Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler
M Massacre Kayıtlı Üye 13 Haz 2014 #2 ---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler abi ben galericiyim buyrun kartımı takdim ediyim hahaha
---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler abi ben galericiyim buyrun kartımı takdim ediyim hahaha
H HaDeS Kayıtlı Üye 13 Haz 2014 #3 ---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler Morgenstern' Alıntı: abi ben galericiyim buyrun kartımı takdim ediyim hahaha Genişletmek için tıkla ... dolapdereli sabri
---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler Morgenstern' Alıntı: abi ben galericiyim buyrun kartımı takdim ediyim hahaha Genişletmek için tıkla ... dolapdereli sabri
M Massacre Kayıtlı Üye 13 Haz 2014 #4 ---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler HaDeS' Alıntı: dolapdereli sabri Genişletmek için tıkla ... ben bu dünyadan değilim evladımm bak cebimde raporum var zaten en son hatırladıgım ben galiba hacca gidecektim.
---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler HaDeS' Alıntı: dolapdereli sabri Genişletmek için tıkla ... ben bu dünyadan değilim evladımm bak cebimde raporum var zaten en son hatırladıgım ben galiba hacca gidecektim.
PoSEiDon45 Kayıtlı Üye 11 Tem 2014 #6 ---> Uefa'nin yeniden soruşturma açacağını öğrenen Fenerliler çok komik hehe