Umutlar tükendi...

Du Karmen

Bayan Üye
Bu sabah intihar etmekle internete bağlanmak arasında kararsız kaldım!..
Akşama doğru ikisindende vazgeçtim.
Çünkü ben ne yapsam biliyordum ki,
ben aslında kendime ettiğim ihanetlerin içimdeki o sınıra dayanmasını bekliyorum..
Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin..
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz,
yarına kalacaksa bugün olmaz..
Bütün mesele hazır olmakta..
Madem hiçbir insan bırakıp gideceği şeyin gerçekten sahibi olmamış,
erken bırakmış ne çıkar,
ne olacaksa olsun!..

SENSİZLİĞE ALIŞMANIN ZAMANI GELDİ, GEÇİYO BİLE...

---> Umutlar tükendi...

Nietzsche ne der : ''Umut sadece eziyetin süresini arttırır''

Umut bağlayarak,hayatını umutlarının üzerine kurarak,ütopik denizlerde yüzmemelisin..

Hayallerin olacak elbette,lakin hayaller deryalarında boğulmamalısın...

Bire bir bağlanmayacaksın ki umutlarına,sonuç olumsuz olduğunda hayal kırıklığı yaşamayacaksın... Ya da beklemekten usanmayacaksın...

Fakat bir de ne derler...Allahtan ümit kesilmez...
Dilemeyi ve duayı bırakmayacaksın..
Kabul görünürse şükür ola,,kabul görünmezse amenna..
O ne verirse başımıza hamd ola...

Hiçbir sıkıntı,hiçbir dert ve hiç bir acı kendi canına kıymaya sebep olamaz...Nitekim,Allah, kulunun sırtlayamayacağı yükü omuzlarına bindirmez....
Bu hayat için bir umudun bir sevincin kalmadıysa,öteki hayat için bir umut taşı...Ve ona göre yaşa..
Emin ol,daha iyimser,daha amaçlı ve daha huzurlu bir hayatın olacak...

Hayatla dalga geçmeyi bilmelisin... Önüne getirdiklerine gülüp geçmelisin bazen...Hatta bezen vurdumduymaz bile olmalısın...Ve bazen Suratına tokat attığında tutup yakasından silkeleyebilmelisin...

Ömür çok kısa...Allah ömür verirde yaşlanırsak,yılların nasıl geçtiğini anlayamayacağız...Yaşadıklarımız ve yaşamadıklarımız için bir çok pişmanlık duyacağız belki...Hatta eminim ki bu ruhsal sıkıntı anlarını gülerek belki de kızarak hatırlayacağız... Ama önemli olan hayata ne bıraktık ? Hayat bizde ne bıraktı ?

---> Umutlar tükendi...

Her sey üstüne üstüne geliyorsa hayatta,kimbilir belki de sen ters yönde gidiyorsundur :)

Ne olursa olsun ne yasanmıs olursa olsn intihar çözüm değil hayat herseye rağmen cok güzel tatlım bunu aklından cıkarma. Tşkler itirafın için

---> Umutlar tükendi...

Ettikde ne oldu ? Yine ayaktayım. Hiçbir şeyin çözümü değil. Sorunların üstüne git.
Bırak başkaları sinir olsun sen değil.

---> Umutlar tükendi...

Her sey üstüne üstüne geliyorsa hayatta,kimbilir belki de sen ters yönde gidiyorsundur :)

Ne olursa olsun ne yasanmıs olursa olsn intihar çözüm değil hayat herseye rağmen cok güzel tatlım bunu aklından cıkarma. Tşkler itirafın için

aynen öyle Rahat kafayla düşününce anlıyo insan zamanında yapılanların tekrarlanmaması gerekior :)

---> Umutlar tükendi...

Ettikde ne oldu ? Yine ayaktayım. Hiçbir şeyin çözümü değil. Sorunların üstüne git.
Bırak başkaları sinir olsun sen değil.

aynen öyle yapıorum
bende zamanında ettim dediğin gibi birşey olmuyor sıkıntı ailem arkadaşlarıma yansıyo hakkım yok :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri