göndersinler bize.

Adnan Aybaba: Çok kötü yönetmiştir. Galatasarayın hakkını gasp etmiştir.

Ziya Şengül: Ben bunca yıldır futbolun içindeyim, bu kadar rezil bir yönetim görmedim.

Turgay Şeren: Yok Ali Sami...

Sanlı Sarıalioğlu: Ümit'i sol kanatta oynatırsa eşşoğlusu, hakem etkisini tartışırız böyle.

Gökmen Özdenak: Yine hönk mönk...

Kemalettin Şentürk: Egemen güçler maçı etki altına almıştır.

Azerbaycan Televiziyası: Görüşün hakimi çok münakaşa edilir.

Ahmet Necdet Sezer: Hakem, o formayı giydiği müddetçe kamusal alandadır. Kararları tartışılamaz ve değiştirilemez. Gönençli bir futbolsal toplum için ivedilikle ve koşulsuz saygı göstermek gerekir.

Erman Toroğlu: Penaltı değilse ben de en...

Şansal Büyüka: Aman hocam, RTÜK şeytmesin bizi. Zaten yöneticiler şeyttiler.

Hülya Avşar: Türkiye'nin en zeki kadını olarak Baki'nin pozisyonunu bilemiyorum da Mercimek ile futbolun ne ilgisi var çözemiyorum.

Tanju Çolak: Gol benim işim. Ümit akşamları uğrasın da biraz gol çalıştırayım ona.

Orhan Gencebay: Hatasız kul olmaz, sevgiyle yaklaşmak lazım.

Ercan Saatçi: Dünyanın en iyi orta yapan adamı Mehmet Yozgatlı'yı oynatmazsan olacağı budur işte.

Zekeriya Beyaz: Hakem hatalıdır. Kefaret olarak tavuk kesmesi lazım.

Rıdvan Dilmen: Gol olur... Pardon, o başka bir şeydi değil mi?

Teoman: Eee... Artık içmiyorum. Soru neydi bu arada?

Tarkan: Canlarım benim. Çok şeker bir maçtı; muck!

Bir manken: Çok süper bi soru... Kızıldereli mi demiştiniz?

Serhat Ulueren: Bu konuda çok özel itiraflarda bulunacak bir konuğumuz var stüdyoda.

Ömer Üründül: Dört hakemin de icabında tandeme göre yönetim sergilemeleri lazımdı.

Hıncal Uluç: Yorumlara bakayım da... Ona göre cins bir şey yazarım nasılsa...

Haluk Ulusoy: Ben bu hakemlere güveniyorum, aslanlar gibi yönetmiştir...

İlhan Cavcav: Acaba Afrika'dan ucuza hakem getirsem federasyona satabilir miyim?

Bush: Hakem kararları ulusal güvenliğimizi tehdit ederse bir operasyon düzenleyebiliriz.

Ercan Saatçi: Dünyanın en iyi orta yapan adamı Mehmet Yozgatlı'yı oynatmazsan olacağı budur işte.

Saol!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri