ulaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavikalem34

Kayıtlı Üye
Merhaba.Ben söylediklerinizi yaptım ama bir türlü ulaşamadım size, ne etiket yolu ile ne de verdiğiniz link ile:19:. konuyuda kapattığınız için tekrar soramadım.Çok ayıp bana.ne cahiliz değilmi?.
size ne kadar kolay oysa bana pek zor.Ayrıca yeni arkadaşlar için böyle teknik soruları konuları bir yerde bulabilsek,ne hoş olur,sizleri de rahatsız etmek istemeyiz.Ama bütün yollar kapalı sadece bu yol açık. Bunun için üzgünüm.
Bizim gibi cahiller için bir şeyler yapabilirmisiniz bu konularda.Son bir şey konular son hızla kapatılıyor,Neden bu kadar hızla kapatılıyor?.Başka soruları olan benzer şeylerde takılanlar sorabilir.Konu en azından biraz eskiyince kapatılsa veya hiç kapanmasa ne olur.Ben geri dönüş yapana kadar kilit oluyor.insanın elinden kaleminin alınması veya altından sandelyesinin çekilmesi gibi,biraz acayip geliyor insana yani. Saygılar

---> ulaşamadım.

Merhaba.Ben söylediklerinizi yaptım ama bir türlü ulaşamadım size, ne etiket yolu ile ne de verdiğiniz link ile:19:. konuyuda kapattığınız için tekrar soramadım.Çok ayıp bana.ne cahiliz değilmi?.
size ne kadar kolay oysa bana pek zor.Ayrıca yeni arkadaşlar için böyle teknik soruları konuları bir yerde bulabilsek,ne hoş olur,sizleri de rahatsız etmek istemeyiz.Ama bütün yollar kapalı sadece bu yol açık. Bunun için üzgünüm.
Bizim gibi cahiller için bir şeyler yapabilirmisiniz bu konularda.Son bir şey konular son hızla kapatılıyor,Neden bu kadar hızla kapatılıyor?.Başka soruları olan benzer şeylerde takılanlar sorabilir.Konu en azından biraz eskiyince kapatılsa veya hiç kapanmasa ne olur.Ben geri dönüş yapana kadar kilit oluyor.insanın elinden kaleminin alınması veya altından sandelyesinin çekilmesi gibi,biraz acayip geliyor insana yani. Saygılar

Estf..cahillikle ilgisi yok...ben siz anladıgınızı yazdıgınız için kapattım konuyu yoksa kapatmazdım siz anlayıp teşekkür ettiginiz ve başka sorum yok dediginiz için kapattım...o bölümde konu karışıklıgı olmasın diye cevap verilen konular kapatılıyor diger bölümlerde konular hep açıktır...3 4 yıllık konular bile mevcuttur konu içinde hakaret küfür yoksa kural ihlali yoksa konular hep açıktır...verdigim link sohbet konusunun linki http://www.duslerforum.org/sohbet-forum-yaz-sohbet-forumlari-t452549.html?t=452549 buraya tıklaynca sayfa açılmıyor mu? [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] bu şekilde yaparsanız bana bildirim gelir..tekrar deneyin ? konu açık kapatmıyorum cevabınızı bekliyorum

---> ulaşamadım.

çok zor geldi bana.Yarın sorup öğrenmeye çalışacağım.Sizede çok zahmet oldu.Ne olurdu yönetime maille ulaşabilsek,ne kadar kolayolurdu. siz bana nasıl döneceksiniz,nereye yazacaksınız,ben konumu açacağım bilemedim.halbukiçok kolay gözükmüştü.Bir konu açsa bir iyilik sahibi. forumun nasıl işlediğini anlatsa. çok hayra geçer bilesiniz.Yarın çözemezsem özkan beye mecburen başvuracağız.

---> ulaşamadım.

çok zor geldi bana.Yarın sorup öğrenmeye çalışacağım.Sizede çok zahmet oldu.Ne olurdu yönetime maille ulaşabilsek,ne kadar kolayolurdu. siz bana nasıl döneceksiniz,nereye yazacaksınız,ben konumu açacağım bilemedim.halbukiçok kolay gözükmüştü.Bir konu açsa bir iyilik sahibi. forumun nasıl işlediğini anlatsa. çok hayra geçer bilesiniz.Yarın çözemezsem özkan beye mecburen başvuracağız.

Zor olan kısım hangisi ? benim yazdıgım linke tıklayınca sayfa açılmıyorsa bir sorun vardır eger açılmıyorsa bize söyleyin ilgilenelim...zahmet olmadı bana bizim işimiz bu o konuda sıkıntı yok merak etmeyin...konu açmayacaksınız yani benim imzamla alakalı konuşmak istiyorsanız bunun için konu açmaya gerek yok sadece sohbet bölümüne mesaj yazacaksınız hatta etiketlemeyin oraya yazın ben sizi takip eder cevap veririm...

---> ulaşamadım.

Öncelikle Merhaba Beyefendi.

Sorununuzu açık ve yalın bir dille söyler misiniz lütfen.

Forumun neresini hangi sebeb yada sebeblerden ötürü kullanamıyorsunuz ? Ve size yardımcı olmamızı istediğiniz konular neler ?

Ayrıca yönetimden biriyle iletişime geçme gibi olasılığınız yok. Sadece forum sahibi Ozkan adlı arkadaşla msn' de görüşebilirsiniz oda forum hakkında ki sıkıntılarınız, düşünceleriniz ve isteklerinizle ilgili olabilir.

Ozkanın msn adresi ;

ozkan @ ozkankaraman.com

Birde takıldığım her şeyde sürekli konumu açıcam demişsiniz.
- Hayır takıldığınız her şeyde sürekli konu açmayıp bizlere FORUM SOHBET SAYFASINDAN ULAŞACAKSINIZ. Şimdi aşağıda vereceğim linke tıklayın daha sonra bir isteğiniz olduğunda o konuya yazın ve herhangi bir yöneticinin sizinle ilgilenmesini bekleyin. Baktınız ki sorununuz daha büyük veya önemli bir isteğiniz var o tip durumlarda buraya konu açınız.

http://www.duslerforum.org/sohbet-forum-yaz-sohbet-forumlari-t452549.html

Son olarak açılan konular hemen kitleniyor bu kötü birşey kitlenmesin demişsiniz fakat kimsenin sorunu çözülmeden hiç bir konu kitlenmez. Ancak ki sorunu olan kişinin sorunu çözüldüğünde konusu kitlenir buda kurallar gereği yapılan bir şeydir.

---> ulaşamadım.

Merhaba paradoks.Teşekkür ediyorum.Açık ve net anlatımınız için.Aslında benim sorunum çok basit. Diyelim ki bir konu var. ve bunu forum sakinlerini rahatsız etmeden,bilen ve bilgili gördüğüm bir yönetici arkadaşa sorarak ne yapmam gerektiğini öğrenmenin doğru olacağını düşünmüştüm.Ama siz herşey aleni olsun diyorsunuz anladığım kadarı ile.Benim forum ile bir sıkıntım da olsa yazın oraya diyorsunuz.Ben sizlerin herbirinizi tek tek özkan bey olarak düşünmüştüm. Elbette sizler haklısınız.Allah gönlünüze göre versin demekten başka birşey gelmez elimizden. İstemeden de olsa siz değerli arkadaşlarımıza zahmetler verdim galiba.Lütfen bağışlayın. Saygılar efendim.

---> ulaşamadım.

Evet aynen sorununuz, isteğiniz, düşünceniz vs. olduğunda bunların hepsini aleni bir şekilde forumda belirtmeniz gerekiyor. Aksi mümkün değildir.

Bizler hepimiz tek tek ozkan değiliz, sadece şu anki mevcut yöneticileriz.

Dediğim gibi illa biriyle özelde görüşmek istiyorsanız o isim site sahibidir.

---> ulaşamadım.

Teşekkürler ediyorum PARADOKS .Cevabınız çok açık,ve bilinçli bir şekilde verilmiş.Ve bu cevap hem form üyelerini hemde sizleri,yöneticileri Bağlayıcı oluyor.Ve en önemlisi benim gibi yeni olan arkadaşlarımızada işleyiş hakkında fkirler veriyor.
bu konu açılalı 2-3 gün olduğu halde,asayiş berkemal sitede.Hiçbir anormallik olmamış.
Biraz zaman lütfederseniz birkaç sorumuz daha olabilir belki.Sorunlar yaşayınca ortaya çıkıyor çünkü.Teşekkürler ediyorum ilginiz için

---> ulaşamadım.

Evet haklısınız. iyi niyetin farkındayım.Suistimal etmek istemem.
sadece sizinle avatarınıza neden atatürk resmi koyduğunuz konusunda konuşmak istesem, sizin bu konuda düşüncenizi(olumlu veya olumsuz) öğrenmek "FORUM SOHBET BÖLÜMÜNE " konumu açalım.Yani ben konuyu açtım paradoks bey avatarınızda neden Atatürk resmi kullanıyorsunuz dediğim zaman sizde bu soruya cevap vermeyi uygun bulmadığınızda ikimizde zor bir durumla karsı karsıya kalmış olmazmıyız.Çünkü size bir emrivaki yapılmış olacak.Siz derken misalen siz dedim.Bir yeni üye veya başka biri olabilir.
Bu durum bir rahatsızlık yaratabilirmi Ne dersiniz,ne düşünürsünüz.simdiden teşekkür ediyorum.açıklamalarınız için.Bizim burada bulunma sebebimiz zararlı olma değil,aksine faydalı olmadır.Sağolun.

---> ulaşamadım.

Beyefendi sanırım siz bizim ne demek istediğimizi hala anlamadınız.
Forumdan birine bir şey sormak istediğinizde falan aşağıdaki vereceğim konuya MESAJ yazın. KONU AÇMAYIN ne buraya ne başka bir yere.

Forumdan birilerine bir şey sormak istediğinizde aşağıdaki konuya MESAJINIZI yazın.

http://www.duslerforum.org/sohbet-forum-yaz-sohbet-forumlari-t452549.html

Sizin sorununuza çoktan çözüm bulunduğu için konuyu kitliyorum ve lütfen FORUMLA ALAKALI çok önemli bir sorununuz olmadığı sürecede KONU AÇMAYIN.

Msn' den destek için ;

ozkan @ ozkankaraman.com

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri