ücretsiz matematik eğitimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olimpiyat

Kayıtlı Üye
forumda reklam yasak olduğu için(aslında reklam sayılmaz ama ) buradan fikir alayım dedim.

ben bir kaç yıldır maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz matematik dersi veriyorum..

önümüzdeki yıl içinde son kez böyle bir düşüncem var(nasip olursa evleneceğim için kapanışı yapacağım:))

forumda bunu duyurmamın sakıncası var mı? ve isteyenlerle nasıl irtibata geçebilirim (malum msn,özel mesajlaşma vs.. yasak)

kolay gelsin herkese

---> ücretsiz matematik eğitimi

Öncelikle düşüncen çok güzel bunun için tebrik ediyorum seni. Evlenecekmişsinde Allah Her daim Mutlu etsin inş :R

Bu tarz konular yaşanabiliyor arada ama isteyen pek çıkmıyor. Mesela geçen sene ben birisine Tüm YGS & LYS çalışma kitaplarını karşılayacağımı söyledim iletişim için ise dieseL'in msn adresini verdim ordan adresını verebılecegını soyledım. Tamam kurallar var ama bu yönetımın kalpsiz oldugu anlamına gelmez kaldı ki Semih hiç yapmaz :) Ama çocuktan bir daha ses gelmedi Konu kapanmış oldu. Ders vereceğini söylüyorsun ama İzmirden çıkmayacağınıda düşünmelisin bence.

iyi günler

Cok Güzel bir düsünce Tebrik ediyorum sana Helal vallah ...

Allah Mutlu Mesut Etsin Hayirlisi Olsun...

Evliligi cok düsünmüsün heralde son kez Böyle bir düsüncen varmis :)

Teşekkürler yanıtlar için..
İzmir dışına bir şey yapamam ama İzmir de yardımım olur..

Düşüncen Gerçektende Çok Güzel Ve Yararlı..Tebrik Ederim.

ızmırn neresındensınız? hangı snıf veya hangı matematık alanı ıle ılgılenıyorsunuz

ızmırn neresındensınız? hangı snıf veya hangı matematık alanı ıle ılgılenıyorsunuz

izmir karşıyaka(atakentte) oturuyorum...ama aynı anda bir kaç işte çalıştığım için ve işyerlerim farklı yerler olduğu için sabit bir yerim yok..
örneğin hafta içi konak, akşamları narlıdere hafta sonları atakent gibi..

ama yardıma ihtiyacı olanlarla önceden konuşur yer ve zaman olayını hallederiz..

matematikte daha çok matematik olimpiyatları ile ilgileniyorum ama ben bu ilanı sadece YGS-LYS matematiği için verdim..

meslen nedır hocam seyyar bır sey sanırım.

bulundugunuz hızmet guzel. fakat cıddı bır ıs guven gerekıyor sıze yonlendırebılmemız ıcın boyle ınsanları cıddı anlamda dusunen bıze ulasan olursa sıze ulasıp sızden acık adres ve tc kımlık numara bılgılerınızı aldıktan sonra yonlendırebılırız tabıkı. bu hem sızın hem karsı tarafın hemde bızım yasal guvenlıgımız ıcındır.

teşekkürler.

şimdiye kadar 6 kişiye ulaştım.daha doğrusu onlar bana ulaştı çevremden..

sanırım 10 kişi yeterlidir..kalan 4 kişiyi de bulunca başlık kilitlenebilir..

bu arada yoksul dediğim kimi ailelere ulaştım ama çocukları dershaneye gidiyordu vazgeçtim..ama işin garibi yoksullar gerçekten..
adam ayakkabısını değiştirmemiş eski püskü ayakakabı ile dolaşıyor ama kızını oğlunu dershaneye göndriyor..umarım o çocuklar da bu işin hakkını verir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri