Ünlü televizyon eleştirmeni en iyi dizi ve program tercihini açıkladı !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Sezon sonuna doğru en iyilerim!

Mesut Yar - Posta

Antalya TV Ödüllerinde bu yıl yer alamadık. Alsaydık gönlümüzün ödüllerinin kime gideceğini merak edenler var. Aman eksik kalmayalım. En İyi Dizi Ödülü’nü tematik şekilde bölmeden “Suskunlar” alırdı benden. En İyi Haber Bülteni Mehmet Ali Birand’lı Kanal D Ana Haber’in olurdu. En İyi Müzik Eğlence programı ödülünü topyekun Flash TV programlarına, En İyi Müzik kanalı ödülünü de TRT Müzik’e verirdim...

Talk Show’da Saba Tümer Show TV’de yaptığı işle alırdı ödülünü. En İyi Kuşak Programı açık ara Müge Anlı’nın olurdu. Kuşak programlarında en iyi içeriği “Böyle Bir Şey Var mı” alırdı tv8’den. Magazin Programı’nın en iyisi “Süper Kulüp”, Magazin Tartışma’nın en iyisi de “2. Sayfa” (Kanaltürk) olurdu. En İyi Spor Programı ödülünü “İleri Üçlü” (TRT), En İyi Spor Şov Programı ödülünü de “Bay Tahmin” alırdı. En İyi Erkek Dizi Oyuncusu ödülünü “Ali Atay”, En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Ödülünü “Canan Ergüder “alırdı...

En iyi İkinci Adam Renan Bilek, En İyi İkinci Kadın Zerrin Tekindor olurdu bana göre. En İyi Senaryo “Kuzey Güney”e, En İyi Yönetmen ödülü de Taylan biraderlere giderdi. Mansiyon’da beş işi tutardım. “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”, “Kelime Oyunu”, “Kim Milyoner Olmak İster”, “Baba Haber Bülteni” ve “Pepee”! Onur Ödülüm ise “Leyla ile Mecnun”un yönetmeni Onur Ünlü’ye giderdi!​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri