ufukda bir aşk var

Meftun

Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim
Kayıtlı Üye
Ufukda bir aşk var, bense yüzmeyi bilmeyen bir gemideyim
Şans yine tepeden bakmış, oysaki derin çukurun dibindeyim
Fani hayat boyunca,birkere bile gülmedi felek yüzüme
Gülse ne fayda, yanlızlıkla beraber ölüme giden trendeyim

---> ufukda bir aşk var

Vay be! Bu ne derinlik su 4 misrada... 4 misraya ancak bukadar derinlik sigdirilabikinir.
Vay... cok begendim +rep

---> ufukda bir aşk var

Uzun zaman yazamadım birikince bu çıktı :D teşekkür ederim yorum için :) [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

---> ufukda bir aşk var

gerçekten çok güzel bende heveslendim
bir şiir de ben yazacağım xD

---> ufukda bir aşk var

mutlaka bir yazayım da edebiyatımda iyi değildir
nasıl bir şey olcak bakalım heveslendim ama bende yazabilirim :vala_02:

Şiir çok farklı birşey sanki bütün derdini, kederini kaleminle birlikte kâğıda doker gibi...
Şahsen ben çok rahatlıyorum. Sende fazla zaman kaybetmeden denemelisin :D

---> ufukda bir aşk var

Vaybe ben yaninda halt etmişim ablam (büyük ihtimal benden büyüksün) kiskandim cok beğendim okumaya devam edicem :)

Olur mu hic? Benimkiler neki.. senin siirlerinde derinlik var. Guzellik var. Ben pek beceremem. Becerebildigim kadarinida binde bir oluyo iste. Yani hadi siire benzer biseyler yazayim dedigimde olmuyor :) su kadarcik sey icin bile baya bir duygu yogunlugu yasamam gerek :) bunlara siir denilirse tabi...

Yok canim ya... bunlar nerede senin 4lukler nerede... seninkileri gercektende cok begeniyorum ki bunu laf oksun yada iltifat olsun diye degil gercektende boyle dusunuyorum ve diyorum.
Evet 30 yasindayim ben :) abla demende bir sakinca yok kardesim benim

---> ufukda bir aşk var

Olur mu hic? Benimkiler neki.. senin siirlerinde derinlik var. Guzellik var. Ben pek beceremem. Becerebildigim kadarinida binde bir oluyo iste. Yani hadi siire benzer biseyler yazayim dedigimde olmuyor :) su kadarcik sey icin bile baya bir duygu yogunlugu yasamam gerek :) bunlara siir denilirse tabi...

Yok canim ya... bunlar nerede senin 4lukler nerede... seninkileri gercektende cok begeniyorum ki bunu laf oksun yada iltifat olsun diye degil gercektende boyle dusunuyorum ve diyorum.
Evet 30 yasindayim ben :) abla demende bir sakinca yok kardesim benim

Mubağla ediyosun ablam bende kendi çapımda çabalıyorum sonuçta begendiysen ne alâ çok teşekkür ederim ve yazmaya devam etmeni gönülden isterim :)

---> ufukda bir aşk var

Mubağla ediyosun ablam bende kendi çapımda çabalıyorum sonuçta begendiysen ne alâ çok teşekkür ederim ve yazmaya devam etmeni gönülden isterim :)

Valla kardesim 2-3 senede bir ilham geliyor :) boyle seyler cikiyor meydana geldigi an not tutuyoeum ama fazla ugramiyor bana ilham. Oturupta karalayamiyorumki maalesef..
:)
Senin siirlerini gercek anlamda cok begeniyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri