^^Uğursuz^^

^^Uğursuz^^

Kayıtlı Üye
İsim:Mehmet

D.T:07.07.1986

Öğrenim durumu:Şu an ankarada özel bir üniversitenin konservatuarında müzik üzerine okumaktayım ve 3.sınıftayım.Org ve bağlama çalıyorum biraz :)

Kısaca kendimden bahsedeyim.1986 yılının 7 temmuzunda ankarada doğdum.Annem ve babam çalıstığı için çocukluğumun büyük bölümü dedem ve babannemin yanında geçti.Okul yıllarım ne çok kötü nede parlak değildi ama öyle yada böyle geldim bugünlere.Cumhuriyetçiyim fakat uç noktalara gidilmediği sürece her kesimden insana saygım vardır.Hobilerim internet ve pc oyunları,müzik dinlemek(genelde arabesk taklırım),avcılık v e futbol oynamak olarak sayabilirim.Araba süremeyide severim ama trafikte stres olduğumdan gerekmedikçe pek çıkmam.Fobilerim arasında yükseklik ve kalabalık ortamlar olarak söyleyebilirim.Çocukluğumdan beri melankolik bir insanım,çok cömertimdir.Kokoş kızlardan hiç hoşlanmam :D Çok tembel bir insanım.Nefes almak bile beni yoruyo bazen kalori harcatıyo :D En sevdiğim renkler gece mavisi,turuncu ve pembe.Fenerbahçeliyim ama fanatik değilim.Aklıma gelenler bunlar şimdilik merak ettiklerinizi sorun çekinmyin lütfen :)

Son düzenleme:
kurallara uygun değiLdi.

bu konuyu tanısma sayfasınada açabıLırsınız...

ıcerık bukadar az oLamaz..

edıtledıgını zaman admın arkadasLar konuyu acıcaktır

suan ıcın kıLıt

Dikkat ceken,bazen asabi bazen duygusal bi yapin var sanirimm :)

Kendini kisada olsa tanittigin icin tesekurLer...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri