umudun yıkılışı

Umuthayali

Kayıtlı Üye
Sana öyle güvenmiştimki ben...Öyle sevmiştimki seni...Bir defasında elin çizilip kanamıştı.. Benimde içim kanamıştı....Sana birşey olmasın hep bana olsun isterdim....Bir dizi oynuyor bu günlerde...."Öyle bir geçer zamanki" diye..Hani mete ve inci hoca var orada ...Bir farkımız var mete inci hocaya olan sevgisini dile getirebilmişti...Ben getiremedim....Bir defasında derste öğrenciler seni üzmüştü hani...Ağlamıştın...Ve kalkıp bağırmıştım onlara....Sonra sarılmak istedim sana sarılıp senle ağlamak...Ama yapamadım..Sen bana çok farklısın demiştin....O gün dünyalar benim olmuştu...9 zayıfım vardı....Sayende takdir almıştım ikinci dönem..Hani ders çalışmaya gelirdim sana ..Müzik açmanı isterdim..Sen her defasında "sezen aksu" gidiyorum" şarkısını açardın....Dalardım o an ya sende bir gün gidersen diye düşünürdüm...Gözlerim ıslanırdı...Sen gözyaşımı silerdin....Sen neden bu yaşlar derdin...ben hiççç derdim....
Belkide anlamıştın ama belli etmiyordun...Bir defasında hatırlıyorum...Herkes bahçede top oynuyordu..Güle oynaya..sen camda beni görmüştün...Yanıma gelip sen neden oynamıyorsun dedin...Ben seni üzenlerle mi oynayayım dedim...O zaman gel tenis oynayalım dedin dünyalar benim olmuştu...

---> umudun yıkılışı

.....Senin için bir şiir yazmıştım bir defasında...gözlerin yaşarmıştı...Ve ağlamıştın...Bu defa ben silmiştim gözyaşlarını...Ne oldu dedim..Hiç dedin...Ve bundan sonra yazma dedin...Hani hatırlıyormusun arkadaşlarım benim sana aşık olduğumu iddia ediyorlardı kavga etmiştim onlarla..her yerim yaralanmıştı..sen pamukla temizlemiştin..Acıyormu dedin ben yok dedim..senin elinin değdiği yer acımazdı benim...Benim sana olan sevgim aşk değildi hocam benimkisi anlatılmaz bir sevgiydi hissettiklerim...Bir su gibi solunan bir hava gibi...anlatılmayacak bir şey onun için kavga etmiştim onlarla....

---> umudun yıkılışı

Umudun Yıkılışı...2

--------------------------------------------------------------------------------

Devamı...
Hatırlıyormusun bir defasında senden okumam için Kitap istemiştim.."Martı" adlı bir roman vermiştin....Bir gurup martıdan bahsediyordu...Grubun içindeki farklı bir martı vardı...Grup belirli bir seviyede uçuyordu her zaman...Farklı olan martı onların tam dersi çok yükseklerde uçuyordu...öyle yükseldiki...Aniden düştü bir göle düştü onu kurtardılar yarasını sardılar..Sonra oda artık diğerleri gibi oldu..Aynı seviyede uçtu...Bende tıbkı o martı gibi düştüm ama benim yaramı kimse sarmadı hocam...Sarmadın....Sen kolay olanı seçtin...Gittin...Ne kadarda kolay söyledin gidiyorum diye....Nemi yapıyorum Belki merak edersin diye yazıyorum....En son giderken bana mektup adresini vermiştin..Ve Hiç birşey söylemeden bindin arabaya....Ben o an yere yığıldım sen giderken gözyaşlarına boğularak sen arkana bile bakmadın.....Sana mektup yazdım yüzlerce...Sen sadece bir tane yazdın en son...Zarfı açarken ellerim titriyordu...zorla açtım mektubu..önce kokladım zarfı...şunlar yazılıydı...
Doğru bir insanı bul...doğru bir gelecek...doğru bir yaşam....Ve en son yani beni yaralayan gözlerimde yaş yerine kan akıtan...bir kurşun olan şu sözü yazmıştın....Bir daha bana yazma demiştin.....
Benim dünyada tek doğru bildiğim insan sendin...Benim soluduğum hava içtiğim su gecem gündüzüm güneşim yıldızım geleceğim ve yaşamım sendin sen...sen...sen....en son mektubunu okuduğumda...bunları düşünürken...Dışarda yağmur yağıyordu...Ben bahçeye çıkmışım bilinçsiz şekilde..ve yere yığılmışım...Saatlerce elimde mektub ıslanmışım....Sabaha kadar seni sayıklamışım...Başucumda annem vardı sabah kalktığımda...Babam yoktu her zamanki gibi...olsada umurunda olmazdı....Ellerimde mektubun mürekkeb izlerini silmek istediler...sildirmedim...Yıllarca aklımda silinmedin...yaşadıklarım bir film şeridi gibi gözlerimin önünde geçiyordu....

---> umudun yıkılışı

Hatırlıyormusun hani bahçede konuşmuştuk seninle....Ben de okuyup öğretmen olacaktım senin gibi aynı okulda görev yapacaktık..sen bana ne haber çömez diyecektin)))...Ben gülümseyecektim...gözlerin ışıl ışıl parlayacaktı...benimle gurur duyacaktın...sonra yine sezen aksu dinleyecektik....tıbkı eskisi gibi ama olmadı olmadı...sen beni yarım bıraktın gittin....Her yerde seni görüyordum....suya bakıyorum sen ...çiçeklere bakıyorum sen...yıldızlara bakıyorum sen....aynaya bakıyorum sen....sen..sen...sen...
Unut demek ne kadar kolaydı değilmi senin açından...Benim açımdansa ölmek gibi bir şeydi....Hep uyumak istiyordum saatlerce ..uyuyup seni unutmak....Gecelerce adını sayıklayıp durdum...Bazen okula giderdim....Bahçede otururken bana baktığın cama baktım...Ve seni gördüm..bana umut gel dedin...Koştum..koştum..koştum...merdivenlerin sonu gelmiyordu adeta...ellerini açtın bana dizlerim titredi o an ve sarıldım sana ...sarıldım..sarıldım...ama kollarım boştu..bomboş....Ağladım..ağladım...yerlere yığıldım dizimin bağı çözülmüştü....Deli oldu dediler alay ettiler......

---> umudun yıkılışı

Gözümü açtığımda bir hastanedeydim...Sürekli uyuşturuyorlardı beni...Sabah seni unutmak için bir ilaç..Akşam seni unutup uyumam için başka bir ilaç....Odam sen kokuyordu...İlaçlara rağmen her yerde sen vardın...Suya bakıp seni görüyordum..Dışarı bakıp seni görüyordumm...Ben sende kaybolmuştum....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri