LoKuMuM<3
Bayan Üye
Trabzonspor ikinci kaptanı Umut Bulut’un Fransa’nın FC Toulouse kulübüyle anlaştığı ortaya çıktı. Gignac’ı, Paris Seint Germaen’e satan ve 10 milyon Euro’yu kasasına koyan Toulouse’nin resmi teklifi dün Bordo-Mavili kulübe iletildi. Menajerler de, Trabzon’a gelerek, başkan Sadri Şener ve yöneticilerle görüşme yaptı, taraflar anlaşmaya vardı. Fakat tepki oluşmaması için kararın Liverpool maçı sonrasına bırakılması kararı alındı. Teknik Direktör Güneş’in ‘Asla gidemez’ dediği Umut Bulut’un sözleşmesindeki, ‘Avrupa’dan teklif gelmesi halinde gidebilir’ maddesine dayanarak, "Beni burada tutamazsınız. Ben de artık Avrupa’da oynamak istiyorum" diyerek yönetime de dayatmada bulunduğu ileri sürüldü. Bu nedenle de Trabzonspor yönetimin elinin kolunun bağlı olduğu ifade edildi. Umut Bulut için, Toulouse kulübünün Trabzonspor’a 3,5 milyon Euro vereceği bildirildi. Yıllık 1,5 milyon Euro garanti paraya anlaşan Umut’un kendisine sunulan sözleşmeyi dün Noter’de Türkçeye çevirdiği ve artık gitmek için gün saydığına işaret edildi.