Ünlülerden Süper Gaflar

Sibel1

Bayan Üye
***** olabilirim ama aptal asla.... ASENA

Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN

Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH

Allahı size emanet ediyorum.... TANSU ÇİLLER

Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI

Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH

Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER

Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ

23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN

Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY

Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS

Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN

Cumhuriyet 1927 yılında ilan edildi ......Tuğba ÖZAY

Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN

Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELİFNAĞME

Petek savaşa karşı
Savaşı istemiyorum tabii ki, beni çok etkiledi. Benim makyaj masrafım var, elbise masrafım var...
(Petek Dinçöz)

Mother-boy
Gönül Yazar: Is the mother boy, you know?
Reha Muhtar: Anlıyorum ana kuzusu.
Gönül Yazar: Ana kuzusu...
Reha Muhtar: Evet ana kuzusu...

Coğrafyacı Nefise
Muhabir: Nefise, Somali'nin başkenti neresidir?
Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!..

Kont Trakula!
Metin Uca: Bir örümcek türü?
İsmet Badem: Trakula!
Metin Uca: Diğer yarışmacı?
Diğer yarışmacı: Tarantula...
İsmet Badem: Hay Allah!.. (Passaparola yarışmasından)

Ellettirmem!..
Sanki ben meşhur oldum da kendimi ellettirebilirim. Böyle bir zihniyet var ortada...
(Sevda Demirel)

Dağınık Gizem
Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti...
(Gizem Özdilli)

Dilbilimci Mahmut
B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent'e Ülent, Bursa'ya Ursa derdik!..
(Mahmut Tuncer)

Sanatçına sahip çık
Tanita Tikaram diye bir sanatçımız var mesela, 15 senedir kaset yapmıyor!..
(Emel Müftüoğlu...)

Alparslan Canaydın
VJ Bülent: Evet, şu anda yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?..
Alparslan (!) Bey: Ben Özhan Canaydın, Galatasaray Başkanı' yım...
(Kral TV Ödülleri)

Antenya Bandıras
Ben en çok Antenya Bandıras'ı seviyorum!..
(Harika Avcı)

Pencereyi kapat!..
Biz eşimle çok konuşan, beyin fırtınası yapan bir çiftiz!..
(Şenay Akay)

Ahmet Necdet Özal
Metin Uca: Ahmet ön adlı, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaşkanı?..
Eylem Şenkal: Iıı... Ahmet Özal...

Uzun boyunlu gergedan
Arzu Yanardağ: Uzun boyunlu bir hayvan?..
Ece Erken: Gergedan?.. (Pazar yıldızı adlı programdan)

Uzun şey
Yaa sizin de her şeyiniz ya uzun ya geniş oluyor galiba!..
(Hülya Avşar, Diyarbakırlı karpuzcularla konuşuyor)

Kamyonu seviniz
Kamyonları seviyoruz. Onlar bizim canımız...
(Müslüm Gürses)

Arkadan!..
Sibel Can: Neden Abazoğlu sizin için farklı biri?
Deniz Akkaya: Benim için çok farklı biri, çünkü arkadan vurmuyor!..

Mesela Zeynep
Gençken özellikle yabancı aktörlerden etkilenirdim. Tarık Tarcan mesela!..
(Zeynep Mansur)

Sipitmen!
Muhabir: Örümcek Adam'ın orijinal adı nedir?
Ayşe Hatun Önal: Sipitmen!

Öküz ve Boğaz
İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, ****e bile ilham verir!..
(Serdar Ortaç)

Ultrasyon
Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum!..
(Ceylan)

Neler oluyor hayatta
Bazen öyle ortamlarda oluyorsunuz ki; doğada oluyorsunuz, yapayalnız oluyorsunuz. Öğrenmek istiyor insan, dolar kaç para, Euro kaç para diye...
(Aysun Kayacı)

Büyükşehir
İngiltere bir tiyatro şehridir!
(Meltem Cumbul)

Mutlaka tanışmalı
Erkekler beni tanımadan ölmesinler...
(Demet Akalın)

Arbik Jumbik
Harun bana Arbik, Jumbik der. Hayvan isimleri bunlar?..
(Ebru Şallı)

Kuzunun sessizliği
Nazlıcan'la nasıl tanıştınız?..
(Esra Ceyhan, konuk ettiği aileye, evlerinde besledikleri Nazlıcan adlı kuzuyla ilgili soru yöneltiyor.)

Yok abi, Doritos!
En sevdiğim futbolcu şu Panço denilen oğlan, Panço mu o?
(Ömer Çavuşoğlu Pancu demek istiyor.)

Takip mesafesi
Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır...
Sunucu: Bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir!

Yok abi
Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli!..
(Turgay Şeren, Kluivert'ten bahsediyor.)

Balçık bunalımı
Güneşi balçıkla bunalmaya çalışanlar vardı, yapamayacaklarını anladılar...
(Çağla Şikel)

Vallahi zeka budur!
Atatürk kaç tarihinde doğmuş, hangi yıl vefat etmiş, cumhuriyet hangi yıl ilan edilmiş bilirim. Beyin derler buna... (Tülin Şahin)

Müslüm Baba
İşte arabeskin taçsız kralı Müslüm Gürsesten inciler...

Müslüm Gürses: Ben şimdi düşünebildigime göre varım tabi.

Okan Bayülgen: Bunu birisi daha söylemişti baba

Müslüm Gürses: Olabilir, bizden duymuş söylemiştir mümkündür o da bizim kardeşimizdir.

Zamanında şarkılarından birinde 'kapansın camiler,açılsın meyhaneler' cümlesi geçtigi için kasetleri toplatilan ve bu yönünü de çoğu kimsenin bilmediği arabeskçimiz, babamız.

Seren Serengil: Ay çok güzel sölediniz, yani kendimi jiletleyesim geldi.

Müslüm Gürses: Ne jileti, milenyuma girdik.

Örneğin para konusunda bi yerde şöyle bişey demiş :

"Para amaç değil araç olmalı, çok afedersin köpeğe para versen yer mi? Ekmek versen yer"...

Müslüm Gürsesin zamanında onlarca hayranı varken o dönem pavyonda çalışan Muhterem nurla evlenmesini idrak edemeyen bir Muhabir ve Müslüm Baba

Muhabir: Neden evlendiniz?

Müslüm Baba: "Yalnızlık Allaha mahsustur!"

Muhabir: Hayır! Yani beklenmedik bir anda evlenmiştiniz! Onu sordum!

Müslüm Baba: "Taşın kalbi yoktur. Ama onu da yosun sarar"

Muhabir: !??!!* Eee.. ııı... şey... yani neden Muhterem Nur?

Müslüm Gürses: "Muhterem hanım nur gibi Muhterem bir kadındır!"

Muhabir: ?!!?? eeööö...

Reha Muhtar: Müslüm Bey, van kedilerine sizin müziğinizi dinletiyorlarmış, yorumunuz nedir, efenim?

Müslüm Gürses: Eeee, burdan bütün van kedilerine selam ediyor onları opüyorum.

Muhabir: Hangi takımı tutuyorsunuz efendim?
Müslüm Gürses: Beşiktaş, yok yok fenerbahçe.

Müslüm Gürses ilk sahneye çıktığı kıyafetinin renginin lacivert olduğunu iddia eder, karısı düzeltir mordu diye:
-Canım ha lacivert ha mor. Ne farkeder?

Bir konserinde paramparça'yı söyledikten sonra seyircilere:
"Yaw kasedim çıkalı daha iki gün oldu hepiniz ezberlemişsiniz parçayı helal olsun" diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses

Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye bir açıklama yapar. Müslüm Gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar.

Cevap:
-Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
---> Ünlülerden Süper Gaflar

Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut..." (Bülent Karpat)

"Ben ona dırdırın kralını yaparım, ama lisanına hakim değilim." (Ahmet Çakar, Lucescu'ya çatarken)

"Değişik bir yerden gireyim sana..." (Erman Toroğlu, Şansal Büyüka'ya)

"Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum..." (Can Bartu, Beşiktaş maçını yorumluyor; ancak Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır)

"Bir Fransız bir Alman'dan, bir Türk ve bir İngiliz takımlarının maçında özür diliyor." (Ümit Aktan, Manchester United-Galatasaray maçında Cantona Stumpf'a yaptığı faulden sonra özür dilerken)

"Dokunuşu, vuruşu, şut orta karışımı vuruş şutu..." (Şansal Büyüka)

"Bu akşam değerli konuklarımızın yanında çok daha değerli iki konuğumuz var..." (İlker Yasin)

"Süper Lig'de ilk altı takımda altı takım var..." (Rıdvan Dilmen)

"O üçlüğü yemeseydik Amerika'yı yenerdik di mi Batur Abi?" (Murat Kosova)

"Özellikle yukarıdan yağmur yağınca..." (Lig TV muhabiri, FB-BJK maçından önce yağmurun yukarıdan yağdığını belirterek bizi aydınlatıyor)

"Uğur çek ordan benim şeyimi!!" (Şansal Büyüka, ekrandaki küçük görüntüsünden bahsediyor...)

Skor değil spor yazarı!
Adnan Aybaba: Delgado müthiş bir gol attı.
Serhat Ulueren: Golü gördün mü ki?
AA: Serhat, sen güzel goldü, uzaktan vurdu dedin ya.
SU: Ya yalan söylediysem.
AA: Sen yalan söylemezsin Serhat
Gökmen Özdenak: Yazını yazdın mı sen Adnan?
AA: Yazdım. Ben skor yazarı değilim. (Telegol)

"Efendim.. Eeeee... Hakan'ın şeyi yok..." (Hıncal Uluç)
"Bizi izleyenler kitlesel insanlar..." (Ziya Şengül)
"Oğuz'u bırak nadasa, bir yıl gözükmesin..." (Ahmet Çakar)
"Fatih Terim arkasını boş bırakmasın, doldururlar..." (Ömer Çavuşoğlu)
"Bu pozisyon, pozisyon icabı bir pozisyon..." (Erman Toroğlu)
"Sayın Şengül, lütfen cetrefilli cetrefilli konuşmayın..." (Ahmet Çakar)
Ziya Şengül ve Ahmet Çakar Telegol programında feci kapışır; Çakar, Ziya Şengül'e bir daha 'abi' demeyeceğini iddia eder, bir hafta sonra: Abi, sözünü balla kesiyorum..." (Ahmet Çakar)
Güntekin Onay: Hocam, peki burada faul var mı?
Ahmet Çakar: Tabii, bu sabaha kadar kırmızı kart!!!

Adnan Aybaba: Maçın içinde yapılması gereken değişiklikleri hissedip bunu alacaksın. Bu meziyet bende var. Ne gülüyorsun?
Serhat Ulueren: Gülmüyorum.
AA: Pratik zeka yani! Anlatabildim mi?
SU: Tebrik ederim.
AA: Zico'da, Gerets'de, Tigana'da bendeki şu pratik zeka yok. (Telegol)

"Girerse basket olacak..." (Murat Kosova)

Gaza gelen spiker!
"Faul, faul!! Yok ya, faul değilmiş, sanırım ben gaza gelmişim..." (Murat Kosova)
"Bugün baktım gazetelere kimse yazmamış, ben de yazmamışım..." (Haşmet Babaoğlu)
"96'lı yıllar ne güzeldi..." (Vedat Okyar)
Kazım Kanat: Görüşlerine katılıyorum.
Ahmet Çakar: Saçmalıyor muyum? Görüşlerime katılıyor musun?
KK: Saçmalıyorsun... (Santra)

"En sevdiğim futbolcu şu panço denilen oğlan, pançu mu o..." (Ömer Çavuşoğlu)
"İbrahim'i boşaltmaya çalışıyoruz..." (Murat Kosova)
"Eee, tabi sevgi olayı Ercan..." (İtalyan hakem Collina oyundan çıkan Hagi'nin elini sıkınca Tanju'nun Ercan Taner'e ettiği laf)
"Hocam sıcak giriyor..." (Şansal Büyüka, yeni yaptırdığı dişlerinden ağzını kapayamayan Erman Toroğlu'na)
"You... Without ball, shut up!!!" (Fatih Terim rakip futbolculardan birine sesleniyor)
"Milli takımımıza resmen büyüsüz bir değnek değmiş durumda..." (Murat Kosova)
Abidin Aydoğdu, Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer: "Evet Zidane'dan fantastik hareketler..."
Ömer Üründül: Vay vay vay vay vay...
Spiker Yalçın Çetin: Hem de ne vay! (BJK-Gençlerbirliği maçında bir pozisyondan sonra)

"Beşiktaş bu akşam bir golu üç puanla aldı!" (Ercan Taner, "Beşiktaş üç puanı bir golle aldı" demek istiyor)
Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder: "Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir." (Ümit Aktan)
"Ve Michael Jordan bugün futbolu bıraktı!!!" (SkyTürk spor haberleri sunucusu)

FIFA kapansın!
Ziya Şengül: Benim yorumuma göre, goldü o.
Adnan Aybaba: Kitapta kural var, kitaba göre faul.
ZŞ: Ben o kitaba da inanmıyorum.
AA: Olur mu abi? O zaman Ziya Abi'nin kuralı olur.
ZŞ: Ben bu kuralı kabul etmiyorum. Kimmiş bu aksiyon alanını belirleyen?
AA: FIFA belirliyor.
ZŞ: FIFA'yı da tanımıyorum. Ben bu kurala karşıyım, böyle bir kuralı kabul etmiyorum.
Serhat Ulueren: Ben de ofsayta karşıyım o zaman!.. (Telegol)

"Bu saç modeliyle annemin elmalı pastasını andırıyor..." (Murat Kosova, NBA'de siyahi bir basketçiyi bir şeylere benzetmeye çalışıyor)
8-0'lık İngiltere maçında 5. ya da 6. golden sonra Abidin Aydoğdu: "Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk...", "Vay anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik..."
8. golden sonra: "Evet sayın seyirciler, maç bitti hâlâ gol yiyoruz. Olacak iş değil..."

Vallahi, daha bitmedi...

Diyosun!

Ümraniye'de patron benim, ben ne dersem o olur.

(Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot)

Tanımıyor musun?

Ne yaptığını bilmez bir garip adam. Song'a küsüyor. Ya sen kimsin de Song'a, Galatasaray'ın futbolcusuna küsüyorsun?

(Aziz Üstel - Futbolmania, CNNTürk)

Tabii tabii 2!

Engin Verel futbol okulunda 46 tane talebem var. Onlardan daha iyi biliyoruz biz bu işi.

(Engin Verel - 3. Devre, Kanal D)

Toroğlu'nun aklı!

Silah çekmişsen herkese ateş edeceksin. Yoksa çekmeyeceksin.

(Erman Toroğlu - Maraton, Lig TV)

İzledik Abi!

Dünkü maçı çok dikkatli izlediniz mi?

(Turgay Şeren - Akşam)

Hay hay!

Alex'e gelince "şayet sakat değilse" transferi yenileyin, ama sezon sonunda yanına sakın Brezilyalı transferi yapmayın, çünkü Dünya Kupası'nda ve son
Portekiz-Brezilya maçında gördük. Artık Brezilya'nın tribüne hoş gelen ve hazırlık paslarıyla ağır aksak oynanan şov havasında futbolu Avrupa'da geçmiyor.
Agresif, sert ve prese dayalı oyun düzeni beğeniliyor. Bu nedenle bundan sonra yapılacak transferlerde örneğin Çekler, Polonya ya da Afrikalı oyuncuları araştırmanızı öneriyorum.

(Hulki İlgün - Fanatik)

Aferin sana!

Biz Zico'ya yaptık kadroyu, Samandıra'ya gönderdim ben. Rica etti, Zico'ya gönderdim.

(Sinan Engin - 3. Devre, Kanal D)

Kim ne imiş?

Ahmet Çakar: İkimizden biri psikopat, ben sana söyliyeyim. Hiç debelenme!
Gürcan Bilgiç: Kimin ne olduğu belli hocam.

(Santra - ATV)

Belli, Türkçe gitmiş!

Beyler üçünüze birden teessüf ederim. Beni, çok birden, sinirlerimi kaldırdınız.

(Ahmet Çakar - Santra, ATV)

Ömer Çavuşoğlu (FB): Haluk Ulusoy bizim hiçbir maçımıza gelmiyor...
Aziz Üstel (GS): O şampiyonlar ligi maçı. Siz taa ne zaman çıktınız da gelmedi. En son çıktığınızda Haluk Ulusoy yoktu, daha çocuktu o, suya "pu" diyordu... ("Bizim Stadyum" adlı programda)

İlker Yasin: Yani 6 yıldır başkanlık yapıyorsunuz, koku ne (bu kelimeyi 3.kez kullanıyor), Ortega geliyor mu?
Aziz Yıldırım: (sinirli bir şekilde) Ne kokusu? Koku moku yok, Allah Allah, gelebilir de gelemez de...

Ahmet Çakar: Şimdi Tantanika diye bir ülkeden biri çıksa, iki şarkı söylese, bir resim yapsa, biz orayı iyi bir yer olarak biliriz...
Güntekin Onay: O isimde bir ülke yok efendim!..

Şansal Büyüka: Oynatalım Uğurcuğum ben kalem tamirindeyim...
Erman Toroğlu: Kalem alayım mı sana hocam?
Şansal Büyüka: Yok hocam tamir ettim...

Erman Toroğlu: Bu adam bizle şey geçiyor da söylemeyeyim şimdi, bir şey geçiyor da..
Şansal Büyüka: Dalga geçiyor de hocam, dalga de!..
Erman Toroğlu: İşte bir şey geçiyor da, dalga geçiyor diyelim!..

Ömer Çavuşoğlu: İşte bunlar da maça kadar bir hafta böyle ümitle yatarlar mutlu olurlar sonra hüsran yaşarlar...
İhsan Kalkavan: Ümit kim?

Güntekin Onay: Ayhan'a da ceza verecek misiniz?
Ergün Gürsoy: Ayhan kim?

HaberTürk spikeri: Fenerbahçe kalecisi Volkan beni tatmin etmeye başladı...
Yorumcu: Bunu bir kadın olarak mı, bir taraftar olarak mı söylüyorsunuz?
Spiker: Taraftar olarak!..

Mehmet Ali Erbil: Kiminle evlisiniz?
Telefondaki yarışmacı: Eşimle...

Mehmet Ali Erbil: Eşiniz ne iş yapıyor?
Yarışmacı: Emekli memur...
Mehmet Ali Erbil: Yerim ben onu yerim...
Yarışmacı: Sağ ol!..

Gelin adayı: 2 gün hoşlandı o benden, ama ben "almiyim" dedim...
Ebru Akel: Peki aldığın günlerde neler oldu?

Müslüm Gürses: Harika yahu, pergel gibi açtılar bacaklarını...
İzzet Yıldızhan: Pergel nedir abi?
Müslüm Gürses: Geometrik bir hadise...

Yasemin Bozkurt: Melike hanım...
İsmini vermek istemeyen izleyici: Efendim?
Yasemin Bozkurt: Siz Melike hanım mısınız?
İsmini vermek istemeyen izleyici: Hayır ben ismimi vermek istemiyorum!..

Yasemin Bozkurt: Babası nasıl bir insandı?
Konuk: Tipik bir insandı...

Yasemin Bozkurt: Lütfen televizyonunuzun sesini kısın, sesiniz uzaydaymışsınız gibi geliyor...
Yaşar İpek: Hayır uzayda değilim, Mecidiyeköy'deyim...

Metin Uca: Gülünç derecede kısa giyinmiş kişi, ‘z’ harfi?
Yarışmacı: Zındık!..

Metin Uca: Bilgisayarda işlemcinin hız birimi, h1, h2?
Vatan Şaşmaz: Hacker!..

Konuk: Ya neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz? Neden ilk 14 Şubatta biz kutlayacağız? Mesela bi yatağa girdiğinizde neden ilk biz.....
Esra Ceyhan: Yalnız canlı yayındayız!..

Kadir Çelik: Evimde kaçak kat olduğunu kanıtlarsan, onu sana veririm. Hatta Taksim'de intihar ederim...
Ahmet Çetinsaya: Kaçak kat var, işte belgeleri. Senin o ev bana geçecek diye hoşuma gidiyor ha bire ona bakıyorum...
Kadir Çelik: Size bir şey geçecek ama ev mi geçecek bilmiyorum...
Ahmet Çetinsaya: Ne demek o?
Kadir Çelik: Hayır bilmiyorum ama...
Ahmet Çetinsaya: Hayır ne geçeceğini söyle, öyle üstü kapalı küfür etme, küfür müfür yok!..
Kadir Çelik: O senin, sizin üslubunuz... Küfür, çirkef!..
Ahmet Çetinsaya: Bana ne geçecek bana? Bana ne geçiyor kardeşim? Canlı yayında söylesene!..
Kadir Çelik: Laf kalabalığını bırak, sana ne geçecek biliyor musun? Hukukun kılıcı geçecek!..
Ahmet Çetinsaya: Aferin be, düzelttin...
Kadir Çelik: Adaletin kılıcı geçecek sana!.. İstersen başka şeyler de geçer...
Ahmet Çetinsaya: O sana geçer!..
Kadir Çelik: O kadar çirkinsin ki!..

Program görevlisi: Niçin bu yarışmaya başvurdunuz?
< Biz Evleniyoruz > aday adayı: Babamın vasiyetiydi!..

Ali Sami Alkış'ın bir futbolcu için < Turgay Şeren'i koysan daha iyi oynar > demesi üzerine Turgay Şeren'in "yok ebenin ..ı!" şeklinde karşılık vermesi...

Türkiye-G.Kore Dünya Kupası öncesi hazırlık maçından sonra çok koşan Güney Kore hakkında yorum yapması için uzatılan mikrofona Ümit Özat'ın
"Bu adamlar maymun hapı almış!.." demesi...

Şifo Mehmet'in son dakikada gol attığı 2-2'lik tartışmalı FB-BJK maçından sonraki maç röportajlarında FB kalecisi Engin İpekoğlu'nun Bülent Karpat'ın yanına gelip "Böyle bir şey var mı ya? Hakem bana annanı *!" dedi cümlesini açık ve seçik söylemesi...

Star Ana Haber bülteninde otoyolda devrilen bir arı kamyonunu haber vermek için trafik polisinin araçları durdurması ve "İleride arı kamyonu devrildi, arılar aşırı derecede saldırgan, içeri girip sizi sokmamaları için camlarınızı kapatın!" diyerek uyarması. Haberin ikinci bölümünde belli ki turist bir aile ile aynı otoyolda güneye giderken aynı polis ve Star Haber muhabiri tarafından durdurulması, İngilizce özürlü spikerin "Hanifıleey, Hanifıleey!" (bal sineği: arı?) diye bağırması, durumu doğal olarak anlamayan turistin kararlı bir şekilde "No, No!" demesi üzerine, muhabirin, turistin suratına "Git de gör!" diyerek aileyi camı açık şekilde yollaması... Son gördüğümüzde kameraya gülümseyip, el sallayarak "bay bay" diyorlardı...

Bir BJK maçında tribünlerin hep bir ağızdan "Sen söyle Rıdvan, sen söyle, penaltı mı sen söyle?" diye bağırması ve spiker Melih Gümüşbıçak'ın "Rıdvan tribünler sana soruyor. Ne diyorsun?" diye sorması, Rıdvan’ın hiçbir şey demeden boş boş bakması...

Yıllar önce Hülya Avşar'ın Özcan Deniz'e ''Askerde cinsellik ihtiyacınızı nasıl gideriyordunuz?'' diye sorması ve Özcan Deniz'in ''Senin resimlerinle hallediyorduk'' diye cevap vermesi...

Zekeriya Beyaz'ın Ceviz Kabuğu'nda otelde ***** film izlemesi hadisesine, "ne yaptıklarını anlamaya çalışıyordum" şeklindeki cevap vermesi ve akabinde gelişen olaylar zinciri...

StarTv Ana Haberde Tansu Çiller'in bir futbol sahasında attığı temsili penaltı atışının haber yapılması. Bu olayın Kompela'ya yorumlattırılması. Kompela'nın kalecinin bilerek ters köşeye yattığını gayet ciddi şekilde ancak bozuk bir Türkçe'yle "Böyle penaltı yok!" diye haykırması. Pozisyonun defalarca ağır çekimde oynatılması...

Reha Muhtar'ın canlı yayın Ateş Hattı'nda penisini eşek ısırmış Recep Dede'ye "Recep Dede yaran nasıl?" diye sorması ve bunun ekrana "Recep Dede yara...n nasıl?" diye yansıması...

Yıldo'nun "arkeologun teki arka bahçede kazı yapıyormuş, kaz ölmüş!.." şeklindeki bir fıkramsıyı canlı yayında anlatması...

BBG üçüncü dönem birincisi Kaan'ın annesinin İstanbul ikinci bölgeden bağımsız milletvekili adayı olması ve elinde oğlunun fotoğrafıyla dolaşıp "bu çocuğu ben yetiştirdim" diyerek haber bültenlerinde oy istemesi...

98 yılında bir şampiyonlar ligi maçından önce Hakan Şükür'ün Fatih Terim'in yanına gidip "kıymayla mıymanın arasında ne fark vardır?" diye sorması, ardından Fatih Terim'in "git basımdan Hakan konsantre olmaya çalışıyorum!" demesi ve olayın saniye saniye Star aracılığıyla tüm Türkiye'ye izletilmesi...

Bir Türkiye-İngiltere maçı öncesi stada kaçak girmek isteyen iki İngiliz’in (girmeleri yasaktı!) yakalanmasının ardından arkadan bir vatandaşın "aynısını biz yapsak ....erler bizi!.." diyerek konuyu özetlemesi...

İsmet Badem'in canlı yayında, röportaj sırasında röportajı aniden kesip şapkasını alıp kaçan çocuğu kovalaması...

Yıldo'nun programına katılan bir kadının saati kastederek "biri geçirmeden yatamıyorum" demesi üzerine Yıldo'nun kadına gülerek "Aaa, demek biri geçirmeden yatamıyorsun!.." diye imada bulunması...

Çiğdem Anad'ın, yayına son 5 sayılırken, "Haberle mi giriyoruz, Ankara'ya mı bağlanıyoruz?" diye soran yönetmene "* et şimdi Ankara'yı!" derken yakalanması...

Bir milli maçta Ünal`ın burnunu temizledikten sonra koca bir sümüğün burnunun üstünde kalması ve bir kameranın bu olayı zoom’layarak detaya girmesi...

Cüneyt Arkın: İstanbulun %5'ni gezdim...

Şenay Akay: Beni kötü aletlerine yapmak istiyorlar...

Asena: Elimde olmayarak dilim sürtmüş olabilir..

Ebru Gündeş:Sadelik sadelikten gelir,o yüzden sadeliyi tercih ettim..

Tuğba Özay:Kameralar elbisemi çekmiyorlar ki kamerayı alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalışıyor.Estetiksiz makenlerden biriyim..

Seren Serengil:Telefonla bağlanan seyirciye soruyor:" Sevgilin nereli...
Seyirci:-Kars
Seren:Doğu tarafı oluyor dimi...

Öykü Serter:Evet tüm bilgilerimizden puanları aldık sadece dış bölgemiz kaldı..

Gülben ergen. Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden geleni yaparım..

Doğuş:Müzikte tek eksiğim Opera...

Hilal Cebeci: Takip meselesi mesalla ben şu anda 40 km hızla gidiyorum..önümdeki araçla mesafem 40 km olmalıdır..

Ece Erken: Evet sevgili seyirciler ikinci tura başlamadan birinci tura başlıyoruz

POLİTİKACI DALINDA...

"Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız ..." (Deniz Baykal)

"Afrikalı zombiler gibi..." (Bülent Arınç)

"Sekiz yıl Özal'a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır..." (Tansu Çiller)

"Powell'ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır..." (Abdullah Gül)

"Ben 1960'larda çalışma bakanlığı yapmıştım. Yani tam hatırlamıyorum ama 1995'e kadar sürdü bu görevim..." (Bülent Ecevit)

KADIN SUNUCU DALINDA...

"Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak..." (Pınar Altuğ, TRT'deki programında)

"Sıfır puan kazanırsaniz toplam puanınıza sıfır puan ekleriz..." (Ebru Şallı, Pazar Yıldızı adlı yarışmada)

"Siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuz..." (Esra Ceyhan, Huysuz Virjin'e rüyasını anlatıyor)

"Tuğba Özay'ı alkışlayan gruba bakıyorum. Büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor..." (Ece Erken, Passaparola'da)

"Bütün o elektronik şeyler aslında biraz mekanik kaçıyor..." (Gülben Ergen, SMS, e-card gibi yöntemlerden hoşlanmadığını belirtmek istiyor)

ERKEK SUNUCU DALINDA

"Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?" (Sinan Çetin, Film Gibi programında konuğa)

"Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz..." (Tarik Tarcan, En Büyük Yarışma'da kadın yarışmacıya)

"Makul ağla!.." (Savaş Ay, A Takımı'nda sinir krizi geçirttiği Niran Ünsal'a)

"Ben, aşki iki kişinin yaşamasından yanayım..." (Vatan Şaşmaz)

"Bu çocuk üçünüzden!.." (Erman Toroğlu, Karar Anı adlı programda, karı-koca ve sevgiliye söylüyor)

ERKEK ŞARKICI DALINDA...

"Siz düşük yapma halini, her şeyi olan Richard Gere'in mutluluğu Hindistan'da aramasına da benzetebilirsiniz. Düşünsenize, her şeyiniz var ama mutlu degilsiniz..." (Çelik Erişçi)

"Müzikte tek eksiğim opera..." (Doğuş)

"İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, ****e bile ilham verir..." (Serdar Ortaç)

"Her sene bir sene daha geçiyor..." (Tarkan)

"Ben, yıllardır süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajını roketlemek istiyorum.

Arabaların torpidolarında en arkada duran kasetleri önlere çıkartmak istiyorum..." (Özcan Deniz)

KADIN ŞARKICI DALINDA.

"Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar..." (Petek Dinçöz)

"Ses, bedende en geç yaşlanan organdır..." (Nükhet Duru)

"Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor..." (Nil Karaibrahimgil, Bogaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu)

"Afrika'dan yamyam getireceğiz..." (Ebru Gündeş, balayına giderken)

"Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum..." (Ceylan)

MANKEN DALINDA...

"Kel miyim, topal mıyım gidip de yasak bir ilişki yaşayayım..." (Didem Taslan)

"Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir..." (Deniz Akkaya)

"Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti ..." (Gizem Özdilli)

"Bu tür şeyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanına yaklaşmam artı sevmem..." (Tuğba Özay)

"Erkeğimi asla kahvaltısız bırakmam!.." (Şenay Akay)

DİZİ OYUNCUSU DALINDA...

"Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar ..." (İpek Tuzcuoğlu)

"Laf olsun diye bir şey söyleyecek bir kadın değil o, mutlaka altını doldurur!.." (Tamer Karadağlı, Hülya Avşar için)

"Şimdi ben gitsem Amerika'yı ikna etmeye çalışsam beni iplemeyecektir ..." (Mehmet Ali Alabora)

"Atatürk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardı ..." (Nurseli İdiz)

"Filmin finalini soran anketler internetlerde yayınlandı..." (Özcan Deniz)

SPOR YORUMCUSU DALINDA...

"Ağzınla kuş tutsan... ne kuşu?! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız ..." (Ahmet Çakar)

"Hayırlı vilayetler..." (Ziya Şengül, İstanbul Valisi ile konuşurken)

"İyi püskürtmüş!.." (Şansal Büyüka, hakeme tüküren oyuncu için)

"İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un şeyinden oldu..." (Turgay Şeren)

"Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem..." (Erman Toroğlu)

HABER SPİKERİ DALINDA...

"İnsan, hayvan... her canlının yavrusu ne güzel, öyle değil mi sevgili seyirciler?" (Defne Samyeli, Show Haber)

"Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil..." (Zeynep Kasımlıoğlu)

"Bugün çok şey oldu sayın seyirciler..." (Can Ataklı, ana haberi açış cümlesi)

"Babayı buldunuz mu?" (Reha Muhtar, haber sunduğu günlerde babasıyla buluşturduğu kıza)

"Bize nasıl kullanıldığını gösterebilir misiniz lütfen?" (Gülgün Feyman kadınlar için üretilmiş prezervatifi tutarak, üretici firma yetkilisine)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri