uLuTaN |Bize Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uLuTaN

Kayıtlı Üye
Merhabalar Birazcık Ben, Fazlasıyla Bizden Oluşan Bir Sayfa Yapmak Ve Özgürce A'dan Z'ye Utanmadan Sıkılmadan Sevgime Layık Gördüğüm Kişiye Hazırlayacağım Özel Bir Sayfa Olacaktır.

Biraz Kendimden Bahsetmekle Başlayayım İsmim Ulutan Kastamonu'da İkamet Ediyorum. Bayanların Yakından İlgilendiği Bir Meslek İle Uğraşıyorum Bayan Giyim Tekstil "Adil Işık" Bayiliği. Fazlasıyla Alınganım Ve Türk Erkeğinin Olmazsa Olması :) Kıskançlık Aşırı Derecede Olmasada Kıskançlığım Kötüdür. Sevdiğim Renk Bordo Abur Cubur Seven Ve Yiyen Birisi Değilimdir. Malesef Sigara Alışkanlığım Var Kurtulma Çabalarım Var Sonuç Vereceğini Umuyorum. Sıcak Kanlı Ve Sevecenimdir Centilmenliği İlke Edindim Diyebilirim.

Buradan Dayıma, Dedeme, Halama Selamlarımı Yollamak İstiyorum :D İşin Esprisi Tabiki

Ve Gelelim Özel Yaşantıma Pek Dillendirmeyi Sevmem Fakat Söylemek İstediğim Bir Kaç Söz Var

[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION] Hayatıma Girdiğin Dakikada Anladım Hep Derler Ya Sen Farklısın Diye Bunu Söz Olsun Diye Değil Gerçekten Farkını Hissettim Sıcaklığın, Sözlerin, Kendini İfade Edişin. Varlığın Varya Gerçekten Ömre Bedel. Seninle Herşeye Varım Ben :love3: Ayperi İyiki Varsın İyiki Benimlesin Ve Herşeyden Önemlisi İyiki BENİMSİN :423423:

---> uLuTaN |Bize Özel

Öncelikle sayfan hayırlı olsun:)O güzel yüreğinle güzel düşüncelerinle beni mutlu ettin:)Ve iyi ki benimsin:)

---> uLuTaN |Bize Özel

Aç Bana Kollarını,
Sar Yine Öyle Tut Bırakma,
Sev Beni Delicesine Kimseye Verme Canımıda Yakma.

[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION]

---> uLuTaN |Bize Özel

Öncelikle sayfan hayırlı olsun:)O güzel yüreğinle güzel düşüncelerinle beni mutlu ettin:)Ve iyi ki benimsin:)

:) Seni Tebessüm Ederken Gördüğüm Her Dakika Daha Çok Aşık Oluyorum Sana :)

çok tatlısınız :Ü

Aaaa Çok Teşekkür Ederiz :) Darısı Başınıza :3dth8:

:)teşekkür ederim [MENTION=151116]LaZZkopateLLa[/MENTION]

:cy(19)::love3::Hjte7::eda:[MENTION=158552]uLuTaN[/MENTION]

Çok Tatlısın :)

---> uLuTaN |Bize Özel

10398_389545454464479_199083551_n.jpg

Mutluluklar :)

---> uLuTaN |Bize Özel

:) Seni Tebessüm Ederken Gördüğüm Her Dakika Daha Çok Aşık Oluyorum Sana :)

Aaaa Çok Teşekkür Ederiz :) Darısı Başınıza :3dth8:

Çok Tatlısın :)

:):Üteşekkür ederiz [MENTION=40478]tanınmaz[/MENTION]:)

[MENTION=158552]uLuTaN[/MENTION] güzel gözlüm Aşık oluyorum sana diyorsun ya bayılıyorum:):love3::cy(19):sonsuza değinnnnnnn...............

Son düzenleme:
---> uLuTaN |Bize Özel

söleyecekmisin ? merak etme ilişkine zarar vermem :)

İlişkimize Asla Zarar Gelemez Zaten Kardeşim
inandırıcı değilsin bende çocuk değilim :) şuna eminim ki sanalız yazılarımız duygularımız ölede kalması güzel neyse konunuzu kirlettim

tekrar mutluluklar dilerim KARDEŞİM.

Est. Kirlilik Ne Demek Kardeşim Bence Birz Pozitif Ol Lütfen Bunalıma Girmiş Haldesin Sanırım Ne Desek Kar Etmez Ama Lütfen Pozitif ol

Devralacağım Sen'li Zamanları

[MENTION=94478]AyPeri[/MENTION]
efilim olsun bu söz;
´´Bir gün olacak ve gecenin suretinde biriktirdiğim binlerce düş nöbeti ardından
...Devralacağım sen'li zamanları...´´
nokta.gif

loveintheskybyhomigl14.jpg

---> uLuTaN |Bize Özel

lovefddffd.jpg

. . "Uzak" ya da "yakın" sen ol yeter ki . .

İçime sığmıyor hüzünlerim;
Sana geliyorum; düşe kalka.
Susuyor dilim; Senin huzurunda sözlerim "gözlerimden" akıyor.

Son düzenleme:
---> uLuTaN |Bize Özel

Saçlarını okşamaya kıyamadığım/ Dalıpta gözlerine akamadığım
İyiki varsın ve iyiki aşksın…
Aşk şimdi aşk , Şimdi sevda ve Şimdi Biz /...
. .
Aşkın en güzel haliyiz ! .

[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri