Ücretsiz 7 Süper Kanal İzleyin, Üyelik Ücretsizdir... ''DigiturkPlay.com.tr''

LazTurk53

Kayıtlı Üye
Yıldız tv aratmayacak çok güzel site, üyelik ücretsizdir, site size 6 kanal ücretsiz izleme olanağını sağlıyor, diğer kanallar paralı lig tv, fb tv, gs tv vb.. gibi ... kanallar HD kalitesinde görüntü süper, tv izlerken her hangi bir ekranda donma yaşanmıyor sorunsuz izleyebiliyorsunuz, kaçırdığınız diziler, filimler, maçları ileri butonu tuşunu sürükleyerek tekrar izleme olanağı sağlıyor size... siteye üye olmak için şu adrese tıklayın... http://www.digiturkplay.com.tr

anlatımları resimler üzerinden yaptım :D

RikJT.jpg

RIKPr.jpg

P0urE.jpg

dWMLV.jpg

---> Ücretsiz 7 Süper Kanal İzleyin, Üyelik Ücretsizdir... ''DigiturkPlay.com.tr''

tşkler paylaşım için ayrıca mart ayında aylık yada haftalık ligtv alıcam bu siteden birde ayda 5 tl ödüyrek bir üyelik daha alıcam

---> Ücretsiz 7 Süper Kanal İzleyin, Üyelik Ücretsizdir... ''DigiturkPlay.com.tr''

Teşekkürler

TC Kimlik numarası ne alaka ya ? Böyle saçma sapan sitelere güvenip de TC Kimlik numaramı vermem şahsen.

Ne olacakki normal googleplaydan canli tv programlari indiriyorum giloruntu hersy guzel ama benim s.lak telefon acmiyor hepsini yada bi aciyor bi acmiyr. Internet sitelerinden htc den izleyebiliyorum canli yayin bu telefondan izleyemiyorum.

faydalı bır lınk tesekkurler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri