Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?

Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?

• Evet, bu konuyu bu devirde tartışmak bile gereksiz

Oy: 7 77.8%
  • Hayır, çünkü kamuda giyilecek kıyafetler yasalarla belirlenmiştir

Oy: 0 0.0%
  • Hayır, çünkü laikliğe aykırıdır

Oy: 1 11.1%
  • Başörtüyle evet, ama türbanla hayır

Oy: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9
---> Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?

evet bence girebilmeli,
universite okurken ben kupemle giriyordum..
ama turbanli arkadaslarim giremiyordu..
cok ayip bence saygisizlik..

evet bence girebilmeli,
universite okurken ben kupemle giriyordum..
ama turbanli arkadaslarim giremiyordu..
cok ayip bence saygisizlik..

Yaa;

kafalarinda sapkayLa, tüm vucüdLarini belli edebilecek kiyafetlerle derse girebiLiorLar, basörtüyLe neden giriLmesin anlamiorum..

Laiklikmis, medeniyetmis..
Laiksen, medeniysen özgürLüge, insan haklarinada karismamalisin.
ßen özgür irademle istedigim sekilde yasama hakkina sahip deil miyim?
Isvicrede bile koskoca 2 sene kapali derslere girdim,
Ama Türkiyeye geldim kampüste bile yasak vardi.
ßu konuyu hala tartışmak bizim en büyük eksigimiz.
Artik birseylerin yapilmasi gerek..
Ve unutmayin üstadinda dedigi gibi..

''Medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar..''

sanırım mini etek ve dekolte giyenlerden daha fazla kumaş harcayıp vucutlarını kapatıyorlar diye onları üniversiteye almıyorlar

Bizim okul maşşallah victoria secret defilesi gibi oluyor kimsenin bir şey dediği yok , sağ da solda gençler kültürleri icra ediyorlar o da sorun değil , insanların dini gerekliliklerini yerine getirmesi mi suç ?

Girmeliler kesinlikle..

Bizim okul maşşallah victoria secret defilesi gibi oluyor kimsenin bir şey dediği yok , sağ da solda gençler kültürleri icra ediyorlar o da sorun değil , insanların dini gerekliliklerini yerine getirmesi mi suç ?

Girmeliler kesinlikle..

aga söyle hangi okul orası oraya gelmeliyimxD

yasak oLmalı elbette ki...insanlar isterse çırılçıplak gezsin ne kadar cıplaklık o kadar medeniyet modernlik...ama başını kapatırsa bir insan yobazlık oLur hoş olmaz bize yakışmaz bu...özgürlük diye kendimizi yırtmayı biliriz ama inancı için başını kapatan insanların elinden okuma özgürlügünü alırız...sonra kızlarımız okumalı diye kampanya yaparız...bugun bir çok kızı okula yollamama sebeplerinden başında gelir türban sorunu...

olsun yinede yasak olmalı tabi bu saçmalık yüzünden okuyamayan binlerce kız kimin umrunda ?

yasak oLmalı elbette ki...insanlar isterse çırılçıplak gezsin ne kadar cıplaklık o kadar medeniyet modernlik...ama başını kapatırsa bir insan yobazlık oLur hoş olmaz bize yakışmaz bu...özgürlük diye kendimizi yırtmayı biliriz ama inancı için başını kapatan insanların elinden okuma özgürlügünü alırız...sonra kızlarımız okumalı diye kampanya yaparız...bugun bir çok kızı okula yollamama sebeplerinden başında gelir türban sorunu...

olsun yinede yasak olmalı tabi bu saçmalık yüzünden okuyamayan binlerce kız kimin umrunda ?

:91: aynen insanların hayatlarıyla oynuyorlar..

yasak olup olmamasından öte türbanın özgürlüğün simgesi olup olmadığı tartışılmalıdır arkadaslar

yasak olup olmamasından öte türbanın özgürlüğün simgesi olup olmadığı tartışılmalıdır arkadaslar

.)

Online buluşalım,görüşelim,tartışalım bu konuyu... Yok öyle laf yazıp, ortadan kaybolmak .)

Evet,bu konuyu bu devirde tartışmak bile gereksiz..

dindar bi insnın özgürlüğü türbandır arkadaşım ..isteyen istediği gibi dinini yşarsa bu özgürlüktür ayrıca tartışılcak başka konu varsa konu açalım pls..orada tartışalım..

ortadan kaybolmak degil de bi süre online olamicam malesef

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri