Ünlü Sanatcı Halil Ergün Afaroz Edildim

yigitbircan

Banned

Halil Ergün: Başbakan'ı seviyorum oyumu ona verdim

Sol görüşlü oyunculardan biri olan Halil Ergün, AK Parti'ye oy verdiğini açıkladı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Balçiçek İlter'in Memleket Hali programına Muhteşem Yüzyıl danışmanı Latife Tekin, Halil Ergün, Kutlu Ataman ve Yasemin Mori konuk olarak katıldı. Memleket Hali programına Halil Ergün'ün "oyumu AK Parti'ye verdim" sözleri damga vu
rdu.

"BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ ŞAKA GİBİ"
Başbakan'ı çok sevdiğini söyleyen Ergün, Erdoğan'ın dün Kütahya'da söylediği Muhteşem Yüzyıl'la ilgili sözleri için "şaka gibi" dedi. Erdoğan'ın dizi, kitap, tiyatrolara karışmaması gerektiğine inanan Ergün, yasakçı zihniyete karşı olduğunu dile getirdi.

BAŞBAKAN'IN MUHTEŞEM KONUŞMALARINI DA DİNLEDİM
"Başbakan'ın muhteşem konuşmalarını da dinledim ve çok heyecanlandığım, takdir ettiğim anlar oldu. Yasaklanmış ertelenmiş konuarda konuşup, RTÜK meselesi böyle olursa yasakçı anlayış böyle olursa nasıl olacak?"

"OYUMU AK PARTİ'YE VERDİM"
Halil Ergün'ün, "Başbakanı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AKP'ye verdim" sözleri ise twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Sol görüşlü bir oyuncu olarak adlandırılan Halil Ergün'ün AK Parti'ye oy verdiğini açıklaması üzerine , ünlü oyuncuya Twitter'da olumlu ve olumsuz yorumlar yağdı.

Genel seçimlerde Mustafa Alabora ve bir kaç arkadaşıyla ortak bir karar aldıklarını ve oy kullanmayacaklarını anlatan Halil Ergün, "eğer o kararı almasaydık oyumu AK Parti'ye vermek istiyordum." diye konuştu. Ergün o günü şu cümlelerle anlattı:

AK PARTİ'YE OY VERDİK DİYE BİZİ MAHVETTİLER
"Daha sonra eve gittim, televizyon izliyorum içim içimi kemiriyor, oy vermek istiyorum. Aradım Mustafa'yı dedim ben AK Parti'ye oy vermek istiyorum. Bana 'ben o kadarını yapamam' dedi. Diğer arkadaşlarımı aradım, onlar da oy vermek istediklerini söyledi ve oyumu AK Parti'ye verdim. Oy verdikten sonra bizi aforoz ettiler, bizi mahvettiler" diye anlatan Halil Ergün, referandumda da EVET oyu verdiğini söyledi.

---> Ünlü Sanatcı Halil Ergün Afaroz Edildim

sonuc olarak isteyen istedigi partiye sempati duyabilir,bunun bu kadar hele hele topluma mall olmus bir sanatciyi bi dislamaya kadar gitmesi dusundurucu...

cokta düsündürücü dil aslind...yani en azindan düsüncek bi durum kalmamis ortada..baski rejimi hepsi bu muhterem...

Bir bakarmisin ulkede bütün toplumlar birbiri ile ve devletle kavgali tutulmuş yıllarca bunların hepsi bi merkezden baski altina alinarak yapilmiş..alevi sunni kürt Türk sagcı solcu şu bu bunları bilinçli şekilde milleti birbirine ve devlete düşman ederek baski altina almışlar senelerce..

Şimdi nasil?

Kürtler baskidan kurtuuyor Aleviler kendi içlerinde anlaşirsa çalıştaylar devam edicekbi sonuc alincak solcu diye afaroz edilen bi cok kimse geri donuyor yurt disindan devir degisiyor yani muhterem her toplum birbiriyle barisicak..

Benim cocukluk arkadasim kan kardesim kürt nie o bana ben ona düsman olayim arkadaslrımın bi cogu alevi evimde yatimisim misafir etmişim bi çogunu ney bizim birbirimizden alip veremedigimiz hic birsey yok...bizi bize birakmmişlar biraksalar biz birbirimize düsmezdik cocukken cok net hatırlarim mahleye bi donme dolapci gelirdi siraya girip binilirdi..kac defa kürt arkadasim sen once bin die bana sirasini vermsdir bende kac kere alevi arkadasima sen once al diye baska bi sirada sirami vermisimdir...biz herseyimizi paylasirdik kavgali degildik...isin özü bizi bize birakmamislar düsman etmişler...

Hayatının hatasını yapmış Ak partiye oy vermiş ha...koyun dememişler mi ? cahil demişlerdir, ha yobaz diyende olmuştur...birde Ak partiye oy verenler vatan haini de olabilir...Bunların haricinde son zamanlarda söylenen birde şehit olan kardeşlerimizin kanını bile ak partiye oy verenlere mal edilmesi..aklımda kalanlar bunlar daha varsa unutmuşumdur...

Bir partiye oy verdigi için neredeyse taşlanacak insanlar...Bu ülkede herks herzaman istedigi partiye oy verebilir özgürlük diye kendini parçalayan insanlar cıkıp kendi oy vermedikleri partiye oy verdi diye birilerini alaya alıp onlara hakaret ediyorsa özgürlükten bahsetmesin...üstte yazılanlara inanırım yapmışlardır...bunu bir hata olarak bile görse insanlar kimse kimseyi düşüncesinden dolayı kücümseyemez yargılayamaz...ben bunu uygun görürüm ona oy veririm sen başkasını uygun görürsün ona oy verirsin...Nedir yahu bu birbirine düşman olmalar...

Neyse...sevdigim bir oyuncuydu kendisi izlerdim dizilerini, solcu oldugunuda duymuştum ..o onun kişisel görüşü sagcı solcu pek önemli degildi...Kendisinin bizim ailemizlede eskiden bir ilgisi alakası olmuş eşimi çok gezdirmiş zamanında...komşuymuşlar...oradan belki bir sevgim vardı üzüldüm yaşadıkları için...

solcu oldugunu bıldıgım bırınden boyle bıse duymak sasırttı..
akp yanlısı degılım ama bu benı sasırtttı.. tesekkurler

Hayatının hatasını yapmış Ak partiye oy vermiş ha...koyun dememişler mi ? cahil demişlerdir, ha yobaz diyende olmuştur...birde Ak partiye oy verenler vatan haini de olabilir...Bunların haricinde son zamanlarda söylenen birde şehit olan kardeşlerimizin kanını bile ak partiye oy verenlere mal edilmesi..aklımda kalanlar bunlar daha varsa unutmuşumdur...

Bir partiye oy verdigi için neredeyse taşlanacak insanlar...Bu ülkede herks herzaman istedigi partiye oy verebilir özgürlük diye kendini parçalayan insanlar cıkıp kendi oy vermedikleri partiye oy verdi diye birilerini alaya alıp onlara hakaret ediyorsa özgürlükten bahsetmesin...üstte yazılanlara inanırım yapmışlardır...bunu bir hata olarak bile görse insanlar kimse kimseyi düşüncesinden dolayı kücümseyemez yargılayamaz...ben bunu uygun görürüm ona oy veririm sen başkasını uygun görürsün ona oy verirsin...Nedir yahu bu birbirine düşman olmalar...

Neyse...sevdigim bir oyuncuydu kendisi izlerdim dizilerini, solcu oldugunuda duymuştum ..o onun kişisel görüşü sagcı solcu pek önemli degildi...Kendisinin bizim ailemizlede eskiden bir ilgisi alakası olmuş eşimi çok gezdirmiş zamanında...komşuymuşlar...oradan belki bir sevgim vardı üzüldüm yaşadıkları için...

işte böyle ne yazık ki;

Laf gelince özgürlük derler hak adalet insanlık derler emek derler emekci derler fakirlik yokluk edebiyatınını en incesine kadar demogoji olarak kullanirlar..

Bak hepsi Takiyyeden ibaret...

Yakında Stv ya da Kanal 7 veya Mehtap Tv'de yeni bir diziye başlayabilir, takip edin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri