LaZZkopateLLa
Bayan Üye
Üniversite öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır. Buna katılıyor musunuz?
ben katılmıyorum :Ç
ben katılmıyorum :Ç
![]() |
![]() |
Ben sağlanmayı geçtim, zorunlu olması gerektiğini savunuyorum. Hükumet milyar Liralara stat yaptıracağına üniversiteler yaptırsın. Üniversitelerin tek amacı diploma alıp iş bulmak değildir, gençleri her yönden geliştirir. Aynı şekilde ülkeye de büyük katkısı olur, işlere girecek gençler çok daha bilgili olur o işle ilgili, verim artar. Eğitim her zaman iyidir.
İlkokulu geçtim, lisede birbirine silgi atan, yaramazlar başlığı altında tahtaya konuşanların ismini yazan, ben konuşmadım o konuştu, tebeşiri ilk o attı gibisinden tipler olacaksa üni öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır sözüne karşıyım.
Aynen. Ve bu yüzden lise bitirme sınavları yapılmalı bence, üniversite sınavları değil. Başarılı olamayan zaten liseden mezun olamaz hakeden de üniversitesinde mis gibi okur.İlkokulu geçtim, lisede birbirine silgi atan, yaramazlar başlığı altında tahtaya konuşanların ismini yazan, ben konuşmadım o konuştu, tebeşiri ilk o attı gibisinden tipler olacaksa üni öğrenimi bütün öğrencilere sağlanmalıdır sözüne karşıyım.
hükümet okul da yapıyor stad da
sorun hükümet değil..
Yinede,.sinifda uslu durmuyor diye.dersini yapmiyor diye...herkesin vaktini kaybediyor diyee ONLARIN OKUMAYA HAKKI YOKMU??
siz kim oluyorsunuzda insanlarin ogrenimine bile goz koyuyorsunuz
Nedemis atalarimiz, ilim CInde olsa bile git buL...
UNiversitee ogrenimi HERKESE ACIK OLMALI ..
üniversiteye hakeden gitsin bence. kısa ve öz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.