üç Günlük Dünyada Herşeyim Oldunn...!!!

M-E-R-V-E

Bayan Üye
ßen Küçük TörenLerin Adamı oLmadım Hiç.
En KraLını Çektim AcıNın.
En Küçük Yaşını ßiLiriM.
ŞimDi ßir HeyKeL Gibi DimDiK.
YaRın Ne oLunur ßiLinMez.
Üç GünLük DünYada Herşeyim oLduN.
asLında Hiç ßirŞeyimSiN.
HoŞÇaLkaL.

Ne güzel günler yasadık senle öle deil mi acısıyla tatlısıyla ne güzel günler yasadık....kavgasıyla gürültüsüyle ne güzeldi tüm yasananlar....En çok neyii özledim biliyomusun hani bi aksam sahılde gormustum seni aglıyodun pesıne takılmıstım ne oldugunu ögrenmek için sölememiştin gece msjla sölemiştin ertesı gün cafeye gelmıstın ben önüme egılmıs işime bakıyodum basımı kaldırdıgımda seni görmüştüm karsımda o anki durusun bakısın gözlerindeki sinir belliydi biliyorum koltuklara gectıgımızde konusmustuk daha dogrusu ben konustum sen dınledın....ondan sonra yanına oturmustum ve elimi omzuna attıgımda hemen yanıma yaklasıp basını göğsume dayamıstın işte o an hayatımın en güzel en degerli en özel anıydı o an kelimelere bile sıgdırılamaz hatırlıyormusun o anımızı,birde yazdıgın mesajlarda kullandıgın w işaretini senın YAZMADIGIN artıkda YAZAMAYACAGIN mesajlarda w onu görmeyi özledim saçma deil mi şimdi sende benim gibi gülüyosun gül allah gülmeden ayırmasn ne diyim.....belkide unutmussundur ama ben hiç unutamadım hala dünkü gibide hatırlıyorum ve o anı tekrar yasamak için ecele dünür olup ölümü bile isterdım ellerinden ama içimdeki hersey öle bi hal aldı ki sana yalvarmaktan sana her gece seni seviyorum bırakma beni die mesajlar atmaktan karsında küçülmekten yoruldum dermanım kalmadı....affet pes ettim seni çok sevdim ben hemde deli gibi sevdim halada seviyorum ya boşver belkide hayatımda sevebılecegım en iyi en dogru insan sendın ama sende gittin sende dıgerlerı gibi oldun kactın unuttun gittin geri dönmeni çok istedim ve geri dönmen içinde elimden gelenın fazlasını yaptım inanıyorum küçük düştüm karsında ama küçük düştüysemde sevgimin büyüklüğünden düştüm....Ben seni kelimelere sıgdıramadım,sen benim küçücük kalbimde kocaman yer kapladın her zaman....Sana öle alısmısım ki sen gittikten sonra gözlerimi hayata acmak istemedim çünkü aglıyacaktım biliyordum hayatımın her köşesinde sen vardın her yere seni yerleştirmiştim...sen gidersen eksik kalacaktı her yanım ve sen gittin eksik kaldım yarım kaldım hala tamamlanamadım Çok zormus bu ayrılık gercekten çok zoor...Bu kadar cok severken gittin belkide bana hiç gelmemiştin bilmiyorum ama inan gülüm bana inanki ben seni deli gibi sevmiştim....Ben seni unuttum demiştim ıkı gün önce ama yalan konustum unuttum die yalan söledim sana seni hemen cıkarıp yüreğimden atmak cesaret ister yürek ister ama bende o cesaret olmadıgına inandım..atamadım seni içimden kolay deildi bu sevmiştim deli gibi ölümüne sevmısstım ben seni böleyken ben nasıl unuturum seni hemen....! burdan giderken sen teselli etmiştin beni uzak mesafeye gıtmıyorum aramızda 1 saat var demıstın devamlı sen gelırsın ben gelirim demiştin ama benim yine de gözlerim dolmustu aglayamadım hatırlıyomusun unuttun biliyorum UNUTTUN ve sen dedin bana uzaklıga sen dayanıyosun belki ama ben dayanamıyorum die haklıydın belkide ben senın için herseyi göze almıstım buna da dayanabılırdım çünkü sen vardın ama sen bitirdin sen gittin bu yürekten sen kendın taşındın ben beni sevmeemeni gerektiren bişey yapmadım benı terk etmenı gerektırcek hıc bırsey yapmadım........çok yazmak istedım sana ama mail deil mesaj yazmak istedım elim telefona cok gitti ama yazamadım cesaret edemedım dedim ya karsında küçülmekten yoruldum geri dönmen için herseyı yaptım ama olmadı dönmedin kafana koymussun terk etmeyı baska asklara baska kişilere gitmeyı secmıstın sen beni böylece sarılması imkansız yaralarla bırakıp gitmiştin...hani sana anahtarlık hediye etmiştim isimlerimizin bas harflerı vardı aynısıda bendeydi dün senın bas harfıni cıkardım bır tek benımki kaldı yapayanlız.....

Ne yazacagımı ne diyecegımı bilmyrum artık sana su an aklımda olan tek sey seni içimden atmak istiyorum bir daha yüzünü görmek sesini duymak senden bi haber duymak istemıyıyorum....umarım karsılasmayız AFFET beni benı bunlara sen mecbur ettin arkadaslıgımızdan baslayan bi aşkımız vardı ama sen buna kıydın mahvettin herşeyi yazık ettin,gecmıste olan arkadaslıgımıza da dostlugumuza da yazık ettın bitirdin herşeyi....Ben seni Esmerim olarak tanıdım öle bilmek istedım hatta yemın etmıstım ayrılırsak eger (insallah ayrılmayız) iyi bi ayrılık olcak demiştim ama olmadı sen bunu istemedın bizim ayrılıgımız iyi bi ayrılık olmadı.....arkadas kalmayı istedın hatta cok sıkı bi dostun olurum dedin ama bilemedin ki ESKİ SEVGİLİDEN DOST OLMAZ nasıl kabullenebılırdım bunu senle o kadar güzel şeyi paylasıp yasadıktan sonra nasıl arkadas olarak yüzüne bakabılırdım sen bana bunu teklıf ettıgıne göre sen coktan unutmus bıtırmışsin içindeki beni......şu an sana ayrılıktan deil de içimdeki olan senden içimdeki aşkımdan sevgımden bahsetmeyı o kadar çok istedım ki,Herşeyden önemlisi de ne biliyormusun sana ESMERİM ve HERBİŞEİM demeyi o kadar çok isterdim işte ama olmadı yasatamadık bu sevgiyi biz bende hala yasıyo kıyıpta öldüremedim atamadım içimden acı cekıyorum alısamadım bir türlü yokluguna inan bunları yasamak cok zor ve acı anlayamazsın sen,çünkü terk edılmedin deli gibi severken uzak kalmadın anlayamazsın....ama sunu sakın unutma unutamıcaksın beni benle yasadıklarını,ilk defa yasadıgın seylerın sırrı bende gizli unutamıcak atamıcaksın içinden....bir baskasına dokunduguna ben aklına gelicem üzülüceksin....sana artık sitem etmek istemıyorum olanlar olmus bu sevdaya giden gitmiş biten bitmiş ama inan bunları hak etmedim ben bu kadar cok severken terk edılmeyı hak etmedım...sıgamadım buralara duvarlar üzerime geldi gecenın bı yarısı gittim eve sabahları uyumadan geldıgım oldu işe ewden cıkarken ılk once etrafı gözetledım kimse görmesin bu halimi diye çok üzüldüm çok yoruldum ben bu sevdada ama hala söylüyorum seni çok sevdim o kadar yalvardım o kadar küçüldüm ama inanmadın bana bu kadar delice seven bırısıni terk etmek neden..?herseyı delice cılgınca yasamak varken terk etmek sıkılmak aşk bitti demek ne deemek bunları yasamak ne demekkk(...................ayrıldıgımıza hala inanamıyorum desem bana inanırmısın senle ıkı yabancı gıbı oldugumuza ınanamıyorum ben çok zor bunları yasamak gerçekten kolay deil bu mailimin sana karsı bı degerı yok belki,belki okumadan silicek belki okuyup gülüceksin ne yaparsan yap artık dıcek bıseyım yok...

KEŞKE SENİ SEVMEYİ BİLDİĞİM GİBİ UNUTMAYIDA BİLSEM

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri