Umuthayali
Kayıtlı Üye
Sana öyle güvenmiştimki ben...Öyle sevmiştimki seni...Bir defasında elin çizilip kanamıştı.. Benimde içim kanamıştı....Sana birşey olmasın hep bana olsun isterdim....Bir dizi oynuyor bu günlerde...."Öyle bir geçer zamanki" diye..Hani mete ve inci hoca var orada ...Bir farkımız var mete inci hocaya olan sevgisini dile getirebilmişti...Ben getiremedim....Bir defasında derste öğrenciler seni üzmüştü hani...Ağlamıştın...Ve kalkıp bağırmıştım onlara....Sonra sarılmak istedim sana sarılıp senle ağlamak...Ama yapamadım..Sen bana çok farklısın demiştin....O gün dünyalar benim olmuştu...9 zayıfım vardı....Sayende takdir almıştım ikinci dönem..Hani ders çalışmaya gelirdim sana ..Müzik açmanı isterdim..Sen her defasında "sezen aksu" gidiyorum" şarkısını açardın....Dalardım o an ya sende bir gün gidersen diye düşünürdüm...Gözlerim ıslanırdı...Sen gözyaşımı silerdin....Sen neden bu yaşlar derdin...ben hiççç derdim....
Belkide anlamıştın ama belli etmiyordun...Bir defasında hatırlıyorum...Herkes bahçede top oynuyordu..Güle oynaya..sen camda beni görmüştün...Yanıma gelip sen neden oynamıyorsun dedin...Ben seni üzenlerle mi oynayayım dedim...O zaman gel tenis oynayalım dedin dünyalar benim olmuştu...
Belkide anlamıştın ama belli etmiyordun...Bir defasında hatırlıyorum...Herkes bahçede top oynuyordu..Güle oynaya..sen camda beni görmüştün...Yanıma gelip sen neden oynamıyorsun dedin...Ben seni üzenlerle mi oynayayım dedim...O zaman gel tenis oynayalım dedin dünyalar benim olmuştu...