Üniversite öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır. Buna katılıyor musunuz?

---> Üniversite öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır. Buna katılıyor musunuz?

Ben sağlanmayı geçtim, zorunlu olması gerektiğini savunuyorum. Hükumet milyar Liralara stat yaptıracağına üniversiteler yaptırsın. Üniversitelerin tek amacı diploma alıp iş bulmak değildir, gençleri her yönden geliştirir. Aynı şekilde ülkeye de büyük katkısı olur, işlere girecek gençler çok daha bilgili olur o işle ilgili, verim artar. Eğitim her zaman iyidir.

---> Üniversite öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır. Buna katılıyor musunuz?

Ben sağlanmayı geçtim, zorunlu olması gerektiğini savunuyorum. Hükumet milyar Liralara stat yaptıracağına üniversiteler yaptırsın. Üniversitelerin tek amacı diploma alıp iş bulmak değildir, gençleri her yönden geliştirir. Aynı şekilde ülkeye de büyük katkısı olur, işlere girecek gençler çok daha bilgili olur o işle ilgili, verim artar. Eğitim her zaman iyidir.

hükümet okul da yapıyor stad da :)

sorun hükümet değil..

İlkokulu geçtim, lisede birbirine silgi atan, yaramazlar başlığı altında tahtaya konuşanların ismini yazan, ben konuşmadım o konuştu, tebeşiri ilk o attı gibisinden tipler olacaksa üni öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır sözüne karşıyım.

İlkokulu geçtim, lisede birbirine silgi atan, yaramazlar başlığı altında tahtaya konuşanların ismini yazan, ben konuşmadım o konuştu, tebeşiri ilk o attı gibisinden tipler olacaksa üni öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır sözüne karşıyım.

kesinlikle..

Aynen. Ve bu yüzden lise bitirme sınavları yapılmalı bence, üniversite sınavları değil. Başarılı olamayan zaten liseden mezun olamaz hakeden de üniversitesinde mis gibi okur.

hükümet okul da yapıyor stad da :)

sorun hükümet değil..

Yapılıyor da yeterli değil. Üniversite eğitimi görmek isteyen bu kadar öğrenci var, çoğu açıkta kalıyor. En azından üniversite okumak isteyen herkese bu imkanı sağlayacak kadar üniversite olmalı bence. Okul ihtiyacı varken milyarlara statlar, pistler yaptırmak evini ısıtacak parası olmayan bir ailenin haftada bir havyar yemesine benziyor açıkçası.

ve ücretsz olmalıdır her türlü eğitim

Yinede,.sinifda uslu durmuyor diye.dersini yapmiyor diye...herkesin vaktini kaybediyor diyee ONLARIN OKUMAYA HAKKI YOKMU??
siz kim oluyorsunuzda insanlarin ogrenimine bile goz koyuyorsunuz

Nedemis atalarimiz, ilim CInde olsa bile git buL...

UNiversitee ogrenimi HERKESE ACIK OLMALI ..

üniversite eğitimi zaten herkese açık..sadece yapabilene canım :)

çalışmadan,belli bir seviyeye gelmeden zaten nasıl okunabilir üniversite ?? :)

herkes okuyamaz zaten..

ozaman tartiscak birsey yok

okumak isteyen okur belirli bir yere gelir

istemeyenninde hali ortada.

Yinede,.sinifda uslu durmuyor diye.dersini yapmiyor diye...herkesin vaktini kaybediyor diyee ONLARIN OKUMAYA HAKKI YOKMU??
siz kim oluyorsunuzda insanlarin ogrenimine bile goz koyuyorsunuz

Nedemis atalarimiz, ilim CInde olsa bile git buL...

UNiversitee ogrenimi HERKESE ACIK OLMALI ..

Bizim suçumuz ne? Sınıfta kalmak üzere olduğum dersin sınav öncesi son dersi dinlenirken ve o derste sınavda çıkacak sorular konuşulurken birilerinin çıkıp saçma ***** hareketler yaparak, kıkır kıkır gülerek ve hocanın uyarmasını kaldıramayıp hoca ile tartışarak kısacası o dersin içine edip hocanında sinirlenerek sınıfı terk etmesiyle son bulan ve sınavda apışıp kalarak birbirimize trene bakar gibi bakan bizlerin suçu ne?

Biz kimmiyiz? Biz okumak isteyen Kardelenleriz :D Şaka bi yana benim düşüncem böyle insanların okumaya hakkı yok. Zaten okumak istese bu tür hareketlerde bulunmaz, başkasınıda kısıtlamaz. Ve birilerininde kakıp bu tür öğrencileri savunması gerçekten çok saçma.

üniversiteye hakeden gitsin bence. kısa ve öz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri