Umudumun kırıldıgı son noktadayım!..

arcilles

Kayıtlı Üye
Umudumun kırıldıgı son noktadayım!..
Neden herşey beni buluyor dediğimde bile çaresiz sorularla karsılasıyorum..
İmkansızlıklarla doluyum..Çıkar yolum yok..
Karabulutlara esir olmuş düşüncelerim var.
Kimliği tespit edilmemiş suçlu gibiyim sanki..
En karamsar cumleler dilimde..Çocukluğumdan kalma eski kara kaplı yaşantım var benim ..oyun oynamayı sevsemde pazıl gibi kayıp parcaları bulamıyorum ..
Vicdansız hayatın vurdugu son noktadayım..
Beni anlayan zaman yok..Telaş yok..
Bitiyorum hergün ölüyorum..Anlayabilecek güvendiğim o kadın yok.
Yitirdiklerim zamana karşıydı..Sözlerim boğazıma kadar kilitli kalmıştı
Anahtarları kaybolmuş heceler..
Birleştirmek için çok uğraşmalıydılar Bana sunulan hayat pekte adil değilldi..
Dün aşık oldugum kadın bugun resti cekebiliyorsa eger. tahminlerimden en ufak bir zerre kaybetmemişim demektir.Tuhaftı herşey!.Bugün yitik olan ne varsa karşımdaydı ezber gibi..Bugün anladım ki hayat bana oyun oynamış ve o rolunu benımsemişti
Ama ben iyi oynayamamıştım,hatalıydım,malu
p gelmişim..
ÜZGÜNÜM hayat bana okadar darbe attınki ben ben olmaktan çıktım..
ZORDU!.. Anlamak gerekliydi insanları,Dünde anladım zamanın kıymetini..
VE ben şunu anladımki ;
Kimseyi deeğiştiremezsin hayatta ..Çünkü ardı arkası kesilmeyen cumlelerin yerini Gidişler ALIR!...
ANIL YALMAN Kaleminden şimdilik bukadar!..

---> Umudumun kırıldıgı son noktadayım!..

Sen mücadeleni gösterdin,ayrılmasaydım daha fazlasınıda yapacaktın biliyorum,ama sana kıyamadım,olmayacaktı hayırlar evet;o zaman daha çok üzülecektin,bitmeyecekti engeller; daha da yorulacaktın, ayrıldım senden;ben sana kıyamadım,garip ki sonrasında en büyük engeli ben kendime koydum

ANNE!....
nasıl bırakabldin elerimi hemde sana bukadar ihtiyacım varken annem ..
Burası cok soquk anne sarıl bana sıkıca göğsünde toprak kokusu var anne!.. cok karanlık bu gece üsdümde bir kac tahta var bir beze sarılı cansız bedenım uyan annem ruhummuydu sana gelen oysa ben gülüşlerini özledim tut ellerimden kaLdır beni anne !..nasıL bir rüzgardırki bu işlio bedenımee üşüyorum ANNE cürüyorum anne!..
anıl Yalman

Vakit çok geç artık. Sana gelmeye , biz olmaya , seni tatmaya çok geç artık. Seni sevmeye bile geç . Elini tutmadan yürümeye alıştığımdan beri ellerim olmadan yaşamayı öğrendim. Sana sarılmadan uyumayı , gözlerine bakmadan görmeyi . Hatta seni öpmeden gülmeyi öğrendim. Başka insanlarla , başka olayların ortasında , başka bi ben olmayı. Ama özledim , sevilmeyi özledim .Duymayı o sözleri . Hani sen gittin ya ? Bi damla kanım akmadan ölmeyi öğrendim aslında. Sonra hayal kurmayı. Olmadığın masalarda senle yemek yemeyi öğrendim. Aynaya bakıp kendimle dertleşmeyi öğrendim. Sorma bana bişey cevap vericek kadar bilmiyorum hayatı. Hatta yaşamadım bile hiç . Hani sen benim hayatımdın ya ? Hayatım derdin ya ? Bende senin hayatın olurdum sonra. Biz olamadık ki bir birimize hayat olamadık. Sen benim hep saklı kalan cennetim oldun. Bende senin kaçtığın cehennemin. Olsun üzülmeni istemem. Hem bende üzülmem böyleyken. Mutlu ol sen , mutlu bak insanlara. Gül , eğlen bak ben böylede mutlu olurum. Öylede severim seni öylede beklerim. Ama dedim ya vakit çok geç . Biz olmak için , bana dönmen için vakit çok geç. Sim siyah gözlerinde boğulana dek yüzmem için. Kolundan tutup kendime çekip öpmek için. Kulağına fısıldayıpta seni seviyorum demek için . Ne bileyim herşey için çok geç. Yanlış anlardın ya hep beni ? Bende sorgusuz süalsiz bağırırdım sana. ? Artık bunlar içinde çok geç.

yanlızlığım bir şarabın asaleti gibi meydanda ..Kaybolan zamanın verdiği dinici durgunluk göz kapaklarımda adeta bir cerceve gibi ..Kaybolası halsizlik bilinçsizce yerlesmiş kalbimee acısı bile kalmamıs gecmısın... sadece zaman yormuş bedenimi ..Kendimi ne kadar güçsüz görsemde yıkılmamıs bir perdeyi actım bugun ..bugun gecmiştwki herkezi sildim geleceğim ise aydınlıgın simgesi olmus.. sözlerim adıma ne kadar kefilse okadar kefilim aşkın sahteliğine
Anıl Yalman..

bu gece cok sessiz ben senin sessz kalıslarndaki masumlugu özledim..sen yokdun ama senden kalan kac parca warsa kadehlere wurarak eslestirdm..kac aci daha yıkardı bu bedenimi we ben kac kez daha alısmak zorundaydım senin yokluguna be Kadın!..

Gitmeseydin hani söyle birazdaha kalabılseydin!..
Kendimi ifade edebilmeme izin verip sözlerimi dinleseydin..hani "bırakmak yokdu" ..hani "hep benimle kalıcakdın" yoklugunu üstüme kefen yapıp gitmekmiydi kalbimdeki sancı..sevmek böyle birşeymiydi senin için..sana demiştim "bir gün benden gideceğini biliyorum " diye nasıl kızmıştın bana hatırla.."sen kafana koymuşun saçmalama " demiştin..Hayır bebeğim ben kafama koymamışdım gidişini okuyabiliyordum gözlerinin içindeki serzenişlerini görebiliyordum..Çünkü nerde bir imkansızlık varsa o bizdik. Biz imkansızdık sevgilim..Yılların vurdugu darbelerin esiriydik geçmişinden ve hayatın verdiği acılardan kurtulamayandık..Kalbim sendeydi..Ellerim hep yüreğinde sana"seni seviyorum" kelimesini bile kullanamışdım doğru düzgün..Sen benim eksik kalan yanımdın şimdi gelsen hani sarılsan bana öylece inanırdım sana inan sevgili ..ben bir yokluğunu bile kaldıramazdım ama bunu sana söyleyemedim bilee ..Neden ifade edemiyordum sana kendimi oysa biliyordum yıllar sonra yine ellerinin ellerimde olacagını sen Kadın sen benim Aşkımın katili olmak için çok uğraştınmı ...
Sana Deli gibi seni seviyorum diyee haykırmak için neler vermezdim..
Ben sana göre bir hiçtim belki ama sen bana göre herşeydin seni şimdiden çok özledim sevgili..
Anıl Yalman..

BEn sadece kısa bir süre uyurum ..
rüya bitince uykumdan uyandıgımda tüm büyü bozulur..
ben sadece bir kez kanarım..
yaram kabuk tuttugunda izin kalır
ve ben birkez bakarım o ize kaybolup gittiğinde
Gün olupta devran döndüğünde yüzüne tükürmek için
Anıl Yalman.

Başkasının parmak izleriyle dolu bir eli nasıl sahiplenebilirdimki

Anıl Yalman

kimisi sever!. Kimisi Yabancı olur baskasına Gider!..giden hep akıldadır aslında kalanda öyle ...Giden gitsede geridekini unutamamısdır !..nasıL iyimi diye merak etmiştir her defasında yelkovanla akrebin birbirini kovalaması gibidir!..ne kadar hızlı giderse okadar denk gelir birbirine...Bir son olmadıgı bilindiği için birlesmez ikisid
e aynı zaman gibi o anlamasada varlığını hissetmek gibi degismeyen tek sey caresiz düşüncelerin sonu olmaması... Sen kesşkelere izin vermezsin keskeler aslında bulut gibidir daima tepende bir şimsegin cakmasını yada aniden günesin dogusunu bekler!..Sonu olmasada ıkı yıldız dusun bırgun mutlaka bırı kayarve koparlar birlesmesi zor bir pazıldan ibaret düsünceler işde...

Günde birkezde olsa aklına gelim!..
Geliyormusun yanıma..bekliyorum seni ?
Hani nerdesin sevgili!..
Hani nerdesin ..Oysa benim çok ihtiyacımvar sana
Bana sarılmana, gözlerime bakmana
Nerdesin sevgili bak el oluyorum..
Bir “evet”istiyorlar
Susuyorum cevap veremiyorum!..
Belki gelirsin diye bekliyorum..
Ümidim kalmadı sevgili,zaman kısaldı busefer suçlu ben olmayacagım!..
Şunu biL;Bir baskasına hayat verıyorsam eger şimdi buna tek sebep sen olacaksın!..
O sevinecek belkide senin veremediğin sevgiyi verecek..
Bak sevgili o sen gibi oyalamıyor…
Yaramı bildiği halde bant olmak istiyor!..
Ortaya bir ask sunmak istiyor..
Geç kalıyorsun sevgili…
Sende kalan aklımı geri almak istiyor..
El oluyorum sevgili duy sesimi..
Nefesim ensendeki sıcaklıgı kesiyor..Uzaklasıyorum..
Son perdeyi çekiyorum..Sonkez resimlerine bakıp aglıyorum…
Ben gidiyorum sevgili Gidiyorum ben..
İçimdeki seni sana armagan ediyorum ona iyi ba!k..
Dönemezsem üzülme caresizliğine… Unutma bu çaresizlik bana senden hatıraydı
Oysa ben kalbimi armagan etmişken sana Hoscakal sevgili hoscakal
Ben GİDİYORUM!…Anıl YALMAN

Düşünceler aklıma oyunLar oynar ne olur sende onLardan olma sarıl bana
Desemde inanma siktir gitsen sarılsan neolur sanki!..
Bir gün yine gitmeyecekmisin!...

ölüme yaklastıgım an susduğum andır=) susduğum an bilki ölümle burun burunayımdır...
Anıl Yalman..

kaç kez daha yıpratmalıyım kendimi Kaç kez daha ölücem acaba...Bana yakındır kefenin izleri ölsemde vurmaz kahpeye tozum...toprak bile çekiliyorsa boşluğuna cesedim bile kokmaz eminim....

Baska kolda ısınan bilmez üsümeyi ne cok sewersen sew sen onun hayatnda oldugunu dusunsende o aslinda seni umursamaz.

Kocaman olmuşsun sevgilim ,
Hemde koskocaman..
Gözümde büyütmüştüm seni hatırladın mı ?

Çok seviyorum ,deli gibi aşığım , unutamam ben onsuz yapamam diyenlere bir tavsiye; Hangi giden geri gelmediki ..Ölenle ölünmez kardeş sen bak yoluna kalan sağlar senindir varmı ötesi ..Sen şimdi otur biraz dinlen ..Gidene ağıt yakma unutma gidenin yeri dolar!..

eger birilerinin hayatında
bir anlam ifade ediyorsan
öldügünde
hayatın anlamı öldügünün
resmini çizerlerdi,
eğer o kişilerin noktasının
sonu olsaydın
sadece nokta koyarlardı
ölüme..
eğer sadece söyleniyorsa
ölüm gercekleştiginde
tebessüm edebilmektir..
satır satır arıyorsan
gidince ne olacak diye..
bir kanser hastasının
gözyaşlarını dinle..
o belki sana anlatır=]
şaçma bir rivayet değilki ölüm
bir gemi gibi görülüp
yolculuga cıkılsın..
okyanuslarda saklansın =))
sen ölmüş olsaydın
belki
okyanusa bir kagıt gemiyle
yola cıkardım..
memnun kalırdım
bu gidilicek seferden =]

Damla damla birikti karanlıklar..Bitimsizoldu sonra.. Çıkmaya calısdım bu dipsiz kuyudan..tutundumyanlardan sonra cekmeye calısdım kendımıyukarıya yapamadım!..daha dususumebıle anlam veremıyorum nasıl cıkarım? Çarpıp cıkdıqın kapı arkasındatutsaktım en son..mevsim degisdi sanmısdım meger ben sana üşümüsüm..Sonra efkar astı evi dagıttım ortalıgı..Baktım yanlızlık boyumu asmıs bende anılarla vedalastımher vedada ölürmü Bir PARCASI insanın!..Ölürmüş!.Ellerimde bir terkediş buruk birgidiş duruyordu orta yerde ve ben kabul edemiyordum..KApıyı acınca gördum seni..Belki görmesem daha iyiydi..Gidiyorum diyordu gözlerin ve ben durduramıyordum bakıslarını..Kendime bavulunda yer ararken buluyordum kendimive utanıyorum!..Hıckırıklarımı duyamıyorsun..Gücüm yettiğince kaldırdım basımı ve son seslenısıydı bu nefesimin..sana dairliğimin son perdesiydi..Ölü bedenim nekadar hissederdi caresizliğimi bilmiyorum Tek bildiğim sadece kayboluyorum!.. Anıl Yalman

KALP KAPISI
Ask topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdr.
Ya canın acıya acıya adım atacaksın Yada canını acıta acıta sökup atacaksın...
Her ikı yolda da, tek bir qerçek olacak;
Duydumki kapıma gelmş,
Tokmak olmadıqı için kapıya vurmadan geri dönmuşsun.
Bilmezmsn kalp kapısnın tokmağa ihtıyacı yoktur;
O ancak içerıden açılır...

Bilir misin yalnızlık ne demek?
Bilir misin yıldızlardan medet ummayı?
Uzattın mı elini bir yıldız boyunca, belki tutarım diye farkında olmadan?
Uykusuz kalmayı bilir misin sabaha kadar?
Hiç küstünmü hayata? Aslında kendindir küstüğün küçüğüm.
Kapatıp gözünü hayaller kurduğun oldu mu geleceğe dair?
Bazen küçük bir masumiyet belirir tebessümünde, bazen gözünde hırçın bakışlar.
Kızdın mı kaderine günlerce? Kendini tanımadığın oldumu hiç?
Bazen cesaret edemeyen konuşmaya ve bazen de hiç susmayan sen;
Sevdin mi Birini? Her yağmur yağışında saatlerce bekledin mi sevdiğini pencerenin önünde?
Bir yudum sevgi dilediğin oldu mu sert bakışlardan, yaslanacak bir omuz aradın mı?
Birden güldüğün oldumu sebepsiz? Her şiirde kendinden bir şeyler bulmadın mı?
Rüyalarda yaşadığın oldumu hayatını, istemediğin oldumu uyanmayı?
Baktığın ama göremediğin oldu mu etrafı? Ufak bir sorunu büyütüp ölmeyi istemedin mi hiç?
Sebebini bilmediğin bir ağırlık çökmedi mi üstüne?
Büyüdüğünü fark edip zamana düşman oldunmu?
Hecelerin az geldiği, kelimelerin yetmediği oldumu duygularını anlatmaya?
Ağladığın oldumu sebepsizce sabaha kadar?Belki sen ağlamayı bilmiyorsundur, sevmeyi bilmediğin gibi!
İKİ DAMLA YAŞ DEĞİLDİR AĞLAMAK.
Önce hüzünlenmek sonra düşünmek hayal etmek anıları yaşamak büyük bir özlem o küçük oyuncak bebeğe sarılmak
İşte budur AĞLAMAK VE YALNIZLIĞI YENİDEN YAŞAMAK!...

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri