Ümit Bozkurt iddialı konuştu!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Ümit Bozkurt, 26 yılık Süper Lig hasretini bu sezon sona erdirmek istediklerini söyledi.

Orduspor'un yeni transferlerinden Ümit Bozkurt, yeni takımının 26 yılık Süper Lig hasretini bu sezon sona erdirmek istediklerini söyledi.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, Bolu'daki birinci etap kampının güzel geçtiğini ve kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaştığını söyledi.
Orduspor'un yeni sezonda iddialı olduğunun altını çizen Bozkurt, ''Burada olmak bana heyecan veriyor. Bu heyecanı Orduspor seyircisinin takımlarına sahip çıkmasıyla hissettim. Zaten burayı tercih etmemde en büyük etken bu oldu'' dedi.
Orduspor'un Süper Lig'e çıkmasına tecrübesiyle katkı sağlamak istediğini ifade eden Bozkurt, şöyle konuştu:
''Yaklaşık 10 yıldır Süper Lig'de değişik takımlarda futbol oynuyorum. Umarım önümüzdeki sezonda Orduspor'la tekrar Süper Lig'de futbol oynamaya devam ederim. Amacımız takım olarak bizlere güvenen yönetimi ve taraftarı mahcup etmemek. Önemli bir camiaya geldim. Orduspor'un 26 yıllık Süper Lig hasretini bu sezon sona erdirmek istiyoruz.''

Takımdaki futbolcularla kaynaştığını belirten Bozkurt, ''Şampiyonluk sadece sahada oynanan maçlarla olmuyor, biraz da inanç meselesi. Biz burada genç arkadaşlara bu inancı aşılamamız gerekiyor. Bunun hayalini yaşamaları gerekiyor. Herkes elinden geldiği kadar iyi niyetli çalışıyor. Bu çalışmaların üzerine yenilerini koyarsak umarım hep birlikte hedeflenen Süper Lig'e ulaşırız'' yorumunu yaptı.
Bozkurt, taraftarın her zaman desteğini yanlarında hissetmek istediğini de sözlerine ekledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri