'Umut'suz vaka!

karagümrük

Kayıtlı Üye
İkinci yarı başladığında Trabzon'un gözdesi olan Umut, bugün hedefteki isim.

Çok kısa bir süre öncesinde takımın göz bebeğiydi... Hatta ilk yarı performansının ardından yönetim elinden kaçırmamak için ön sözleşme bile yaptı. Fakat artık işler hiç iyi gitmiyor, neredeyse gitsin diye Umut Bulut’un gözünün içine bakılıyor.

Trabzon’un kurmaylarının mukavele yenilemesi bile belirsiz olan golcü, Teo gitmeyeceği ve yeni bir santrfor alınacağı için kalırsa daha atıl bir duruma düşecek.

---> 'Umut'suz vaka!

İkinci yarı başladığında Trabzon'un gözdesi olan Umut, bugün hedefteki isim.

Çok kısa bir süre öncesinde takımın göz bebeğiydi... Hatta ilk yarı performansının ardından yönetim elinden kaçırmamak için ön sözleşme bile yaptı. Fakat artık işler hiç iyi gitmiyor, neredeyse gitsin diye Umut Bulut’un gözünün içine bakılıyor.

Trabzon’un kurmaylarının mukavele yenilemesi bile belirsiz olan golcü, Teo gitmeyeceği ve yeni bir santrfor alınacağı için kalırsa daha atıl bir duruma düşecek.

Kazma yaa.. Sinir oluyorum..Takımımızda istemiyorum..Her maç küfürler ediyorum..Ama olması gerek..Gitmemeli..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri