1 paket spagetti makarna 125 Gr rokfor peyniri (küp şeklinde doğranmış)
100Gr beyaz peynir(küp şeklinde doğranmış) 125 Gr parmeşan peynir
2 Çorba kaşığı kaymak 1 Çorba kaşığı maydanoz
Tuz Karabiber
Makarnaları haşlayın ve süzün derin bir tencerede kaymak ile bütün peynirleri eritin.
Isıtılmış bir servis tabağının içerisine makarnaları alın. Ertilmiş peynirleri üzerine koyun. Kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş k.biber ile süsleyerek servis yapın.
NOT: Makarnanın ve servis tabağının sıcak olması gerekir. Yoksa peynirler donar.
100Gr beyaz peynir(küp şeklinde doğranmış) 125 Gr parmeşan peynir
2 Çorba kaşığı kaymak 1 Çorba kaşığı maydanoz
Tuz Karabiber
Makarnaları haşlayın ve süzün derin bir tencerede kaymak ile bütün peynirleri eritin.
Isıtılmış bir servis tabağının içerisine makarnaları alın. Ertilmiş peynirleri üzerine koyun. Kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş k.biber ile süsleyerek servis yapın.
NOT: Makarnanın ve servis tabağının sıcak olması gerekir. Yoksa peynirler donar.