Ünlü isimlerden Twitter tepkisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Başbakanlık Basın Müşavirliğinin açıklamasından kısa bir süre sonra kapatılan Twitter'la ilgili ünlü isimler yorumda bulundular.DNS ayarlarını değiştirerek Twitter’a girebilen ünlü isimler tepki tweetleri attılar.İşte o tweetler;

Can Dündar
"Helal Twitter" kuracakmış. Kesin bilgi.

Cem Yılmaz
En son çıkan kapatsın beyler ! ...iyi uykular .

Zeki Kayahan Coşkun
Ekmek, gaz, yağ yokmuş bir dönem. Kuyrukları varmış upuzun. Yıllar sonra anlatılır bugün de... Sadece gülümseyin, tarihe tanıklık ediyoruz.

Attila Özdemiroğlu
Çok güzel bir geceydi hepimiz burdayız çok mutlu oldum hepimize iyi geceler veya sabahlar :))

Yekta Kopan
2014 yılında bir gece, kademe kademe özgürlüğün ve iletişimin karartıldığını yaşadığımız bir gece. Tarihe not düşülsün. Unutulmasın

Alper Turgut
Mahkeme kararlarını reddedenler, bizlerden mahkemeye uymamızı bekliyor. Oradan saf gibi mi görünüyoruz? :)

Gizem Özdilli
Saat 03.15 ve herkes twitterda ..!

Demet Evgar
Tadilat nedeniyle kapatıyoz mu, nooldu??

Oktay Kaynarca
Tweeter i kapat, facebook u yok et, interneti engelle de aklımızı vicdanımızı yüreğimizi nereye gömeceksin?

Saadet Aksoy
Hayaldi gerçek oldu!

Atilla Taş
Twitter'ı kapatarak, bizi Twitter'a itelediler!

Cem Davran
Twitter'a Topçu Kışlası yapılacak herhalde.

Rüstem Batum
Valla affınıza sığınarak, "yasağı duyunca herkesin kuşu kalktı" demek istiyorum !

---> Ünlü isimlerden Twitter tepkisi

Bence en çok Melih Gökçek tepki vermeliydi :R
De olmadı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri